Mijn kortingsbon was over datum maar…
Mijn kortingsbon was over datum maar heb na een mail te sturen de korting toch nog gekregen. Thanks 👍
Make-up en verzorging uit het betere schoonheidssalon nu online bestellen.
レビュー依頼の記録がありません
この企業は顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Mijn oogschaduw was kapot geleverd en heb een dag later al een nieuwe geleverd gekregen. Thanks
Alles ontvangen zelfs met een attentie bij.
Bestelling geplaatst, geen reactie op mails en geen bestelling ontvangen…
Zeer slecht en jammer aangezien ik mijn geld niet op mijn rug heb groeien…
NIET BESTELLEN HIER
Bedrijf is slecht bereikbaar, ruim een week geleden een bestelling gedaan van 2 kleine producten. Reageer gewoon even als mensen mailen.
Ik heb er geen vertrouwen in op deze manier.
Wederom, zoals vele,3 mails verstuurd geen reactie 3 weken besteld en niets gekregen, ben alleenstaande moeder kan mn geld maar 1 x uitgeven,vind het erg dat het zo moet,
Commande effectuée le 7 juin 2024, rien reçu le 6 juillet 2024, en dépit de plusieurs mails de rappel. Je souhaite être remboursée.
Mijn bestelling kwam weliswaar wat laat, maar is nu keurig bezorgd. Ze zijn wel moeilijk te bereiken. Dat begrijp ik niet helemaal. Ook via de mail niet.
Maar mijn bestelling is er en er zijn geen bezorgingskosten berekend.
Ze zullen er niet veel aan verdienen, lijkt me.
Maar ik ben uiteindelijk heel tevreden.
Nog steeds geen contact gehad en telefonisch niet te bereiken. Met mail krijg ik geen antwoord
Hier ook helaas geen reviews op voor hand gelezen.
Bestelling niet ontvangen en geen reactie op mails.
Pure oplichters!
Na het schrijven van deze review, heb ik uiteindelijk een deel van mijn bestelling ontvangen. Na nog eens een mail te sturen (waar ik nooit reactie op heb gekregen), heb ik gisteren het laatste deel van mijn bestelling ontvangen.
Geen reacties op emails over verwachte levering. De bestelling na 3 weken ontvangen.
Blij met de producten.
bestelling nooit ontvangen en geen gehoor bij telefoon of via email. zielig als je op deze manier rijk denkt te worden....
Pure oplichterij! Bestelling geplaatst, betaald en weken later nog steeds niks ontvangen! Contact opnemen heeft geen zin want je krijgt geen reactie! Bestel hier NIET.
Ik heb 20 juni iets besteld en nog steeds niets ontvangen, meerdere mails gestuurd en gebeld maar geen reactie, schandalig!!
Opgepast met deze website. Je bestelt en betaalt maar je krijgt niets. Er wordt niet gereageerd op telefoon of e-mail. Oplichterspraktijken.
Je n'ai jamais reçu ma commande. Attention, arnaque
Ne rien commander sur ce site.
On paye, on ne reçoit jamais la marchandise et le transporteur est inatteignable. Le colis a été. soit-disant, endommagé et a été retourné à l'expéditeur. aucune nouvelle depuis.
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。
Trustpilot におけるレビュー プロセスの詳細についてはこちらをご覧ください。