レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Jag hade en fantastisk första upplevelse med min behandling. Redan frÃ¥n första stund blev jag varmt vÀlkomnad och bemött med stor professionalitet och omtanke. Personalen var lyhörd, vÀnlig och tog s... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち1の評䟡

Jag ser att flera kunder har lÀmnat negativa omdömen om bemötandet. IstÀllet för att försöka försvara situationen varje gÃ¥ng kanske det vore mer konstruktivt att ta till sig kritiken och arbeta med... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち5の評䟡

SÃ¥ nöjd efter andra gÃ¥ngen jag kom till er,sÃ¥ bra emottagande,man Àr i fokus. Andra gÃ¥ngen sculptra som jag varit vÀldigt nöjd med,fÃ¥tt en kÀklinje som jag kÀmpat med pÃ¥ andra klinikeri, Blev bÃ¥de scu... もっず芋る

4.4

通垞2週間以内に回答

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Magi

Lika nöjd som vanligt med behandlingen. Proffsigt bemötande, frÀsch klinik, magiskt arbete som Suzanna utför. Tusen tack 🙏🏌

2024幎5月14日
5぀星のうち5の評䟡

Gjorde plasmapen- och hifu behandlingar

Gjorde plasmapen- och hifu behandlingar och det var allra första gÃ¥ngen för min del för bÃ¥da behandlingarna. Konvalescensen av plasmapen behandlingen var jag inte riktigt beredd pÃ¥. Blev lite tufft men blev SÅ vÀl bemött av bÃ¥de Anita och Suzanna. KÀnns tryggt att fÃ¥ det fina bemötandet och den Omtanke frÃ¥n kliniken. Visar pÃ¥ att kunden Àr viktig. Kan varmt rekommendera Beautyprofession Sweden och jag kommer garanterat besöka dem igen! 😊

2024幎3月13日

Jag Àr en man pÃ¥ 56 Ã¥r som gÃ¥tt i flera

Jag Àr en man på 56 år som gått i flera år hos Suzanna och hennes kollegor. Jag brukar inte vilja skriva recensioner men efter att ha lÀst en recension om att Beauty Profession anvÀnder gammal utrustning och inte vet vad de gör så kÀnner jag mig tvungen.

Jag har gjort både Hifu och Botox med fantastiska resultat många gånger hos Beauty Proffession. Jag kÀnner mig extremt vÀl mottagen av Suzanna och hennes personal varje gång. Utrustningen håller verkligen toppklass och personalen Àr vÀlutbildad. Vem går frivilligt till ett sunkigt stÀlle och betalar dessutom ganska mycket pengar för det?

Jag Àr vÀldigt kÀnslig för om någon försöker sig på merförsÀljning mot mig men hos Suzanna Àr det tvÀrtom. Vi kör med raka puckar och hon har avrått mig flera gånger fast hon skulle tjÀnat ganska mycket pengar på mina önskningar.

Jag förstår att konkuransen i skönhetsbranschen Àr hård men att sjunka så lågt att tala illa om en annan salong Àr för mig obegripligt och lågt.

Till slut ett varmt tack till Suzanna och de andra tjejerna på Beauty profession. Ni Àr bÀst och vi ses snart igen.

2024幎2月27日
5぀星のうち1の評䟡

Brist på kompetens

Förstår ej hur denna salong och dess utövare kan få 5 stjÀrnor.
Helt obegripligt.
För några år sedan,gjorde jag ett mega misstag nÀr jag besökte kliniken efter att ha köpt en kupong med rabatt från antingen Letsdeal eller Groupon.
Minns inte riktigt.
Visste inte mycket på den tiden och det var i princip min första behandling och hon la filler i min glabella.
Nu nÀr jag vet bÀttre,undrar jag bara hur f*n kunde man göra något sådant?
Lever fortfarande som andra nÀmnt i sina omdömen med en del synliga klumpar.
Har gjort Hifu och RF men inkapslingarna sitter som berget.
Ville göra Hyalase men det visade sig att jag Àr allergisk mot den.
Jag skulle absolut inte rekommendera någon att gå till Sussi som jag minns gjorde vad hon gjorde i sÀllskap av någon Frank.
De satt och visade Àven bilder från kunder på den tiden för att övertyga en och köpa fler ml.
Usch,en tid jag vill verkligen glömma men blir påmind om det dagligen nÀr jag tittar i spegeln.

2022幎12月1日
5぀星のうち2の評䟡

Vet inte om det Àr för tidigt att ha en

Vet inte om det Àr för tidigt att ha en uppfattning om resultat, gjorde trådlyft och botox igår ser absolut ingen skillnad Àn hur jag såg ut tidigare, Det enda som tillkommit Àr svullnad och blåmÀrken. Konstigt Àr dock att botoxen inte gav synliga resultat det brukar oftast synas på en gång. Får vÀnta lite till och se om det hÀnder något.

2023幎11月17日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス