äŒæ¥æ å ±
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Bearplayshop Àr jaktbutiken för dig! Handla dina jaktprylar hos oss, vi har jaktprodukterna från alla ledande varumÀrkena, Kikarsikten, Jaktradio, Jakttillbehör, Friluftsliv mm. Snabba leveranser, Bra priser
é£çµ¡å
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
VÀldigt smidigt och bra service somâŠ
VÀldigt smidigt och bra service som hjÀlpte mig direkt
Genuint kunnig och engagerad personalâŠ
Genuint kunnig och engagerad personal som varit ytterest hjÀlpsamma, professionella och trevliga i kontakten med mig som nybörjare inom jakt. Rekommenderas!
Trevlig och kunnig personal
Trevlig och kunnig personal som kunde svara på våra frågor. Supernöjd med vår kontakt samt köp.
Undvik
InstÀmmer med föregående recensioner och handhavandet Àr detsamma. Ordern markeras snabbt på Postnord som vÀntar på paketet, men det hÀnder inget mer. Fakturan skickas också ut snabbt, trots att leverans inte har skett. Uppenbart att de inte har något lager vilket Àr tråkigt för sortimentet och priser Àr Àndå bra.
Det enda som gick snabbt var att avbryta köpet.
Handla inte hÀr!
Vid bestÀllning så markeras ordern som skickad vÀldigt snabbt och en frakt skapas. Sen dröjer det flera dagar utan att det hÀnder något (förutom att pengarna dras för köpet direkt utan att paketet Àr skickat). KÀnns som att de bestÀller hem varorna efter att en kund har lagt en bestÀllning.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹