Jeg havde bestilt tid til bÃ¥de Japansk lifting og lash lift. Det sidste var jeg meget nervÞs for. Jeg bryder mig ikke om at andre skal âpilleâ ved mine Þjne. Jeg blev modtaget af Tina, Hun er virke... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Helt igennem en fantastisk behandling. Om det er japansk lifting eller last lift, sÃ¥ fÞler jeg mig altid tryg og godt behandlet hos Tina. Er ogsÃ¥ ret vild med deres lysbehandling, som virkelig gÞr en... ãã£ãšèŠã
Var ikke helt tilfreds denne gang. Havde fÞlelsen af at det gik lidt for stÊrkt. Der er et par negle som ikke er så pÊne, da forarbejdet ikke var godt nok lavet.
Jeg havde en skÞn oplevelse hos Beauty Shoppen. Jeg havde bestilt et lashlift samt farvning af bryn og vipper. Julie var supergod til at fortÊlle i behandlingen, hvad der skulle ske, sÃ¥ jeg fÞlte mig... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Beautyshoppen - et univers af skÞnhedspleje.
é£çµ¡å
HÞrmarken 1, 3520 , Farum , ãã³ããŒã¯
- 71900271
- Webshop@beautyshoppen.dk
- beautyshoppen.dk
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Jeg har fået lavet lashlift hos Tina
Jeg har fÃ¥et lavet lashlift hos Tina, og jeg er super tilfreds med det fine resultat. Hun tog sig god tid til at sikre sig det bedste resultat, sÃ¥ mine vipper ser naturlige, lÞftede og rigtig smukke ud. Jeg kan varmt anbefale Tinaâºïž
Helt igennem en fantastisk behandling
Helt igennem en fantastisk behandling. Om det er japansk lifting eller last lift, så fÞler jeg mig altid tryg og godt behandlet hos Tina. Er også ret vild med deres lysbehandling, som virkelig gÞr en forskel for min hud. Helt igennem skÞnt sted med en dejlig atmosfÊre
Super oplevelse i sommer
Jeg blev modtaget af Tina, Hun er virkelig en gevinst for butikken.
Med sit altid gode humÞr og rolige sind. Fik hun mig beroliget til, at vippe- behandlingen også blev en god oplevelse. Tak til Tina- også for resultatet.
Altid en god oplevelse at fÃ¥ lavetâŠ
Altid en god oplevelse at få lavet vipper hos Julie. Gode produkter, god holdbarhed og flotte resultater. Derudover er hun altid sÞd og samarbejdsvillig :-)
Kan varmt anbefales.
Flot resultat
Flot resultat og Julie fortÊller undervejs om det hun laver så man er tryg
Julie var rigtig god til at rådgive
Julie var rigtig god til at rÃ¥dgive. Havde bestilt en anden behandling, men Julie anbefalede, det helt rigtige . SÃ¥ nu er har jeg fÃ¥et naturlige bryn med fylde, ved âblotâ at fÃ¥ en almindelig retning og farvning af bryn.
Vipper
En super god oplevelse og fantastisk udfÞrt arbejde af Julie . Fik lavet vipper og det blev utrolig flot. Kommer igen da det er meget professionelt og flot arbejde.
En skÞn og tryg behandling
Jeg havde en skÞn oplevelse hos Beauty Shoppen. Jeg havde bestilt et lashlift samt farvning af bryn og vipper. Julie var supergod til at fortÊlle i behandlingen, hvad der skulle ske, så jeg fÞlte mig meget tryg. Resultatet er blevet Sà flot, og jeg kommer helt sikkert tilbage. Kun de bedste anbefalinger herfra.
Julie laver de smukkeste vipper og yderâŠ
Julie laver de smukkeste vipper og yder altid en fleksibel, sÞd og nÊrvÊrende service. Julie er velforberedt, omhyggelig og har god hygiejne.
Kan varmt anbefale at få lavet vipper hos Julie.
God service og godt resultat!
Fik lavet super smukke Þjenvippe extensions i dag og ser frem til at komme igen!
Jeg har fået fine vipper hver gang..
Jeg har fået fine vipper hver gang jeg har vÊret her.
Der er dejlig afslappende stemning og meget professionel behandling.
Kan helt sikkert anbefales.
Var ikke helt tilfreds denne gang
Verdens bedste Julie tryller fine negleâŠ
Verdens bedste Julie tryller fine negle igen. Den varmeste anbefaling fra mig.
Jeg prÞvede for fÞrste gang en japanskâŠ
Jeg prÞvede for fÞrste gang en japansk face lift. Det var en dejlig og afslappende oplevelse, og Tina var super sÞd og imÞdekommendeð¥°
En hyggelig atmosfÊre
En hyggelig atmosfÊre. Og absolut professionel behandling, gode råd og vejledning.
Gertrud får mine bedste anbefalinger
Kan virkelig anbefales. Super omhyggeligt arbejde ð
Super omhyggeligt arbejde ð
De varmeste anbefalinger herfra.
Sidder her og nyder mine flotte, rÞde negle. Jeg vil helt klart få lavet negle hos Gertrud en anden gamg !
Bedste lash lift
Det er 3. gang jeg får lavet lash lift (3 forskellige steder) og dette er helt klart det bedste jeg har fået lavet, det er bare så flot.
Der var også god vejledning undervejs.
Ikke sidste gang jeg kommer her.
En glad kunde :)
Flotte vipper, flotte negle, god stemning og sÞde mennesker :)
Negle
Endnu en gang en fantastisk oplevelse, Gertrud du er virkelig dygtig og jeg er mega glad for mine negle.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ