Vi havde fornÞjelsen af at have Beer Me ude til en Þlsmagning til vores julefrokost, og det var en virkelig fed oplevelse! Masser af gode historier, god stemning og ikke mindst fantastiske Þl ð» De... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Har nu haft deres Þlabonnement i over et Ã¥r. Altid er pakken kommet til tiden og med meget spÊndende og varieret indhold. Meget fornuftige priser Hurtig og prÊcis levering og ikke mindst godt pakke... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Vi havde arrangeret Þlsmagning som gik helt perfekt. Et spÊndende og lÊkkert udvalg med en masse viden inden for hvert bryggeri. Beer me var ogsÃ¥ fleksible og nemme mht placering og tid, sÃ¥ det hele f... ãã£ãšèŠã
Har bestilt Þl flere gange hos Beer me med stor succes til arrangementer. Deltagerne altid er vilde med de gode Þl! Drengene er sindsygt gode til at sammensÊtte en lÊkker kasse af Þl. Klar anbefaling... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Beer Me er en online special Þl shop, som udvÊlger mixer og blander specialÞl fra danske og udenlandske mikrobryggerier.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Det er absolut fÞrste og sidste gangâŠ
Det er absolut fÞrste og sidste gang jeg kÞber Þljulekalender hos Jer. Ãllene var pakket ind i rÞde papirsposer med et pÃ¥klipset nr pÃ¥. Nogle af flaskerne var hÞjere end poserne og stak derfor op over poserne. Alle poserne var sat i en papkasse..... absolut et tarveligt syn
Der var INTET julekalender over det
Hurtig levering og stort udvalg!
God og overskuelig hjemmeside. Stort og godt udvalg og desuden hurtig service! Beer-me kan varmt anbefales. Det er ikke sidste gang, at jeg har kÞbt mine Þl hos dem ð
Virkelige gode Þl og top service!
Har bestilt Þl flere gange hos Beer me med stor succes til arrangementer. Deltagerne altid er vilde med de gode Þl! Drengene er sindsygt gode til at sammensÊtte en lÊkker kasse af Þl. Klar anbefaling herfra!
FANTASTISKE ÃL
FANTASTISKE ÃL !
Jeg har flere gange kÞbt Þl hos Beer Me, og har hver gang gået nogle fantastiske Þl, som enten jeg eller dem som fik dem i gave var henrykte over.
Havde også fornÞjelsen af at vÊre med til en online Þlsmagning for ikke så lÊnge siden - VIRKELIG fantastiske gutter som står bag!
Kommer helt sikkert til at kÞbe Þl hos dem igen!
En nÊse for at finde sjÊldne perler iâŠ
En nÊse for at finde sjÊldne perler i Þllets verden, god service og hurtig levering!
Helt ualmindelig dårlig service
Helt ualmindelig dårlig service. Vi havde kÞbt månedsabonnement til min mormor, der bor på plejehjem (stue etagen). Beer Me påstår at deres leveringsservice ikke kan få adgang til et plejehjemmet, der ellers er åben 24/7 året rundt (alle tidligere leveringer har ingen problemer haft). Vi bad derfor Beer Me forsÞg igen eftersom min mormor sidder i kÞrestol og ikke kan hente pakken andetsteds - men Beer Me trak blot på skuldrene og foreslog at vi afmeldte abonnementet (??!). De er tilsyneladende fuldstÊndig ligeglade med kundeservice. Så forbered jer på at I evt selv skal suse rundt og hente Beer Me produkter - for de tager ikke ansvar for leveringen.
Super hyggelig Þl smagning
Super hyggelig Þl smagning. De har virkelig mange spÊnende produkter.
Fantastiske Þl og god service :)
De ved hvad de taler om
De ved hvad de taler om, og forstår at skabe hygge sammen med viden... og naturligvis Þl, og er der i virkeligheden nogen, som ikke kan lide Þl?
God oplevelse med god Þl.
Super hyggelig aften
Super hyggelig aften, god information og rigtig god Þl. Kan varmt anbefales.
Super spÊndende Þl som spÊnder vidt iâŠ
Super spÊndende Þl som spÊnder vidt i smag.
DÃ¥serne er i sig selv et kunstnerisk studium...
Rigtig god oplevelse
Rigtig god oplevelse. Ikke sidste gang jeg/vi deltager i sÃ¥dan et arrangement fra Beer Me âºïž
LÊkre Þl i mÃ¥neds abonnement og en godâŠ
LÊkre Þl i måneds abonnement og en god beskrivelse af Þllene
Får lÊkre Þl hver måned
Får lÊkre lÊkre Þl, hver måned. Det er nogle interessante smagsoplevelser at få. Derudover har jeg bestilt ekstra af nogle af de Þl jeg bedst kunne lide fra pakken, og der gik kun et par dage fÞr de var hjemme hos mig - superhurtig levering.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ