VÊrste service ever
VÊrste service ever, kan ikke anbefales !!
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
VÊrste service ever, kan ikke anbefales !!
VÊrste oplevelse lÊnge. Min kÊreste kÞbte spareribs, og til sidst i hans mad sluger han plastik og spytter mere plastik ud. Vi siger så vi ikke vil betale for den ret, hvor hun så kommer og råber af os, og siger han har spist op, men han fik fÞrst plastik i munden til sidst, og uanset hvor meget man har spist skal man ikke betale for noget der er plastik i. Han beder hende op at snakke pÊnt men hun bliver med at vÊre flabet. VÊrste oplevelse og dårlig mad.
Min mand og jeg var med 3 gode venner ude og spise flÊskesteg med sovs og kartofler, hos Bedstes hus det smagte sÃ¥ godt. Altid dejlig mad Vi gik mÊtte derfra og glÊder os til vi skal derud igen ð
Var med 3 veninder til påske buffet. Alt mad smagte dejligt og der var rigeligt af det. Og til en pris der er til at betale.
Hus bordbestilling.......
Aldrig har jeg fået så kÞnslÞs en flÊskesteg. Ingen smag i hverken sovs eller kartofler
ikke begejstret - kolde hot wings - spareribs - blÞde svÊr på flÊskesteg... en fyr foran mig, tabte en ske til salaten som blev samlet op - og anbragt tilbage i salaten. Kokken så det og salaten blev ikke fjernet... Men et rigtig hyggeligt sted trods alt.
Kan varmt anbefale stedet. Herlig vÊrt med fin humor. Og buffeten er, som den skal vÊre. Er man ikke mÊt, er det ens egen skyld ð
Kan desvÊrre ikke give 0 stjerner, men tror ikke jeg har vÊret et sted som er så ringe, betjening er helt i bund, maden, skal vi slet ikke komme ind på... kan ikke anbefale folk dette sted, det lyder ellers som et hyggeligt sted med hjemmelig hygge, men det er alt andet end.
Denne ârestaurantâ fortjener 5 minus stjerner.
1: lang ventetid på maden
2: dårlig mad, vandet, ingen smag, tÞr stegt szhnitzel med blÞd panering.
3: super dårlig service fra start til slut og uvillighed til at give penge tilbage for produkter der var betalt forkert for.
Jeg kommer aldrig her igen. Det her sted burde indstilles til âmed kniven for strubenâ med det samme!
ForfÊrdelig dårlig mad. Deres stjerneskud bestod kun af to fiskefilleter og resten bestod af grÞnsager som bestemt ikke hÞrer til retten. Derudover blev der bestilt Bedstes 4 lune hvor maden var brÊndt og ikke lÊkker. Deres musik udenfor var så hÞj at man ikke kunne snakke sammen. Alt i alt en super dårlig oplevelse med uprofessionel personale som var ubehÞvlet
Nu har vi vÊret forbi til en oplevelse under al kritik!
Oksesteg bestÃ¥ende af mere fedt end kÞd, en sovs nÊsten tyndere end vand, vi fÃ¥r ikke brÞd til ventetiden som de andre borde, ej heller surt og sÞdt til oksestegen som der hÞrer til, for ikke at nÊvne den sÃ¥kaldte âkÊmpe isbarâ der med tomme bÞtter skreg efter at blive fyldt op.
Pointere det til de kÊre tjenere som beklager, og påpeger det igen ved betaling, til en ejer der går fuldstÊndig i angrebs-mode. Aldrig sÊtter jeg mine ben på stedet igen - dårlig mad og en ejer der ikke egner sig til opgaven når de ikke kan tage imod kritik.
Man får mere ud af at smide pengene ud af vinduet, Þv.
Vi oplevede en restaurant, som ikke udviste sÊrlig stor forsigtighed over for Covid-19-restriktionerne, og vi fÞlte os derfor ikke trygge på restauranten. Vi var et stort selskab, som ikke fik tjekket coronapas, der var ingen handsker ved isbuffetten og ingen sprit til gÊsterne.
jeg fik take away fra bestes hus menu var
deres Wienerschnitzel af kalv
m/brasede kartofler, Êrter og rÞdvinssovs til familien idag ,og det var en bare 100 % i orden det
var godt pakket ind så det kunne holde sigt varmt til jeg nåede hjem (ca 15 km i bil )
kan kun varmt anbefales at spise der
Take away vi hentede både gammeldags okse steg og stegt flÊsk med persillesovs,tyndt tÞr okse steg sovs uden smag ikke gammeldags mad som man forventer. Stegt flÊsk var så tÞrt og hårdt sovsen tynd og usmagelig ingen frisk persille smag nÊrmere et knoor produkt,vÊret der 2 gange og kommer ikke igen,kan ikke anbefales hvis man forventer god gammeldags mad.
Spiste hos Bedste i gÃ¥r aftes. Det er meget, meget lang tid siden jeg har fÃ¥et sÃ¥dan en mÞr og lÊkker bÞf. SpÊndende tilbehÞr og rigelige portioner, sÃ¥ vi blev godt mÊtte. Vi kommer meget gerne igen, nÊste gang vi skal ud og spise.ðð
Betjeningen på dette spisested er under al kritik.
Vi har siddet 2 mennesker og ventet 45 min på vores drikkelse og samlet 90 min på vores mad, som i skrivende stund endnu ikke er kommet.
Vi har rykket 3 gange, uden at få maden, men er blevet lovet at den snart er klar.
At det skal tage 1 time at lave 2 simple wienerschnitzeler, er alt for lang tid, isÊr når retten koster mellem 150,- og 186,-.
Så har du god tid, så tag på Bedstes Hus i Stillinge Strand.
Er du sulten eller lider af stress, så hold dig langt vÊk.
Kompensation, en gratis drikkelse!!