Åahsim olarak çok memnun kaldım ve dakikalar içinde istediÄim sayıya ulaÅtılar aynı zamanda wp dende iletiÅim çok hızlı
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
The service was quick,easy to operate and received instantly. -not a bot
GERÃEKTEN BİR HARİKA. En gÃŒvenilir alan burası sanırım arkadaÅlarımda bunu kullanıyor hepinize tavsiye ederim ðð
Bayigram hizmetlerinden memnun kaldım çok teÅekkÃŒr ederim
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
TÌrkiye'nin 12 yıldır GÌvenilir Tercihi BayiGram'dan Kurumsal ve Faturalı Instagram Takipçi Satın Al! %100 TÌrk Aktif, Gerçek ve Ucuz Takipçi Paketleri Satın Al!
é£çµ¡å
Very good perfect
Bayigram hizmetlerinden memnun kaldımâŠ
Bayigram hizmetlerinden memnun kaldım çok teÅekkÃŒr ederim
MuhteÅem uygulama
Ucuz ve çok iyi yardımcı oluyorlar hemen
MÃŒkemmel ð¥ð¥
Bayigram en sevdiÄim takipçi sitesi.
A istiyorsunuz B gönderdik diyorlarâŠ
Hatalı ÃŒrÃŒn gönderiyorlar. A istiyorsun B gönderdik diyorlar sonrasında yardımcı olanda yok. Kandırılmayın. BoÅa vakit kaybı.
The service was on spot and smooth.
The service was quick,easy to operate and received instantly. -not a bot
TÃŒm hizmetlerden memnun kaldımâŠ
TÃŒm hizmetlerden memnun kaldım dÃŒÅÃŒÅlerde telafilerim hep yapıldı destek hizmetleride 7/24 yardımcı oluyor
Uygulama gerçekten muhteÅem
Uygulama gerçekten muhteÅem; beÅ yıldızı ve daha fazlasını hak ediyor.
Ãok gÃŒzel bir site hızlı ve gÃŒvenliâŠ
Ãok gÃŒzel bir site hızlı ve gÃŒvenli birçok kez etkileÅim satın aldım ve çok memnunum
Harika bir hizmet memnun kaldim
Harika bir hizmet memnun kaldim. Kesinlikle tavsiye ediyorum
Ãok gÃŒzel biÅeyler yapıyor sunuÅ
Ãok gÃŒzel biÅeyler yapıyor sunuÅ
Bayigram uygulaması gereken gÃŒzel veâŠ
Bayigram uygulaması gereken gÃŒzel ve kullanıÅlı ve tÃŒm mÃŒÅterilerine her tÃŒrlÃŒ konuda destek hizmeti vermektedir. Kendilerine çok teÅekkÃŒr ederim
Very nice and reliable site!
bayigram 2 aydır 2 haftadır 3000 saatâŠ
bayigram 2 aydır 2 haftadır 3000 saat izlenme açılıcak diye kandırılıyorum sakın almayın youtube un algoritması deÄiÅti diye beni oyaladılar ve gönderilmemiÅ hizmeti iade etme hakkını bile saklı tutarız diye mesaj attılar dolandırıcı firma aman dikkat edin almayın
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ