Merete som ejer Beauty Zen, er meget behagelig - rolig -og omhyggelig! Hun behandler mig for min slidgigt. Det har hjulpet! Tidligere var jeg pga smerter svimmel og havde kvalme. Mine hænder er... もっと見る
企業が回答しました
Jeg har virkelig nydt godt af microneedling hos Beauty Zen. Jeg har i mange år døjet med uensartet hudtone, grundet melasma og inflamationer der har forårsaget ar. Efter behandlingen faldt min... もっと見る
企業が回答しました
Beauty Zen er en skønhedsklinik som tilbyder Non invasive behandlinger – naturlig korrektion uden smerte. I klinikken prioriterer vi din tryghed og sikkerhed højt. Vi anerkender betydningen af en tillidsfuld relation mellem dig og din behandler og sikrer altid, at der er afsat god tid til at lytte til dig og besvare dine spørgsmål. Vi anvender de nyeste metoder og moderne udstyr. Vores behandlinger udføres udelukkende af veluddannede fagfolk.
Esbjergvej 84, 6000, Kolding, デンマーク
Merete som ejer Beauty Zen, er meget behagelig - rolig -og omhyggelig!
Hun behandler mig for min slidgigt.
Det har hjulpet! Tidligere var jeg pga smerter svimmel og havde kvalme.
Mine hænder er heller ikke mere så hævede.

Beauty Zen からの回答
Super duper behandling. Merete er rigtig omhyggelig med hendes behandling.
Kan absolut anbefales. Talkkkkkkeeeerr for super behandling

Beauty Zen からの回答
Virkelig god oplevelse med en professionel behandling. Jeg følte mig velkommen og i trygge hænder fra jeg kom ind i lokalet. Derudover har min bryn og vipper har aldrig været smukkere! Kæmpe anbefaling herfra. ❤️

Beauty Zen からの回答
Er i gang med negle teknikker uddandelsen hos Mette. Jeg er dybt imponeret over Hvor god en undervisning, og lærerig den er. Mette er super god til at tegne og forklare Hvordan man skal gøre. Kan kun anbefale hende hvis du står og ønsker en uddandelse som negleteknikker 🥰
Er kommet hos Merete et par gange nu, og har erfaret, at hun bare er knald dygtig til hendes arbejde. Hun er yderst kompetent, men også et virkelig behageligt menneske, at snakke med og blive behandlet af. Hos hende føler man sig altid tryg og tilpas, og man ser frem til sin næste tid hos hende 🫶🏼

Beauty Zen からの回答
Jeg har virkelig nydt godt af microneedling hos Beauty Zen.
Efter behandlingen faldt min hud hurtigt til ro grundet efterbehandling med fugtmaske og dagen efter kunne jeg allerede se resultatet. Jeg kan virkelig se fremskridt i forhold til at få en mere ensartet hudtone og som en ekstra bonus har min hud føltes langt mere fugtet og elastisk. Jeg er meget tilfreds med behandlingen og har genfundet håbet om, at der er en vej til en finere hud.
Beauty Zen får de bedste anbefalinger herfra

Beauty Zen からの回答
Fik lavet lash lift inkl. farvning. Et super resultat og Merete er super sød. Giver mine aller bedste anbefalinger til stedet👍🏼👍🏼

Beauty Zen からの回答
De bedste anbefalinger fra mig, til netop at vælge Merete/ Beauty Zen. Super service, man føler sig virkelig tilpas, og så vel informeret om behandlingen før start. Ser allerede frem til de næste behandlinger.
Mine varmeste anbefalinger

Beauty Zen からの回答
Skønne og lækre omgivelser - nemt at komme til.
Super kompetent og professionel behandling.
Mine varmeste anbefalinger til Merete og hendes skønne pusterum - ideel mig-tid😍
Kommer helt sikkert igen.

Beauty Zen からの回答
Den sødeste, dygtigste og mest omhyggelige behandler. Meget tilfreds med behandlingen og kommer helt sikkert igen! Desuden værd at nævne de meget hyggelige omgivelser og de gode private parkeringsforhold!

Beauty Zen からの回答
Merete er virkelig sød og professionel. Spørgende og lyttende inden behandling. Er super tilfreds med mit brow og lashlift med farve.

Beauty Zen からの回答
Jeg er super tilfreds med behandlingen, og kan varmt anbefale klinikken, som udover Merethe, er super hyggelig🙂
Merethe er god til at forklare, hvad behandlingen går ud på. Hun er realistisk ift. hvad jeg kan opnå som senior kunde. Undervejs i behandlingen er hun nærværende og tjekker om alt er ok.

Beauty Zen からの回答
De bedste anbefalinger fra mig, til netop at vælge Beauty Zen. Super service, man føler sig virkelig tilpas, og så vel informeret om behandlingen før start. Mit resultat af første behandling overgik mine forventninger - så ser allerede frem til de næste behandlinger.

Beauty Zen からの回答
Merete er super sød og dygtig.
Hun giver sig god tid til at forklare og er rar og smilende!
Fik lavet brow og lash lift. Jeg har nogen super stædige vipper og selvom de var besværlige fik, hun det til at virke og endte med det flotteste resultat!

Beauty Zen からの回答
Merete er super dygtig, sød og nærværende. Man føler sig rigtig velkommen i hendes klinik. Man føler sig rigtig tryk i Meretes klink, roen i og omkring Merete smitter

Beauty Zen からの回答
Jeg fik et Brow Lift og det var den skønneste oplevelse. Følte mig 100% tryg i Merete’s hænder. Super professionel vejledning kan kun anbefales.

Beauty Zen からの回答
Havde en rigtig god oplevelse hos Beauty Zen. Merete er først og fremmest rigtig sød og imødekommende, og giver sig god tid til både behandlingen samt fortælle, hvad hun gør. Følte mig godt tilpas og i gode hænder - kommer meget gerne igen.

Beauty Zen からの回答
Merete giver sig tid til at sætte den rigtige stemining og forklare hvad der skal foregå under behandlingen.
God oplevelse og et super resultat...
Kan varmt anbefales, jeg kommer helt sikkert igen :)

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。