Regelrechte oplichting. Dwingen een 'ja' af aan de telefoon onder valse voorwendselen. Ik snap daadwerkelijk niet dat mensen zich hiermee bezig kunnen houden zonder zich kapot te schamen.
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
PURE OPLICHTING ZIE AFLEVERING BOOS van eind 2024 MEDIA BAZEN, HMH MARKETING, CALLNET Met mooie praatjes, slimme trucjes en verschillende medewerkers benaderen om op die wijze een opdrachtbeves... ãã£ãšèŠã
Dit is pure oplichting. Ze hebben mij wijsgemaakt dat het zou gaan om een bestaande advertentie, die verlengd moest worden. Ze probeerde me eerst nog extra's aan te smeren, waar ik vanaf heb gezie... ãã£ãšèŠã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Regelrechte oplichting
Beste ondernemers,
Beste ondernemers,
Wij willen u waarschuwen voor het bedrijf CallNet B.V., waaronder ook OMG Marketing opereert. Dit bedrijf benadert ondernemers telefonisch met het verzoek om een basisvermelding op hun platform (bijvoorbeeld âInformatieGidsâ) te plaatsen.
Tijdens deze gesprekken worden telefonische bevestigingen opgenomen. Deze fragmenten gebruiken zij om een overeenkomst af te sluiten, waarna een factuur wordt gestuurd. Zelfs als u de dienst niet wilt afnemen, claimen zij dat u akkoord hebt gegeven en laten zij incassobureaus ingrijpen.
Er zijn gevallen bekend waarbij:
De eerste vermelding zogenaamd âgratisâ wordt aangeboden.
Daarna wordt een kwartaalbedrag van â¬500 gefactureerd, dat bij niet-betaling kan oplopen tot duizenden euroâs.
Extra kosten worden gevraagd voor âbewijsâ van het telefonische akkoord, zoals het afspelen van geluidsfragmenten. Dit zelf onderzoeken en terugbellen was ook niet mogelijk omdat de call werd opgenomen.
Wij komen er nu achter dat alle handelsnamen waaronder OMG Marketing, DMG Marketing, OMB Media, Een & Een Media, Doen Marketing Groep vallen onder CallNet B.V. en dat deze handelswijze beschouwd kan worden als misleidend en risicovol voor ondernemers.
Advies aan ondernemers:
Zeg niet direct âjaâ aan telefonische aanbiedingen. dit kan later tegen je worden gebruikt.
Hang het gesprek op als er druk wordt uitgeoefend of onduidelijke voorwaarden worden gepresenteerd.
Bevestig nooit mondeling een overeenkomst zonder schriftelijke en duidelijke contractvoorwaarden.
Wees alert en bescherm uw bedrijf tegen mogelijke misleidende praktijken.
Lisa
Zeer irritant
Schandalige oplichters
Schandalige oplichters. Doen alsof je al jaren een abonnement bij hun hebt en vragen alleen voor een verlenging of een upgrade daarvan. Bellen om het jaar om hetzelfde te proberen, hoe duidelijk je ook bent.
Informatiegids Nederland - Trap hier niet in
Trap hier niet in. Het zijn oplichters. Hun verhaal klopt van geen kant. Ze zijn momenteel weer hun bestand aan het afbellen voor de 2e keer dit jaar om te checken of ze toch enkele bedrijven in de val kunnen lokken.
Ze hebben steeds hetzelfde verhaaltje. Wij zouden eerder hebben aangegeven af te zien van een uitgebreide vermelding, maar nu nog alleen voor de standaard vermelding willen gaan. Kosten 550,-
Dit is gelogen. Wij hebben nog nooit geadverteerd en iets toegezegd. Ik heb al vele malen gevraagd naar een email met deze info, zodat ik dit rustig kan bekijken, maar deze heb ik nooit ontvangen.
Zojuist ben ik weer gebeld. Heb nog duidelijk gevraagd vanuit welk bedrijf dat ze belde. Ze begint het gesprek dat ze vanuit Informatiegids Meiereij belde. Ik vroeg door, maar het is dus Informatiegids Nederland. Dit is ook al misleidend. Ik heb de dame verzocht ons nooit meer te bellen.
De site bestaat, maar is een website waarop niemand iets te zoeken heeft, totaal nutteloos.
Belazeren de boel.
Als je aangeeft uit hun systeem verwijderd te willen worden, schrijven ze doodleuk op dat je teruggebeld wil worden. En dat je graag een bedrag van â¬550 wil betalen voor hun âstandaard dienstenâ. Als je ze daarop aanspreekt hangen ze op. Oplichters dus.
Zelfde als bedrijvenmonitor.info enâŠ
Zelfde als bedrijvenmonitor.info en publiceert ongewenst prive adressen
PURE OPLICHTING
PURE OPLICHTING
ZIE AFLEVERING BOOS van eind 2024
MEDIA BAZEN, HMH MARKETING, CALLNET
Met mooie praatjes, slimme trucjes en verschillende medewerkers benaderen om op die wijze een opdrachtbevestiging binnen te halen. Helaas vorig jaar ingetrapt en nu willen ze omdat je niet afgezegd hebt een tweede factuur betaald hebben. Tevens is onze advertentie niet zichtbaar!
Zeggen dat je eerder al een plaatsing hebt gehad etc.
Kregen factuur binnen
Kregen factuur binnen, moesten betalen. Gedreigd met advocaat, kregen toen ineens een creditnota.
Ze beginnen het verhaal met onwaarheden en nemen dan pas hun gesprek op. Zielige studentjes die een zakcentje willen verdienen bij een grote oplichter. Trieste figuren.
We zijn gebeld. Met foute info.
We zijn gebeld en gezegd dat we vorig jaar ook een vermelding in de informatiegids hadden van Den Bosch. (Maar dat was dus niet zo) Mijn collega heeft toegezegd dat het goed was. Het zijn dus valse voorwendselen. We kunnen nu niet meer ervan af en moet voor een jaar betalen.
Bellen je op met het verhaal dat je eenâŠ
Bellen je op met het verhaal dat je een bestaande melding hebt lopen en of je een upgrade zou willen..
Als je geen upgrade wenst, dan kan de bestaande vermelding van 500 worden afgenomen...
Gaat nergens over, heb helemaal geen vermelding..
Drijgende Oplichterij
De heer Babajan Allakov doet zich voor als deurwaarder EN incassobureau voor de telefoon. Schijnt dat we een rekening niet betaald hebben, en drijgt met beslag name van goederen. Stuurt vervolgens een rekening van informatiegids nederland zelf met een Gmail account. Rekening bedraagt ruim â¬2400,-!!! Niet alleen actief hier in Nederland, ook in Duitsland en UK! Pure oplichterij!!!
Vermoeiende oplichters
Bellen of je je bestaande vermelding in de informatiegids wil verlengen of verhogen. Want zou al een jaar zo een â¬500,- betaald hebben en zou kunnen verhogen... word zo moe van al die telefoontjes van oplichters, het worden er steeds meer per dag, het is gewoon niet leuk meer om in het kvk geschreven te staan.
MISLEIDING EN OPLICHTING
Nooit telefoontjes van dit bedrijf beantwoorden. Het is pure misleiding. Eerst wordt er gezegd dat je een bestaande klant bent en als de opname start wordt er gezegd: NIEUWE klant. Pure oplichterij en misleiding.
De factuur wordt pas opgestuurd nadat de 8 dagen bedenktijd voorbij zijn.
Ik snap niet dat deze bedrijven nog kunnen bestaan.
Leven op andere mensen hun kosten.
Ik ga ook aangifte doen bij de politie.
We zullen zien wat het wordt.
Belachelijk deze manier van werken.
Zeer slecht marketing bureau
Zeer slecht marketing bureau, stuurt uit het niets facturen voor geleverde diensten. Terwijl nooit getekend hebben voor enige dienst van dit bedrijf !!!
Dit is pure oplichting
Dit is pure oplichting.
Ze hebben mij wijsgemaakt dat het zou gaan om een bestaande advertentie, die verlengd moest worden. Ze probeerde me eerst nog extra's aan te smeren, waar ik vanaf heb gezien. Ze laten je ter bevestiging een spraakopname inspreken, maar deze neemt enkel jouw akkoord op, niet het volledige gesprek.
Alles berust achteraf op een leugen; er was nooit een advertentie die verlengd moest worden.
Vieze verkooppraatjes aan de telefoon
Vieze verkooppraatjes aan de telefoon. Eerst zeggen ze aanbieding van â¬850 nee ik heb geen interesse. Vervolgens laten ze je herhalen om te zeggen dat je geen interesse hebt en alleen de standaard vermelding wilt van â¬250( wat ze dan toevallig heel zacht zegt .
Dan laten ze ook nog je naam herhalen zodat ze kunnen opnemen dat je ja hebt gezegd .
Je sprak met Sinterklaas
Schandalig
Onmogelijk om contact op te nemen met dit bedrijf.
Grote schande want er staan geen bedrijfsgegevens op deze pagina maar gewoon persoonlijke woon adressen.
Ook bij klachten hier over wordt er geen contact opgenomen
Hopeloos bedrijf
Hopeloos bedrijf: bellen of je in een gids vermeld wilt worden: NEE, geen interesse. Verbinding wordt verbroken. Komt dus ook geen bandje van bezwaar op telemarketing, dus krijg je ze volgend jaar waarschijnlijk opnieuw aan de telefoon. Worden hier moe van.
HMH Markteting PAS OP!!
HMH Markteting PAS OP!!! Bellen meerdere keren, of je je bestaande vermelding in de informatiegids van jouw betreffende gemeente wil verlengen. Wij trapten erin en zijn bijna â¬500 armer. Het opnemen van je akkoord doen ze slim door alleen jouw akkoord op te nemen en niet waarvoor het is. Doelbewuste oplichting, na je eerste factuur krijg je al vlot een aanmaning en dreiging tot deurwaarder. Ook als je betaald hebt gaat dit gewoon door. Wij hebben melding gedaan maar waarschuwen graag een ander. Google dit bedrijf en je ziet dat onder dit KVK nummer vele andere dubieuze bedrijven ingeschreven staan die al langer bekend zijn door oplichtingspraktijken. Een gewaarschuwd mens telt voor twee.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ