Een last minute geboekt naar Athene. Vlucht, hotel en transfer. Voor de zekerheid via whatsapp contact opgenomen voor onze vlucht tickets etc. Snelle reactie, duidelijke informatie. Je krijgt alles ne... もっと見る

レビュアーのコメントを見てみましょう
Heel fijn contact gehad via whatsapp. Snelle en uitgebreide reacties. Ook uitgebreid antwoord op vragen. Erg fijne manier om toch persoonlijk geholpen te worden bij het boeken van een vakantie. Ze nem... もっと見る
Rondreis Sardinië met Bebsy. Wat een fijne vakantie hebben we gehad op onze rondreis in Sardinië. Dit dankzij de goede zorgen van Bebsy. Uiteenlopende hotels van het super moderne Una hotel naar he... もっと見る
We hadden een 3-daagse Citytrip naar Bologna geboekt incl. Vlucht en Hotel I Portici Bologna. We hadden geen ontbijt geboekt met de gedachte om dit bij de lokake gelegenheden te gebruiken. Bij aankoms... もっと見る
企業情報

ネガティブなレビューの 61%に回答しています
通常2週間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Zeer behulpzaam bij het boeken van onze…
Zeer behulpzaam bij het boeken van onze reis. Goed advies en meedenken.

Bebsy からの回答
Mijn vraag werd heel snel beantwoordt
Mijn vraag werd heel snel beantwoordt. Super ervaring met Bebsy. Al vaak via hun een reis geboekt en in maart ga ik weer met Bebsy naar Porto. Erg tevreden👌

Bebsy からの回答
Zeer tevreden over Bebsy!
Bebsy heeft onze reis naar Barcelona uitstekend samengesteld! Op onze vragen voorafgaand aan de reis kregen we steeds snel en duidelijk antwoord. Dat verhoogt zeker de voorpret van de reis! We verbleven in een heerlijk hotel in het centrum met een prima ontbijt. Wij zijn zeer tevreden! Met dank aan Bebsy!

Voordelig en super fijn
Snel aan de telefoon, vriendelijk en erg behulpzaam en super fijn en goed geholpen bij het vinden van de juiste passende vakantie.
Ik raad het echt iedereen aan, het is voordelig en de site is makkelijk en overzichtelijk en als je vragen hebt of er is iets dan kan je via WhatsApp snel antwoord en hulp krijgen

Rondreis zuid en west Ysland
Net terug van rondreis zuid en west Ysland. Alles was top geregeld! Fijne en mooie hotels, een geweldige 4x4, een leuke route met prachtige bezienswaardigheden.Wij hebben er van genoten! Bedankt Bebsy!

Geen reactie
We gaan dit jaar naar Albanië op vakantie. Leuke roadtrip gevonden via bebsy, informatie gevraagd via mail. Na een week niks gehoord te hebben een WhatsApp gestuurd. Ik kreeg de melding: oei, foutje. Ik bekijk het morgen en dan geef ik de nodige informatie. We hebben deze ook gekregen, we hebben zelfs via telefoon contact gehad met Daan om te finetunen wat we exact wilden hebben. Hij ging een offerte maken, nooit gehad. We hadden zoiets van: we geven ieder zijn tijd en na 1,5 week niks gehoord te hebben van bebsy, hun bezocht op het vakantie festival. Hij kreeg direct een heel rood hoofd. Daan ging hier sanderdaags direct mee aan de slag. Maar geloof het of niet ... niks meer gehoord. Wat als je op vakantie problemen hebt, wie gaat je dan helpen? We gaan nu op reis naar Albanië met Tui.

Onbereikbaar…
Wij krijgen geen contact met uw reisbureau.
Alles geprobeerd. Er is ons een compensatie beloofd via de w.a. voor iets wat niet goed ging tijdens onze stedentrip. Toen was u ook niet te bereiken. BEB 25016655.

Bebsy からの回答
Een droom die werkelijk wordt !!!!
Waren op zoek naar een vakantie in Noorwegen met wagen. Via BEBSY kunnen wij deze droom waarmaken in juni en juli. Deze reis werd door hen perfect voorbereid en alles werd tot in de puntjes georganiseerd.
We kijken er al naar uit en voor BEBSY dikke proficiat en bedankt voor alle gekregen tips/

Sardinie
We reizen deze zomer naar Sardinië. Onze oorspronkelijk gekozen reis werd meerdere keren aangepast omdat bepaalde hotels toch niet beschikbaar waren. Er werd telkens naar alternatieven gezocht die bij onze wensen pasten, maar de uiteindelijke route wijkt wel af van wat we eerst hadden geboekt. Door de wijzigingen is één reisetappe nu vrij lang, en de route omdraaien bleek niet mogelijk.
Dat gaf ons wat minder vertrouwen in het boekingsproces. We hopen dat alles ter plaatse vlot zal verlopen. Ondanks de inspanningen om oplossingen te vinden, verliep de reservatie niet zoals verwacht. Bij een aangeboden reis verwachten we toch “what you see is what you get.”
We kijken wel uit naar onze vakantie en hopen tevreden terug te keren, zodat we in de toekomst opnieuw voor Bebsy kunnen kiezen.

Topservice
Topservice! Goed uitgewerkt voorstel, snelle alternatieven en uitstekende communicatie. Vragen werden meteen beantwoord.

Prima geregeld
Voor de vierde keer bij Bebsy geboekt en ook deze keer weer prima geregeld.

Bebsy からの回答
Een aantal vragen werd snel en op een…
Een aantal vragen werd snel en op een goede manier beantwoord. Dit gaf vertrouwen om een reis naar Sardinie te boeken.

Bebsy = mijn citytripboekingssite
Ik heb al eerder citytrips met hun geboekt, altijd alles piekfijn geregeld en aan een scherpe prijs. Er is vlot contact mogelijk met hun zetel als er nog aanpassingen zouden moeten gebeuren. Vlugge en belangrijk steeds heel vriendelijke tussenkomst van hun. Alles Top !

Tweede reis met Bebsy
Dit is de tweede keer dat we een reis geboekt hebben bij Bebsy. Alles makkelijk via de site uit te zoeken en te regelen. Eerste keer was een rondrit IJsland en nu een rondreis Zuid Italië. Heel iets anders, maar onze ervaringen met de eerste reis waren zo positief dat we ook nu weer graag met Bebsy op reis gaan. De klantenservice is erg vriendelijk en onze vragen worden heel snel beantwoord.

Bebsy からの回答
Persoonlijk, mooi aanbod van reizen, snel.
Op zoek naar een reis in IJsland kwamen we bij Bebsy terecht. Supermooie reis, mooie prijs, dus snel geboekt. Vragen werden op zaterdag per mail heel snel beantwoord. We kregen zelfs nog kaartjes voor Blue Lagoon. Over minder dan een maand vertrekken we! Zin in!

Bebsy からの回答
Prima, uitgebreide en aantrekkelijke vakantiewebsite
Prima en uitgebreide vakantiewebsite met vele aantrekkelijke bestemmingsmogelijkheden tegen aantrekkelijke prijzen.
Relatief makkelijk om met het bedrijf rechtstreeks contact op te nemen via mail of WhatsApp.
Helaas is door Geopolitieke spanningen in Iran onze geplande Dubai trip van 28/2/26 tem 6/3/26 niet doorgegaan omdat de Transavia vluchten tot 8/3/26 geannuleerd werden. Mvg, Robert

Bebsy からの回答
Slecht bereikbaar, auto niet goed geboekt, niet reageren op klachten.
Het boekingsproces was goed en prettig maar eenmaal op de plek van bestemming (IJsland) niet meer. Erg slecht bereikbaar, auto niet goed geboekt, niet reageren op klacht. Ik zou deze aanbieder niet aanraden.

Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。