Handelsonderneming Beerepoot BV レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Mirto is zeer tevreden over Beerepoot. We zochten een tweedehands transportband op maat en we kregen gepaste service. De accountmanager zorgde voor een vlotte communicatie. Bij uiteindelijke levering... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Goed geadviseerd door Leon over wat voor transportband bij ons passend zou zijn. Levering volgens afspraak en mooi en goed werkende oplossing geboden! Ik zou Beerepoot zeker aanbevelen bij anderen.... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Persoonlijk contact en top kwaliteit! Laatst hebben wij bij Handelsonderneming Beerepoot BV een aantal rollenbanen afgenomen. Het contact was super duidelijk, degene die ik sprak wist precies waa... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Meerdere heftafels van Beerepoot in onze werkplaats; allen tweedehands, maar zo goed als nieuw. Beerepoot weet intussen welk type tafel we graag inzetten en denkt mee bij de selectie. Correcte lever... もっず芋る

䌁業情報

1. 乗り物・運茞

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Beerepoot B.V. is specialist in onder andere nieuwe en zo goed als nieuwe bandtransporteurs, rollenbanen, heftafels en complete transportinstallaties. In 30.000 m² overdekte opslagruimte staat onze voorraad goederen geordend en duidelijk overzichtelijk...

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 9ä»¶

レビュヌを曞く

Aankoop van tweedehands transportband

Bij uiteindelijke levering bleek er tijdens transport lichte schade ontstaan te zijn aan de band. Ook hier werden we snel en correct geholpen en werd er samen naar een constructieve oplossing gezocht.

2026幎6月11日
5぀星のうち5の評䟡

Beerepoot, die poot houdt ons overeind!

Beerepoot kan bij ons niet meer kapot. We kwamen onaangekondigd even langs om te kijken naar iets vaneen rollenbaan van 15 meter met een bocht van 90 graden. Dat was onze wens. Vijf minuten later stonden wij er naast. We wilden een paar kleine aanpassingen, dat was geen enkel probleem. Over de prijs kwamen we snel uit, en toen de levertijd. We wilden de rollerbaan binnen 9 dagen geleverd hebben. Na wat telefoonverkeer was ook dat mogelijk. Ja, wie is er dan niet blij en gelukkig. Top geregeld door de firma Beerepoot. Nou, die poot houdt ons overeind!

2026幎3月20日

Doen wat ze beloven.

Heel goed persoonlijk contact met Jack,
materiaal is altijd wat ze beloven, en wordt voorafgaande aan de levering altijd door hun gecontroleerd op werking en krijgen een onderhoudsbeurt.
Zelfs toen we de verkeerde besteld hadden, kon deze zonder problemen retour en werd de juiste aan ons geleverd, kortom top service

2025幎7月2日

Goed bedrijf

Levering volgens afspraak en mooi en goed werkende oplossing geboden! Ik zou Beerepoot zeker aanbevelen bij anderen. Ook als wij zelf nog eens behoefte hebben aan een andere transport band zou ik zeker terugkeren. Ga zo door Beerepoot!

2025幎1月24日
5぀星のうち5の評䟡

Beerepoot is de nieuwe standaard

Beerepoot is de nieuwe standaard, hun weten pas wat service is!

Duidelijk en snel contact, vriendelijk en super behulpzaam. Ze hebben de moeite genomen om contact op te nemen ter controle.

Ik zie geen reden om ooit nog ergens anders te bestellen.

2024幎11月7日
5぀星のうち5の評䟡

Persoonlijk contact en top kwaliteit!

Persoonlijk contact en top kwaliteit!

Laatst hebben wij bij Handelsonderneming Beerepoot BV een aantal rollenbanen afgenomen. Het contact was super duidelijk, degene die ik sprak wist precies waar hij over sprak en kon dus perfect advies op maat geven. Vervolgens werden de rollenbanen ook nog eens snel en veilig geleverd door hun eigen transport, dat zie je niet vaak meer tegenwoordig haha!

Ik zou Beerepoot BV aan iedereen aanbevelen!

2024幎10月21日

Dozensluiter voor Noord-Hollands Eitje

Was opzoek naar een gebruikte dozensluiter en rollerbaan alle op verrijdbare geremde wielen, om eierdozen te sluiten.
Werd goed geluisterd en een advies gegeven.
Vrijdag 12-07-2024 opgehaald.
Zaterdag 13-07-2024 in bedrijf gesteld.
Maandag 15-07-2024 136 dozen met 90 eieren verpakt. Plug en Play. Geweldig.

2024幎7月17日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス