Banner for Bebsy

6,682
TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Een last minute geboekt naar Athene. Vlucht, hotel en transfer. Voor de zekerheid via whatsapp contact opgenomen voor onze vlucht tickets etc. Snelle reactie, duidelijke informatie. Je krijgt alles ne... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Heel fijn contact gehad via whatsapp. Snelle en uitgebreide reacties. Ook uitgebreid antwoord op vragen. Erg fijne manier om toch persoonlijk geholpen te worden bij het boeken van een vakantie. Ze nem... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Rondreis Sardinië met Bebsy. Wat een fijne vakantie hebben we gehad op onze rondreis in Sardinië. Dit dankzij de goede zorgen van Bebsy. Uiteenlopende hotels van het super moderne Una hotel naar he... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

We hadden een 3-daagse Citytrip naar Bologna geboekt incl. Vlucht en Hotel I Portici Bologna. We hadden geen ontbijt geboekt met de gedachte om dit bij de lokake gelegenheden te gebruiken. Bij aankoms... もっず芋る

䌁業情報

1. 旅行代理店

Bebsy に぀いお

圓該䌁業による蚘述

Bebsy gaat voor jou op zoek naar de leukste deals! Bebsy.nl is een online reisorganisatie voor spectaculaire deals op het gebied van:

- Rondreizen

(6,682)

過去12か月のレビュヌ数: 299ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち1の評䟡

Naar aanleiding van mijn laatste review

Dank voor uw reactie. U stelde dat er gisteren een terugkoppeling zou volgen, maar opnieuw heb ik niets vernomen. Terug weer al week verlopen.
Dit bevestigt helaas het patroon dat ik sinds augustus ervaar: beloofde opvolging die vervolgens uitblijft.

Mijn dossier loopt inmiddels maanden en zowel ikzelf als het Europees Consumentencentrum hebben u herhaaldelijk via alle officiële kanalen benaderd — e-mail, telefoon, WhatsApp en een aangetekende brief — zonder dat hier een inhoudelijke reactie op volgde. Het feit dat er via Trustpilot wél direct wordt gereageerd, maar niet via de reguliere communicatiemiddelen, is zeer zorgwekkend.
En weeral een teken van de betrouwbaarheid van u organisatie!
Ik verzoek u daarom dringend duidelijk te maken wie mijn dossier behandelt en binnen welke concrete termijn ik een inhoudelijke oplossing mag verwachten. Verdere vertraging is niet aanvaardbaar.

2025幎8月1日
5぀星のうち5の評䟡

Na informatie voor een reis via wats

Na informatie voor een reis via wats upp werd er meteen gereageerd , goed geholpen door een vriendelijke dame die alles voor me heeft uitgezocht Top .afgelopen jaar ook geboekt bij bebsey tot in de puntjes goed verzorgd

2025幎2月24日

Bebsy からの回答

Hartelijk dank voor uw mooie review! Fijn om te horen dat u snel en vriendelijk geholpen bent en dat alles tot in de puntjes goed verzorgd was, ook bij uw vorige boeking.

5぀星のうち4の評䟡

Opgelost nadat vlucht niet beschikbaar was

Online geboekt. Na een dag bleek de (last minute) vlucht niet meer beschikbaar. Een beetje verwarrend omdat ik wel dat bericht via de app kreeg met een voorstel om de vakantie 2 dagen op te schuiven, maar geen reactie ontvingen op onze berichten (was op zondag).
Omdat we het voorstel ons niet uitkwam, maandag gebeld met de klantenservice. Ze waren al voor ons bezig, dat wisten we alleen niet en hebben een goed alternatief gevonden, wat zelfs nog iets goedkoper was. Daarna snelle service om alles op orde te maken.

Bebsy からの回答

Hartelijk dank voor uw review! Fijn om te horen dat wij snel een passend alternatief konden vinden en alles vlot hebben geregeld, ondanks de verwarring in het weekend.

Mijn vraag omtrent annulerings

Mijn vraag omtrent annulerings verzekering werd zeer vlug en naar volle tevredenheid beantwoord en er werd ook nog een kortingscode toegevoehd in het antwoord . Dus 5 sterren

Bebsy からの回答

Hartelijk dank voor uw mooie review! Fijn om te horen dat uw vraag over de annuleringsverzekering snel en naar volle tevredenheid is beantwoord en dat u tevreden bent over de kortingscode.

5぀星のうち5の評䟡

Bebsy heeft een zeer overzichtelijke en fijne site

Bebsy heeft een zeer overzichtelijke site, mooie rondreizen met duidelijke foto’s, fijne verblijven. En wat vooral heel fijn is, dat je kan appen met Bebsy, je krijgt heel snel en duidelijk antwoord. Ga zo door Bebsy is TOP

2025幎9月8日

Bebsy からの回答

Hartelijk dank voor uw mooie review! Fijn om te horen dat u onze website overzichtelijk vindt en dat ons snelle en duidelijke contact via WhatsApp u zo goed beviel.

5぀星のうち5の評䟡

Zeer snelle en prettig contact per app

Zeer snelle en prettig contact per app en mail.
Bij vragen ontving ik vrijwel meteen antwoorden.

2025幎10月30日

Bebsy からの回答

Hartelijk dank voor uw review! Fijn om te horen dat u snel en prettig contact had en dat uw vragen vrijwel meteen beantwoord werden.

Kortingscode alsnog toegepast

Ik had een kortingscode gewonnen echter werkte deze niet bij het reserveren van mijn reis. Whatsapp gestuurd en de code is alsnog toepast. Erg tevreden over de vriendelijke communicatie!

Bebsy からの回答

Hartelijk dank voor uw review! Fijn om te horen dat we uw kortingscode alsnog konden toepassen en dat u tevreden bent over onze vriendelijke communicatie.

Goede klantenservice.

Goed telefonisch geholpen op enkele vragen over een rondreis Madeira. De reis moet nog plaatsvinden, maar tot nu toe goed overleg gehad met de klantenservice. Na de boeking snel de documenten via e-mail ontvangen.

2025幎11月17日

Bebsy からの回答

Hartelijk dank voor uw review! Fijn om te horen dat u goed geholpen bent en dat u de reisdocumenten snel heeft ontvangen. We wensen u alvast een mooie rondreis op Madeira!

5぀星のうち5の評䟡

Boek hier al sinds jaar en dag mijn stedentrips!

Boek hier al sinds jaar en dag mijn stedentrips. Altijd hele goede klantenservice en hulp én de aller beste prijs!

Bebsy からの回答

Hartelijk dank voor uw mooie review! Fijn om te horen dat u al jarenlang tevreden bent over onze service en prijzen.

5぀星のうち5の評䟡

Goed georganiseerde reis naar Porto en

Goed georganiseerde reis naar Porto en Lissabon alles geregeld en zelfs toen er twijfels waren ivm stakingen in het ov (ze hadden ook de treinreis geregeld) goed contact. Ik wilde het eerst allemaal zelf regelen maar toen ik hun pagina tegenkwam vielen de kosten wel mee vandaar bebsy alles laten regelen. Ook via hen (3e partij) het parkeren van de auto bij Schiphol kunnen regelen.

2025幎11月8日

Bebsy からの回答

Hartelijk dank voor uw review! Fijn om te horen dat uw reis naar Porto en Lissabon goed geregeld was, inclusief treinreis en parkeren bij Schiphol, en dat ons contact prettig was.

Snelle communicatie, vriendelijk & behulpzaam

Snelle communicatie, wordt goed en vriendelijk geholpen en denken graag mee in mogelijkheden. Super, ik zou vaker via hier een vakantie boeken.

Bebsy からの回答

Hartelijk dank voor uw review! Fijn om te horen dat u snel en vriendelijk geholpen bent en dat we met u mee konden denken.

5぀星のうち4の評䟡

Hebben zelf hun vergissing ontdekt en

Hebben zelf hun vergissing ontdekt en direct aangepast. Daarna netjes gecommuniceerd met de klant. Vragen van ons netjes, snel en duidelijk uitgelegd en afgehandeld. Er wordt naar de klant geluisterd, wat ik een verademing vind.

Bebsy からの回答

Hartelijk dank voor uw review! Fijn om te horen dat u onze snelle en duidelijke communicatie waardeert en dat er goed naar u geluisterd is.

5぀星のうち5の評䟡

Het was een goede ervaring omdat ze u

Het was een goede ervaring omdat ze u zosnel antwoorden op de vragen die ik aan hun vroeg en ze hielpen mij enorm er mee . Wil daarom de hele crew daarvoor bedanken. Doe zo verder en er zullen nog reizen volgen bij deze reisbureau.
Grt guido

Bebsy からの回答

Hartelijk dank voor uw mooie review! Fijn om te horen dat ons team u snel en goed heeft kunnen helpen. We waarderen uw feedback en kijken ernaar uit u weer te mogen helpen bij uw volgende reis!

Boek graag bij Bebsy

Boek graag bij Bebsy. Nu al 3x een fantastisch hotel gehad voor een zeer redelijke prijs!

2025幎11月12日

Bebsy からの回答

Hartelijk dank voor uw review! Wat fijn om te horen dat u al meerdere keren een fantastisch hotel bij ons heeft geboekt en tevreden bent over de prijs.

5぀星のうち5の評䟡

Na problemen met het online inchecken

Na problemen met het online inchecken Bebsy gebeld en het was binnen 10 min opgelost. Te woord gestaan door een zeer vriendelijke en behulpzame medewerker. Volgende keer boek ik weer via Bebsy mijn reis!

Bebsy からの回答

Hartelijk dank voor uw review! Fijn om te horen dat uw probleem snel opgelost werd en dat u tevreden bent over de service van onze medewerker. We zien u graag terug bij uw volgende reis!

Eerste keer boeking via Bebsy

Reis uitzoeken, inloggen, boeken en betaling verliep allemaal perfect.
Kregen op tijd de reisbescheiden alles duidelijk en correct voor elkaar.
Met boardingpas voor terugreis zijn wij top geholpen via de watch app.
Zeker een aanrader om bij Bebsy te boeken.

2025幎11月3日

Bebsy からの回答

Hartelijk dank voor uw mooie review! Fijn om te horen dat alles van boeken tot reisbescheiden soepel verliep en dat u goed geholpen bent via WhatsApp. We waarderen uw aanbeveling!

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。