In het voorjaar van 2020 een mooi boeket besteld, vorige maand weg moeten gooien omdat de puppy ermee ging spelen, maar hij stond er daarvoor nog heel erg mooi bij! Najaar 2020 voor het ziekenhuisper... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Supermooie droogboeketten die duidelijk met veel liefde worden samen gesteld en dat voor een eerlijke prijs. Overal staat dat zo’n boeket ongeveer een half jaar mooi blijft, maar die van mij heeft bij... もっと見る
Wat maak je iedere keer weer mooie dingen Beau! Je bent eerlijk, creatief en super meedenkend, zelfs in de super drukke tijden wil je altijd helpen. Inmiddels al meerdere Beauqetten besteld, voor mijz... もっと見る
Mooie boeketten en andere droogbloemen. Prachtige cadeaus en ook mooi op mijn eigen kast! Vroeg me persoonlijk via mail welke kleuren ik wilde voor een buisje vol bloemen en bij het standaardje. Heel... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
De webshop voor de mooiste boeketten van droogbloemen in Nederland.
連絡先
Lombardijenlaan 171, 5045wn, Tilburg, オランダ
- Info@beauquet.nl
- beauquet.nl
Snel verzonden en fijne communicatie!
Goede kwaliteit prijs verhouding en…
Goede kwaliteit prijs verhouding en optijd geleverd, aanrader dus!!
Beau werkt haar Ass off om elk…
Beau werkt haar Ass off om elk beauquetje helemaal naar zin te maken. Naast beauquet werkt ze ook nog fulltime aan haar andere baan en kun je dus wel zeggen dat ze diehard werkt om haar droom werkelijkheid te maken. Ze werkt met liefde en dat zie je terug in de boeketten. De tip: GA ZO DOOR!
Mixed feelings
Een mooi boeket, maar helaas was het advies minder. Ik had expres advies gevraagd voor een passend boeket in mijn vaas. Eenmaal toen het boeket er was, was deze eigenlijk te kort en niet vol genoeg. Ik heb dit aangegeven. Er werd heel even meegedacht met niet hele mooie oplossingen voor huidig boeket en uiteindelijk werd er niets meer gezegd. Om deze reden zou ik niet meer bestellen, want ik vraag niet voor niets advies.

Beauquet からの回答
Heel tevreden! Mooi boeket.
Super! Het boeket was zorgvuldig verzonden en staat nu prachtig op onze eettafel.
Goed ziet er mooi uit en netjes verpakt…
Goed ziet er mooi uit en netjes verpakt goede kwaliteit
Super snelle levering
Super snelle levering. Ook met verzending blijven de bloemen erg mooi en zijn goed ingepakt.
Ik had meer verwacht voor deze prijs
Ik had meer verwacht voor deze prijs. Bij het uitpakken lagen er al 2 bloemen afgeknakt in de doos. Toen ik het in een vaas wou zetten knapte/vielen er weer een aantal bloemen af. Daarnaast zit er 1 droogbloem bij (babala) waar een grote ‘deuk’ inzit.
Ik heb wel vaker droogbloemen gekocht bij een groot tuincentrum en ik vind hun kwaliteit beter dan dit boeket. Erg jammer.
Snel en vriendelijke service
Kon mijn bestelling op afspraak snel ophalen. Kwaliteit droogbloemen zoals beloofd.
Alles heel vlot en snel verlopen
Alles heel vlot en snel verlopen,
Goed verpakt en product zoals beschreven
Heel erg blij met mijn boeket
Heel erg blij met mijn boeket. Ik had een bepaalde afmeting voor een vaas en daar is het op gemaakt, zeer tevreden!
Super mooi boeket en snel geleverd!
Super mooi boeket ontvangen
Super mooi boeket ontvangen! Super blij mee en de levering was ook snel
Gewoon goed!
Super service
Super service! 2 keer wat besteld wordt goed ingepakt zodat er niks kan beschadigingen. En de boeketten zijn super mooi!
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。