Banner for Bebsy

6,682
TrustScore 5段階評価の4.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Een last minute geboekt naar Athene. Vlucht, hotel en transfer. Voor de zekerheid via whatsapp contact opgenomen voor onze vlucht tickets etc. Snelle reactie, duidelijke informatie. Je krijgt alles ne... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Heel fijn contact gehad via whatsapp. Snelle en uitgebreide reacties. Ook uitgebreid antwoord op vragen. Erg fijne manier om toch persoonlijk geholpen te worden bij het boeken van een vakantie. Ze nem... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Rondreis Sardinië met Bebsy. Wat een fijne vakantie hebben we gehad op onze rondreis in Sardinië. Dit dankzij de goede zorgen van Bebsy. Uiteenlopende hotels van het super moderne Una hotel naar he... もっと見る

5つ星のうち4の評価

We hadden een 3-daagse Citytrip naar Bologna geboekt incl. Vlucht en Hotel I Portici Bologna. We hadden geen ontbijt geboekt met de gedachte om dit bij de lokake gelegenheden te gebruiken. Bij aankoms... もっと見る

企業情報

1. 旅行代理店

Bebsy について

当該企業による記述

Bebsy gaat voor jou op zoek naar de leukste deals! Bebsy.nl is een online reisorganisatie voor spectaculaire deals op het gebied van:

- Rondreizen

(6,682)

過去12か月のレビュー数: 299

レビューを書く

Support bij Rondreis Malta en Gozo

Bij het boeken van een rondreis kwamen wat vragen naar boven. Deze via WhatsApp aan Bebsy gevraagd. Kregen heel snel antwoord. Ook toen wij iets over de bagage prijs vroegen kregen wij snel antwoord. De prijs op de site was binnen 10 min gewijzigd. In een woord gezegd Super

2026年1月30日

Beste mevrouw Van der Caaij,

Wat een mooie review, dank u wel! Fijn om te horen dat uw vragen rondom de rondreis naar Malta en Gozo snel via WhatsApp zijn beantwoord.

Mooi dat ook de aanpassing van de bagageprijs direct is opgepakt. En u natuurlijk bedankt voor de tip.

Dank voor uw vertrouwen en uw enthousiasme. We wensen u alvast een prachtige rondreis toe!

Maxim | Bebsy

Omboeken hotel

Na het boeken bleek het hotel niet op de gewenste data beschikbaar. In goed overleg heeft Bebsy voor ons een gelijkwaardig hotel weten vast te leggen.

2026年2月5日

Beste Eddy,

Dank voor uw review! Fijn om te horen dat we in goed overleg een gelijkwaardig hotel voor u hebben kunnen vastleggen toen de oorspronkelijke accommodatie niet beschikbaar bleek.

We vinden het belangrijk om samen tot een passende oplossing te komen, dus mooi dat dit naar tevredenheid is verlopen.

We wensen u alvast een prachtige reis toe!

Tot nu toe uitstekend!

We moeten nog op reis, maar tot nu toe is het contact uitstekend! Ik had bij de boeking een foutje gemaakt en dat werd zonder problemen heel netjes gecorrigeerd.
Ik ben benieuwd naar de reiservaring straks.

2026年1月5日

Bebsy からの回答

Dank voor uw mooie review! Fijn om te horen dat het contact tot nu toe als uitstekend wordt ervaren en dat het foutje bij de boeking snel en netjes kon worden gecorrigeerd.

We doen er uiteraard alles aan om ervoor te zorgen dat de reiservaring straks net zo positief is als de voorbereiding.

Alvast een hele mooie reis gewenst en mocht u nog vragen hebben, dan staan we graag voor u klaar.

5つ星のうち1の評価

Kwamen afspraken niet na slechte organisatie

Kwamen afspraken niet na. Slecht te bereiken. Kregen niet wat we hadden geboekt. Ik zou echt nooit meer boeken via deze organisatie.

2026年2月8日

Beste mevrouw van Otterdijk,

Wat vervelend om te lezen dat uw ervaring zo is verlopen. Dat is uiteraard niet de bedoeling en begrijpen wij dat dit veel frustratie heeft veroorzaakt.

Wij herkennen ons niet in het beeld dat er geen reactie of oplossing is geboden, maar nemen uw signaal wel zeer serieus. Wanneer er ter plaatse iets niet overeenkomt met de reservering, proberen wij altijd zo snel mogelijk te schakelen met de betreffende leverancier om tot een passende oplossing te komen.

Wij zouden graag nogmaals inhoudelijk naar uw dossier kijken om te begrijpen wat hier precies is misgegaan en of wij alsnog iets voor u kunnen betekenen. Kunt u het reserveringsnummer met ons delen? Dan nemen wij contact met u op om het voorval te bespreken.

Met vriendelijke groet, Daan

Leuke boetiekhotels

Alles is goed en vlot geregeld. Leuke boetiekhotels op strategische plekken voor onze rondreis van een week op Malta.

2026年1月2日

Beste Margreet,

Dank voor uw mooie review! Fijn om te horen dat alles goed en vlot is geregeld is.

5つ星のうち5の評価

Goed en snel contact via Whatsapp

Goed en snel contact via Whatsapp, ook in het weekend. Helaas werd mijn reis vanwege het winterweer geannuleerd maar de (communicatie rondom) refund verliep prima. Vriendelijke en behulpzame medewerkers. Het is niet mijn eerste reis die ik via Bebsy heb geboekt, en ik zou ook zo weer via Bebsy boeken.

2026年1月12日

Prima klantenservice!

Bij het boeken van de vakantie had ik helaas een fout gemaakt, gelukkig kwam ik er op tijd achter. Direct via whatsapp kontakt opgenomen en dit verliep vlekkeloos! Prima service!

2026年1月6日

Prima reisbureau

Prima reisbureau met aantrekkelijke reizen. De medewerkers zijn zeer betrokken bij hun klanten. Hier vonden wij de reis die wij nergens anders konden vinden. Prijs/kwaliteit verhouding is prima.

2026年1月11日

Trustpilot エクスペリエンス