レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Super snel in afhandeling, na aanvraag online direct opgebeld door een medewerker om de offerte en mijn wensen te bespreken. Contract snel opgesteld en een week later al gebruik kunnen maken van d... もっず芋る

䌁業情報

1. カヌ リヌス業

圓該䌁業による蚘述

Door onze merkonafhankelijke status en ons internationale netwerk, zijn wij in staat om groter en slimmer in te kopen. Vanwege ons unieke acceptatiebeleid helpen wij ook starters en ZZP'ers veilig en snel de weg op. Alles onder één dak dat is www.bedrijfswagenleasing.nl Een groot assortiment verschillende merken nieuwe en zeer jonge bedrijfswagens is permanent voorradig. U bent van harte welkom om onze verschillende modellen te komen bekijken, rijden en vergelijken. Door onze oplossingsgerichte instelling zijn we in staat om de juiste merken op voorraad te nemen. Doordat we de markt altijd blijven analyseren, zal ons assortiment daar nauwlettend op afgestemd worden. Daarbij hebben wij permanent circa 100 nieuwe bedrijfswagens op voorraad en daardoor altijd een geschikt model voor uw wensen. Als u niet lang hoeft te wachten op uw nieuwe bedrijfswagen bent u sneller operationeel. Wij snappen dit, we zijn immers zelf ook ondernemer. Snel schakelen is onze core business! Inventief en actief met u meedenken is onze tweede natuur!

連絡先

1぀星

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち5の評䟡

Schakelen en oplossingen bedenken!

Ivm een ongeluk viel onze eigen bestelbus uit. Ivm drukte in de garage en levertijd van de onderdelen kunnen we een paar weken geen beroep doen op ons eigen vervoer. Had al vaker bedrijfswagenleasing gehoord dus dacht ga kijken of zij me uit de brand kunnen helpen. Ongelooflijk hoe snel alles geregeld was! Dezelfde middag stond er al een gelijkbaar voertuig voor ons klaar en daarbij was ik ook nog zeer tevreden over de prijs. Super vriendelijk en meedenkend personeel. Dit bedrijf verdiend echt 5 sterren!

2026幎4月21日

Super tevreden!

Fijne communicatie, eenvoudig geregeld en een goede prijs kwaliteit verhouding!

2026幎3月11日

Beste Martijn,

Bedankt voor de review. We zijn blij om te horen dat je tevreden bent over onze communicatie en prijs-kwaliteit verhouding en wensen je veel veilige kilometers!

Fijne goede communicatie

Fijn, direct en snel contact. Er word super meegedacht met je wensen. Fijne en duidelijke communicatie. Helemaal super

2026幎2月17日

Beste Mike,

Bedankt voor de positieve review. Fijn om te horen dat er goed is meegedacht over de wensen en dat de communicatie als prettig is ervaren. We wensen je veel veilige kilometers toe.

Topservice!

Ik heb hier nu voor de 3e keer een bus geleasd, topservice! In het verleden heb ik wegens veranderen van mijn bedrijfsactiviteiten een grotere bus nodig gehad, dit was binnen no time geregeld. Ook deze keer, ik had met spoed een bus nodig om weer aan de slag te kunnen na terugkeer uit Spanje, binnen enkele dagen alles geregeld zonder gedoe. Super fijn! Voor mij geen andere leasemaatschappij meer!

2026幎1月28日

Beste Miguel,

Bedankt voor de review. Fijn om te horen dat dit al de 3de keer is dat je bij Bedrijfswagenleasing een bedrijfswagen leaset en dat je zo tevreden bent over de service. We verwelkomen je natuurlijk graag voor de volgende lease periode. Veel veilige kilometers gewenst.

5぀星のうち5の評䟡

Als jaren hebben we 3 auto's.

Als jaren hebben we 3 auto's.

super tevreden door de diensten.

henry van de ven top adviseur

2025幎11月26日

Beste de Vrij,

Bedankt voor je positieve review. Wat fijn om te horen dat Henry je al jaren goed heeft kunnen helpen met het leasen van je bedrijfswagenleasing. We wensen je verder veel veilige kilometers toe.

Super geholpen

Super geholpen door Sjoerd echt een aanrader alles was zo geregeld.

2025幎8月22日

Beste Janus,

Bedankt voor de positieve review we geven de complimenten door aan Sjoerd en wensen je veel veilige kilometers toe.

5぀星のうち5の評䟡

Onlangs heb ik via bedrijfswagenleasing

Onlangs heb ik via bedrijfswagenleasing een bedrijfsbus in operationele lease gekregen, en ik ben méér dan tevreden over het hele proces. Vanaf het eerste contactmoment werd ik op een vriendelijke en professionele manier geholpen. Wat mij vooral opviel was de klantgerichtheid: er werd echt geluisterd naar mijn wensen en situatie, en er werd snel gehandeld zonder gedoe of onnodige vertragingen.

Binnen korte tijd stond er een mooie, nette en betrouwbare bedrijfsbus voor de deur die perfect past bij mijn werkzaamheden. Alles was keurig geregeld: van de administratie tot de aflevering. Ook na de levering blijft de communicatie top je merkt dat klanttevredenheid hier echt centraal staat.

De combinatie van snelle service, duidelijke communicatie en persoonlijke benadering maakt dat ik deze partij van harte aanbeveel aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbare leaseoplossing.

Kortom: super tevreden, en ik rij met veel plezier rond in mijn nieuwe bus!

2025幎6月3日

Beste Romano,

Bedankt voor je uitgebreide en positieve review! Goed om te horen dat het hele proces soepel en naar wens is verlopen en dat je zo tevreden bent over de klantgerichtheid, communicatie én de bus zelf.

We wensen je veel veilige en plezierige kilometers toe en we staan altijd voor je klaar!

5぀星のうち5の評䟡

Ik ben goed geholpen met de aanvraag

Ik ben goed geholpen met de aanvraag alles was duidelijk en de service is top. Ik kwam iets later aan als verwacht was geen enkel probleem en alles word goed uitgelegd sirieus en top bedrijf!

2025幎4月10日

Beste Mick,

Dankjewel voor de review. Fijn om te horen dat we je goed hebben kunnen helpen met je aanvraag en dat je tevreden bent over onze service! We wensen je veel veilige kilometers.

Super Service

Snelle service, top geholpen door Devon

2025幎2月20日

Beste Johann,

Bedankt voor de review. Fijn om te horen dat de service van Devon naar wens is geweest!

5぀星のうち5の評䟡

Zeer goede en duidelijke communicatie

Zeer goede en duidelijke communicatie, alles snel en soepel verlopen. Zolang ik kan leasen zal ik zeker de diensten van hun gebruiken

2025幎1月10日

Beste Imad,

Bedankt voor de positieve review. Goed om te horen dat je tevreden bent over onze communicatie en we houden je uiteraard graag als klant! Veel veilige kilometers gewenst.

Snel geholpen ,wilde een langer

Snel geholpen ,wilde een langer contract maar ze boden me een 3 maanden contract aan omdat daar een aanbieding op zat en dat ik dan per maand kon stop zetten dat het veiliger was , dit is onze tweede bus de eerste heb ik al 2 jaar .alleen maar positief.

2024幎12月31日

Beste Brian,

Bedankt voor de review. Wat leuk om te horen dat je al 2 jaar bij ons least! We zijn blij dat je een positieve ervaring hebt en wensen je veel veilige kilometers.

5぀星のうち5の評䟡

Het bedrijf heeft me snel geholpen met

Het bedrijf heeft me snel geholpen met de lease van een bestelbus.
Ook de service was top.
We gaan onze samenwerking sowieso uitbreiden volgend jaar.

Groeten aan Sjoerd topvent!

2024幎11月1日

Beste Ricardo,

Bedankt voor de review. Fijn om te horen dat we je snel weer de weg op hebben kunnen helpen en we helpen jullie komend jaar graag weer!

Snelle service

Snelle service, duidelijke communicatie en Sjoerd heeft me uitstekend begeleid.

2024幎11月28日

Beste Ck,

Bedankt voor de review. Goed om te horen dat je tevreden bent over onze service en communicatie! We wensen je veel veilige kilometers.

5぀星のうち1の評䟡

Niet aan beginnen

Niet aan beginnen. Is een waardeloos bedrijf, Brengen allemaal kosten in rekening waar wij van tevoren niets van wisten. Als je eenmaal binnen bij ze bent houden ze opeens een andere toon aan.

2024幎11月20日

Geachte "D Doesberg",

U begrijpt dat we niet weten wie u bent.
Ook heeft u niet gereageerd op onze vraag om meer informatie aan te leveren.
Dit is de grootste ergernis voor bedrijven die het goed met de klanten voor hebben.
Jammer dat u ons de kans niet geeft om een mogelijke klacht op te lossen.

5぀星のうち5の評䟡

Erg goed geholpen en snel geregeld

Erg goed geholpen en snel geregeld allemaal. Top gedaan! Rij nu in een fantastische caddy

2024幎11月19日

Beste Henry,

Bedankt voor de review. We zijn blij dat we je goed hebben kunnen helpen en wensen je veel veilige kilometers met de Caddy!

Topperss

Na bijna een jaar in een bus gereden te hebben via Bedrijfswagenleasing was het tijd voor wat nieuws! Ben door mijn leaseadviseur van a tot z weer helemaal ontregeld en binnen een week voorzien van mijn nieuwe werkbus! Stuk voor stuk toppers, denken in oplossingen en halen het onderste uit de kan om op zeer kort termijn een glimlach op het gezicht te toveren. Aanrader dus!!

2024幎10月3日

Beste Joshua,

Bedankt voor deze mooie review en aanbeveling! We vinden het belangrijk om met onze klanten mee te denken en zijn blij om te horen dat je tevreden bent over onze service en je nieuwe werkbus. We wensen je heel veel veilige kilometers!

Zeer klantvriendelijk bedrijf

Zeer klantvriendelijk bedrijf, denkt mee en goede service. Ontzettend blij met mijn nieuwe bus!

2024幎9月13日

Beste Belinda,

Bedankt voor de review! We proberen ten alle tijden mee denken zodat jij tevreden met een nieuw voertuig de weg op kan. Veel veilige kilometers gewenst!

The entire service

The entire service, from the first contact to the delivery of the vehicle, was perfect.👌

2024幎8月30日

Dear Nuno,

Thank you for writing this review. We are glad to hear that you're satisfied with our service!

5぀星のうち5の評䟡

Ben snel geholpen en goed begeleid kwa

Ben snel geholpen en goed begeleid kwa papier werk tot het eind aan toe zeer service gericht.

2024幎7月25日

Beste Souhajb,

Bedankt voor de review! Het draait niet alleen om het kopen van het voertuig, maar ook zeker het goed afhandelen van de benodigdheden eromheen. Veel veilige kilometers gewenst!

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。