Je n'en revenais pas, j'ai commandé samedi soir et lundi à l'heure prévue j'étais livrée. Je pensais vraiment à un faux site mais pas du tout. Je suis ravie.
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Ik ben heel erg content met Knip&go Shop zeker de levering en de voordelige prijzen . Ik had graag 5 sterren willen geven, maar er zijn puntjes waar ik me soms aan stoor. Bv dat er sommige producten... ãã£ãšèŠã
Ook al was het produkt niet meer in voorraad, ben snel en correct geholpen. Bij mijn vraag hoelang het zou duren, ontving ik onmiddellijk een super vriendelijke reactie op mijn mail. De levering... ãã£ãšèŠã
snelle levering, overzichtelijke webshop. minpunt is dat het enkel via postnl ging, geen optie om via andere transporteur te gaan.Hoewel achteraf gezien eer snelle levering, had ik mijn twijfels bij d... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Voor 23:30u besteld, morgen in huis | Altijd de laagste prijs | Gratis thuisbezorgd vanaf â¬40,-
é£çµ¡å
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Ravie
Week geleden besteld
Week geleden besteld, op site vermelden ze, voor 23:00 uur besteld morgen thuis.
1dag. Ik wacht al een week. Is een verjaardags cado dat voor vorig weekend gebruikt moest worden op dag van verjaardag. Ik hoop deze dit weekend nog te ontvangen. Met lege handen komen is een No go. En zeker voor de prijs die ik betaald heb. Tevens geen bevestigingsmail ontvangen. Had het even goed in de winkel kunnen halen. Ik wil mijn geld terug!

Beautyfabs ããã®åç
J attend le colis avec impatience carâŠ
J attend le colis avec impatience car je n' ai reçu aucun mail de date de livraison ou pour me dire où se en est . Un peut inquiÚte car on ne sait pas grand chose sur le suivit de la commande . J espÚre en tout les cas la recevoir bientÎt, avec impatience.

Beautyfabs ããã®åç
Ik heb mijn pakket niet ontvangen
Ik heb mijn pakket niet ontvangen, het is een week geleden besteld, geen hulp van het personeel, ze rechtvaardigen zichzelf met een onjuist adres en zijn het pakket vervolgens kwijtgeraakt van de leverancier! Ik heb ook betaald voor bezorging! Ze willen mijn bestelling niet bezorgen of mijn geld teruggeven! niet bestellen!

Pakje niet ontvangen
Pakje niet ontvangen, klantendienst helpt totaal niet.
Het is reeds meer dan 14 dagen geleden besteld, maar ze verschuilen zich achter het koerierbedrijf.
Dus géén pakje, maar wel betalen aan afterpay,
Totale klantonvriendelijkheid wat vroeger bij knipengoshop toch wel helemaal anders was.
Nooit meer !!!

Beautyfabs ããã®åç
Ik heb mijn artikelen niet ontvangenâŠ
Ik heb mijn artikelen niet ontvangen maar wel betaald!

Super snel verzonden!
Heb een week geleden een bestellingâŠ
Heb een week geleden een bestelling geplaatst en heb tot op heden nog niets ontvangen. Zelfs geen mail om mijn bestelling te bevestigen, niettegenstaande ik onmiddellijk betaald heb

Beautyfabs ããã®åç
Heel vlot verloop van mijn bestelling
Zeer snelle levering, ik ben zeer tevreden met mijn aankoop!
Heel tevreden
Heel tevreden. Ook als ik een vraag had over iets. Direct mooi alle uitleg gekregen.
SUPERVLUGGE LEVERING
Snelle levering en ook het besteldeâŠ
Snelle levering en ook het bestelde product was goed.
Bestelling duurt veel te lang wanneerâŠ
Bestelling duurt veel te lang wanneer ze worden geleverd.

Beautyfabs ããã®åç
Heb mijn bestelling nog steeds nietâŠ
Heb mijn bestelling nog steeds niet ontvangen, dus kan moeilijk oordelen

Scherpe prijs-kwaliteit
Scherpe prijs-kwaliteit.
Zeer vlotte levering van de bestelde producten.
perfecte service
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹