レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Jag sÃ¥lde nyligen min Tesla till BD Bil och Àr vÀldigt nöjd med hela upplevelsen. Processen var smidig, tydlig och professionell frÃ¥n början till slut. Jag hade kontakt med Malte som skötte affÀr... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Jag Àr vÀldigt nöjd med min upplevelse hos BD Bil AB. Trevlig och professionell personal som verkligen tog sig tid att svara pÃ¥ frÃ¥gor och hjÀlpa mig hitta rÀtt bil. Hela köpprocessen kÀndes trygg, sm... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Köpte en bil av Kais Karam pÃ¥ Bd Bil, otroligt nöjd med mitt köp. Kais var alltid inriktad pÃ¥ att ge mig en trygg upplevelse och vÀldigt bra service. Allting som lovades hölls och det Àr nÃ¥got jag i... もっず芋る

䌁業情報

通垞1カ月以䞊経っおから回答

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Smidig och professionell

Jag sålde nyligen min Tesla till BD Bil och Àr vÀldigt nöjd med hela upplevelsen. Processen var smidig, tydlig och professionell från början till slut.

Jag hade kontakt med Malte som skötte affÀren på ett vÀldigt seriöst, transparent och trevligt sÀtt. Snabb återkoppling, tydlig kommunikation och ett vÀldigt bra bemötande genom hela processen.

Kan varmt rekommendera BD Bil, och sÀrskilt Malte, till andra som funderar på att sÀlja sin bil.

2026幎2月26日

Tack Roy! Vad glada vi blir! Malte hÀlsar! 💚

Otrolig service

Otrolig service! Är jÀttenöjd med er, tack för hjÀlpen och Àrligheten👍

BD Bil AB からの回答

Tack sÃ¥ mycket, det glÀder oss enormt! 💚

Kais var vÀldigt

Kais var vÀldigt professionell och hjÀlpsam! VÀldigt bra sÀljare

Tack sÃ¥ mycket för dina fina ord! Kais hÀlsar! 💚

Alltid sÀkert stÀlle

Alltid sÀkert stÀlle! Dem Àr kunniga och Àr vÀldigt hjÀlpsamma samt möter alltid ens behov. Speciellt Kais, otroligt pålitlig och bildad kille!

2026幎2月5日

Stort tack! Du Àr alltid vÀlkommen Ã¥ter till oss! Kais hÀlsar! 💚

5぀星のうち5の評䟡

Jag Àr vÀldigt nöjd med min upplevelse

Jag Àr vÀldigt nöjd med min upplevelse hos BD Bil AB. Trevlig och professionell personal som verkligen tog sig tid att svara på frågor och hjÀlpa mig hitta rÀtt bil. Hela köpprocessen kÀndes trygg, smidig och transparent från början till slut. Bilen motsvarade beskrivningen och leveransen gick snabbt och enkelt. Rekommenderas varmt till alla som letar efter en seriös bilhandlare!

BD Bil AB からの回答

Stort grattis till fina bilen och tack för att du delade med dig! 💚

5/5 från mig!

BD bil sticker ut frÃ¥n mÀngden och har den rÀtta servicen och alltid kundens behov i fokus! Riktigt kul 🀩

BD Bil AB からの回答

Stort tack för det fina omdömet! 💚

Supernöjd

Jag Àr supernöjd med servicen och all hjÀlp! Tack Kais för att du hjÀlpte mig hitta en riktigt bra bil och all återkoppling i efterhand!

2025幎12月5日

Vad kul att höra! Kais hÀlsar och tackar! 💚

Köpte en bil av Kais Karam på Bd Bil

Köpte en bil av Kais Karam på Bd Bil, otroligt nöjd med mitt köp. Kais var alltid inriktad på att ge mig en trygg upplevelse och vÀldigt bra service. Allting som lovades hölls och det Àr något jag inte Àr van med nÀr det kommer till bilköp. Jag kommer garanterat att byta in min bil i en framtid och rekommendera andra till företaget.
Stort tack BD Bil!!

2026幎3月6日

Wow, vad fint! Tack sÃ¥ hemskt mycket för dina ord! Kais hÀlsar! 💚

Du Àr alltid vÀlkommen åter till oss!

5぀星のうち5の評䟡

JÀtte nöjd med bilköpet hos BD bil

JÀtte nöjd med bilköpet hos BD bil, sÀljaren Kais höll sitt ord hela vÀgen tills bilen blev min. Såg till att trygghet, förtroende och Àrlighet fanns med hela vÀgen!

Tack sÃ¥ mycket för dina fina ord! Det vÀrmer! 💚

5぀星のうち5の評䟡

Fick riktigt bra med hjÀlp

Fick riktigt bra med hjÀlp! Kais var en otrolig bra sÀljare. Lugn, informerad och trevlig😊

Vad kul att höra! Kais hÀlsar och tackar! 💚

Jag köpte min bil frÃ¥n BD Bil ett tag

Jag köpte min bil frÃ¥n BD Bil ett tag sen, vÀldigt nöjd och rekommenderar verkligen! Ärliga och visa hela bilen online pÃ¥ video dÃ¥ jag bor 60 mil ifrÃ¥n.

Stort tack! Du Àr alltid vÀlkommen Ã¥ter till oss! 💚

Rekommenderar BD Bil till alla

Rekommenderar BD Bil till alla! Super proffsiga och kundvÀnliga. Aldrig upplevt en smidigare affÀr innan. Topp betyg verkligen!

BD Bil AB からの回答

Vad hÀrligt att höra! Tack för att du tog dig tid att skriva! 💚

5぀星のうち1の評䟡

Katastrof

-bilen levereras utan rekond, såg ut som om en småbarnsfamilj precis lÀmnat bilen med godispapper, ingrott smuts och grus i hela bilen. - vi måste sjÀlva lÀmna in bilen på rekond.

- Bilen levereras med enbart 1st nyckel. - Bilen måste till en auktoriserad verkstad för att ordna med en ny nyckel.

- Innan leverans meddelar BD-bil att skÀrmen i bilen hade dåliga pixlar samt dålig tusch (inget som framgick i varudeklaration). Vid leverans så Àr pixlarna på skÀrmen ej åtgÀrdad. - Bilen måste till verkstad för montering av ny skÀrm.

- Pågrund av sen leverans skulle vi få kompensation innan bilen skulle levereras, detta var vi tvinga att påminna om flertalet gånger innan den kom.

-Bilen skulle vara Fulltankad vid leverans, det var den ej.

-Bilen varnar för TPM, då nya dubbdÀck monterades innan leverans. Men ej med TPM sensorer i dÀcken - nu måste dÀcken krÀngas av och monteras dit sensorer.

Rekommenderar ingen att köpa bil av BD-bil.

2025幎12月23日

Hej Johan,

Vi tycker det Àr vÀldigt trÃ¥kigt att du kÀnner sÃ¥ – sÃ¥ ska det sjÀlvklart inte vara.

Vi kÀnner till Àrendet och från vår sida har vi åtgÀrdat samtliga punkter.

Kan du kontakta oss på 08-410 100 34 eller hej@bdbil.se? Så ser vi till att reda ut allt som eventuellt inte kÀnns bra.

/ BD Bil

Rekommenderar BD Bil starkt till alla

Rekommenderar BD Bil starkt till alla , seriösa och professionella och vÀldigt noggranna, jag sjÀlv gillar inte att ”köpa ” en bil online utan att man ser den , men hÀr kan man lita pÃ¥ dom att bilarna Àr i det skicket som dom sÀger och lovar .
Köpte en Audi med 18 tusen mil i ett extremt fint skick samt extremt vÀlvårdad och serverad!

Jag har handlat och sålt bil till BD bil sedan 2015 och det har aldrig varit några konstigheter.

2026幎1月7日

BD Bil AB からの回答

Tusen tack för dina snÀlla ord! 💚

Great seller at BD Stockholm Bil, Malte

I'm pleased and satisfied with the process of purchasing a Kia Optima. Malte, a seller in BD Stockholm Bil went through hoops to live up to my demands of a car warranty of a specific provider over the weekend and finally got me convinced that it was the real deal after having looked at and even purchased a different car first.
He even did an after sales service of shipping the charging cable that didn't follow the car from previous owner.
From purchase to delivery was a single day.

All in all, it was a pleasure doing business with him.

2025幎10月22日

BD Bil AB からの回答

Thank you so much for the kind words! 💚

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。