Be Golden レビュヌ 4,685

TrustScore 5段階評䟡の4.5

4.4

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち4の評䟡

Ik vind Begolden echt een super mooi en leuk merk. De sieraden zijn stijlvol en passen bij heel veel outfits, en ik ben altijd heel vriendelijk geholpen. Helaas vind ik het wel jammer dat hetzelfde ba... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

de bestelling was goed en zag er heel goed uit, alleen waren twee ringen te klein. retouren ging makkelijk daar heb je geen hulp bij nodig en kan ik hopelijk over een paar dagen mijn omgeruilde pakket... もっず芋る

䌁業情報

1. 宝石店

圓該䌁業による蚘述

Find your inner spark ✹ Your favorite waterproof jewelry! The color doesn't fade, 12 months guarantee.

連絡先

通垞1週間以内に回答

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち3の評䟡

Snelle levering, netjes verpakt en duidelijke website. Bestelling is niet wat ik had verwacht. Kwaliteit is minder dan ik had gedacht.

2026幎3月15日

Hi Denise,

Bedankt voor je review en feedback! Wat vervelend om te horen dat je niet helemaal tevreden bent.. Je kunt je bestelling altijd binnen 14 dagen retour sturen ✹ Mochten we je ergens mee kunnen helpen, twijfel dan niet om contact op te nemen.

Je kunt je bestelling gemakkelijk retourneren door de stappen op de volgende pagina te volgen: https://begoldenlabel.com/policies/refund-policy

Netjes opgelost

Alles netjes opgelost! 👍

2026幎3月10日

Hi,

Bedankt voor je review! Wat vervelend om te horen dat je je bestelling niet hebt ontvangen. Bij het plaatsen van de bestelling is helaas een verkeerd adres opgegeven, waardoor het pakket op een ander adres is bezorgd. Om dit op te lossen hebben we een uitzondering gemaakt en het pakket opnieuw naar het juiste adres gestuurd.

We hopen dat je de artikelen snel ontvangt en dat alles naar wens is! ✹

Heerlijk eten

Heerlijk eten, en fijn dat het werd thuisgebracht

2026幎3月3日

Hi Nel,

Bedankt voor je review! We vermoeden dat deze misschien niet helemaal voor ons bedoeld is, aangezien wij sieraden verkopen. Maar we hopen natuurlijk dat je bij ons net zo tevreden bent geweest! 🥰✚

Mocht je nog iets met ons willen delen over je ervaring, dan horen we dat graag!

5぀星のうち1の評䟡

Retour

Helaas zijn de oorbellen niet naar wens. Het retour sturen ging niet. Geen label ontvangen wel betaald. Ben al een week bezig met een retour label te krijgen. Helaas mailen ze niet terug en krijg je geen contact met dit bedrijf. Zeer slecht .

2026幎3月9日

Hi,

Bedankt voor je review. ✹ Wat vervelend om te horen dat je deze ervaring hebt gehad. We zien dat je contact met ons hebt opgenomen omdat je geen retourlabel had ontvangen. Hierop hebben wij gereageerd met het verzoek om je ordernummer, zodat we je verder konden helpen. Helaas hebben we hier geen reactie meer op ontvangen..

We helpen je uiteraard graag alsnog verder. Zou je contact met ons willen opnemen met je ordernummer? Dan zorgen we dat je zo snel mogelijk je retourlabel ontvangt!

Mooie kwaliteit.

Mooie kwaliteit.

2026幎3月2日

Hi,

Bedankt voor je review! Super fijn om te horen dat je zo tevreden bent 🥰✚ Hopelijk tot snel!

Ik ben klant geworden bij Be Golden via

Ik ben klant geworden bij Be Golden via hun pop-up store en was meteen enthousiast. De producten zagen er niet alleen mooi uit, maar de kwaliteit voelde ook meteen goed. Sindsdien bestel ik ook regelmatig via de website en dat werkt super makkelijk en snel.

Mijn vriendin is er ook echt helemaal weg van en vindt de producten geweldig. Het is leuk om een merk te ontdekken dat zowel in de winkel als online zo’n goede ervaring geeft. Zeker een aanrader!

2026幎3月13日
自発的なレビュヌ

Hi,

Bedankt voor je review! Super fijn om te horen dat je zo tevreden bent 💘 Hopelijk tot snel!

Mooie sieraden

Mooie sieraden, snel binnen

2026幎3月1日

Hi Eveline,

Top servive

Ik kreeg een oorbel met productie fout. Via de chat contact opgenomen. Super service. Er werd me direct een tegoedbon of dezelfde oorbellen aangeboden. Natuurlijk gekozen voor dezelfde oorbellen. Binnen 2 dagen waren ze binnen :)

2026幎3月5日

Hi Beriz,

Snelle levering .

Snelle levering .. helaas was mijn bestelling niet zoals ik verwacht had.

2026幎3月6日

Hi Johnny,

5぀星のうち5の評䟡

Dank voor de goede service

In eerste instantie was mijn pakketje niet compleet, maar dat is prima en naar tevredenheid opgelost.

2026幎3月2日

Hi Jeannette,