Folmer Olsen Begravelsesforretning レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

KÊre Kristian Endnu engang en stor tak for din respektfulde, venlige og imÞdekommende mÃ¥de, at vÊre os til hjÊlp med alt det praktisk vedr. Jess bisÊttelse 🙏🏻 Vi har fra fÞrste stund vÊret... もっず芋る

䌁業が回答したした

Vil til enhver tid anbefale Folmer Olsen og sÊrligt Kristian. Det er aldrig sjovt at skulle tage kontakt til en bedemand, men Kristian greb os virkelig. Han havde tid til at lytte, vejlede os trygt ig... もっず芋る

䌁業が回答したした

En fantastisk behandling. NÃ¥r man skal kontakte en Bedemand er det fordi man er i sorg. Jesper kom pÃ¥ besÞg og det blev sÃ¥ fin en oplevelse for mig og min familie. Vi blev mÞdt med venlighed, resp... もっず芋る

䌁業が回答したした

Meget fin, ordentlig og respektfuld hÃ¥ndtering af min mors bisÊttelse og alt vedr. denne. NÃ¥r man stÃ¥r uden erfaring med den slags, er det meget trygt, at kunne overlade dette til kompetent behandling... もっず芋る

䌁業情報

1. 葬儀瀟
  2. 葬儀堎

圓該䌁業による蚘述

Professionel rådgivning og vejledning. Folmer Olsen Begravelsesforretning er et familieejet bedemandsfirma etableret i 1914. Hos os er den gode, personlige service og rådgivning i fokus. Vi er faguddannede og eksaminerede bedemÊnd igennem Brancheforeningen "Danske BedemÊnd". Vi er behjÊlpelige med alt det praktiske i forbindelse med planlÊgning af begravelse, bisÊttelse og borgerlig hÞjtidelighed og i samarbejde med jer finder vi frem til den rette personlig afsked. Vi udarbejder altid skriftligt prisoverslag. Det handler om tillid og tryghed når du skal vÊlge bedemand.

優良

TrustScore 5段階評䟡の5

123件のレビュヌ

最近のレビュヌ䟝頌の蚘録はありたせん

この䌁業は最近、顧客にレビュヌを䟝頌しおいないため、レビュヌが党䜓の意芋を反映しおいない可胜性がありたす。

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 17ä»¶

レビュヌを曞く

Folmer er en enestående rar bedemand

Folmer er en enestående rar bedemand. Kristian er rar og meget ydmyg i en sorgens tid. Det trist at kunne skrive det men uanset om vi har benyttet Folmer 2 gange inden for kort tid, så knytter man et kendskab til hinanden ❀ som gÞr noget specielt. Tak for jeres store service i en svÊr tid. Tak mange gange

2024幎8月22日

Begravelse

Vi mistede vores far og bedstefar den 30/8. Folmer Olsen Begravelsesforretning hjalp os på bedste vis med alt hvad der hÞrer en god afsked til.
Kan varmt anbefale dem.
Familien Johannesen

2024幎8月31日

I kan vÊre stolte...

I kan vÊre rigtig stolte af jeres måde at vÊre bedemÊnd på.

2024幎8月24日

Folmer Olsen Begravelsesforretning からの回答

Tusinde tak kÊre Marianne for din positive iagttagelse af vores bedemand i Aalborg.

Ordentlige og god service

Tak for kyndig omsorgsfuld og professionel hjÊlp til bedemand Anders som var medvirkende til at skabe en smuk og meningsfuld bisÊttelse af min bror. Jeg anbefaler med glÊde andre at bruge Folmer Olsen Begravelsesforretning.

2024幎9月23日

Folmer Olsen Begravelsesforretning からの回答

Tak kÊre Susanne for den flotte anmeldelse
Vi sÊtter stor pris på dine ord og er glade for, at vores bedemand Anders med sin professionelle hjÊlp, ordentlighed og gode service kunne bidrage til en smuk og meningsfuld bisÊttelse her i Aalborg. Hos Folmer Olsen Begravelsesforretning er det netop vores vigtigste opgave at yde omsorgsfuld stÞtte og skabe tryghed og nÊrvÊr ved bisÊttelsen.

Mine varmeste anbefalinger

Jeg giver mine varmeste anbefalinger til Folmer Olsen Begravelsesforretning. De er indbegrebet af ordentlighed. De er hjÊlpsomme og empatiske. De hjalp mig i en svÊr situation, hvor jeg havde mistet min kÊre mor.

2024幎9月28日

Folmer Olsen Begravelsesforretning からの回答

Tusind tak for din varme anbefaling og de flotte ord om vores hjÊlp. Vi er glade for, at du oplevede os som ordentlige i forbindelse med din mors bisÊttelse. Din anmeldelse betyder rigtig meget for os, og vi er taknemmelige for den tillid, du har vist os.

Ærlig og sober hjÊlp...

Vi har flere gange gennem årene, blevet mÞdt med nÊrvÊr, omsorg og lÞsninger på alle de praktiske problemer og udfordringer ved begravelser i vores familie. Folmer Olsen Begravelsesforrdtning kan varmt anbefales.

2024幎8月3日

Folmer Olsen Begravelsesforretning からの回答

Tak for din flotte anmeldelse og anbefalende ord om Folmer Olsen Begravelsesforretning, bedemand i Aalborg og omegn. Ikke mindst tak for jeres gentagne tillid til os.

Respekt og omsorg

Respekt og omsorg
Tak til Anders, Olav og Kristian for en personlig, varm og professionel hjÊlp, som sikrede at en trist begivenhed blev omgjort til en smuk oplevelse både ved udsyngningen og til bisÊttelsen.

2024幎5月29日

Varmeste anbefalinger

Vi vil til hver en tid anbefale og selv bruge Anders i forbindelse med afsked af vores kÊre. Han er nÊrvÊrende, Êrlig og empatisk på alle måder. Han yder kompetent stÞtte og vejledning i de svÊre processer, og alting bliver gjort med ordentlighed og respekt for den afdÞde og os som pårÞrende. Vi er meget taknemlige for hans seneste hjÊlp i forbindelse med bisÊttelse af vores kÊre mor/svigermor/farmor/mormor

2024幎7月18日

Sober og kompetent hjÊlp

Jeg vil gerne anbefale Kristian og Anders. Min familie og jeg har erfaret at de yder en yderst kompetent håndtering og hjÊlp i en svÊr tid. De varmeste anbefalinger herfra.

2024幎8月17日

Folmer Olsen Begravelsesforretning からの回答

Tak for din flotte og varme anmeldelse og anbefaling af bedemand Kristian og Anders i forbindelse med bisÊttelse i Aalborg .

Tak til jer.

Tak til jer, og det i står for.

Et super team, fyldt med kÊrlighed til de efterladte der har brug for omsorg og tryghed i en svÊr tid som er svÊr. De lytter, de forstår og fÞler med dig. Folmer Olsen Begravelsesforretning gav mig så meget omsorg da jeg havde brug for dem. De lyttede vi snakkede vi mindes, og delte vores tanker. Det gav mig tryghed, da jeg fik deres omsorg fÞrste gang, da min kone gik bort. Vi mindes det som noget trygt som Anders også var med til, da min elskede far sov ind. Vi fÞlte os så trygge ved at have ham ved vores side. KÞrte de steder i rustvognen hvor far Leo holdt af i Aalborg. En stor tak til jer alle, og det i står for.❀

De Bedste hilsner til jer. Keld F.

2024幎8月1日

Folmer Olsen Begravelsesforretning からの回答

Tusinde tak kÊre Keld for din flotte og kÊrlige anmeldelse. Ikke mindst tak for din gentagne tillid til os som bedemand i Aalborg.

Ordentlighed og god service.

Da jeg kom i den situation, at min brors lig blev fundet på GrÞnland, efter han havde vÊret forsvundet i 10 måneder, var der simpelthen så mange spÞrgsmål, som jeg skulle have svar på. Derfor ringede jeg til Anders.
Nogle af de mange spÞrgsmål som jeg fik hjÊlp til var blandt andet:
Hvordan kommer liget til DK? Hvilke papirer skal der bruges? Hvordan kommer liget til kappellet? Hvad gÞr man hvis der skal vÊre to urner? Hvor kan man få en sten hurtigt? Hvad må og kan man selv, og ikke mindst hvad skal man selv? og mange mange flere.

Anders gav mig alle de svar jeg havde behov for, og gav mig tryghed og ro.

På selve dagen for bisÊttelsen, dukkede Kristian også op for at hilse på.

Alt i alt en service på virkelig hÞjt niveau, og det hele bare prÊg af ordet - Ordentlighed.

Af hjertet tak..

2024幎6月14日
自発的なレビュヌ

FÞlte os i trygge hÊnder

Utrolig rare, professionelle og behagelige bedemÊnd, som min familie og jeg har benyttet flere gange.
De forstår at lytte og gÞre afskeden til noget smukt. Den bedste begravelsesforretning i Aalborg, som jeg af hjertet varmt kan anbefale.

2023幎11月9日

Folmer Olsen Begravelsesforretning からの回答

Tusinde tak kÊre Birte for din flotte anmeldelse af den bedste Begravelsesforretning i Aalborg. Ikke mindst tak for din varme anbefaling af vores bedemÊnd.

Jeg kan varmt anbefale denne dejlige

Jeg kan varmt anbefale denne dejlige begravelsesforretning. Jeg har som mange andre desvÊrre mistet flere af mine elskede familiemedlemmer og hver gang kontaktet bedemand Anders Petersen. Hver gang for at modtage en enorm stor hjÊlp i den svÊre situation. Dejligt med den medfÞlelse, varme og stÞtte når man mangler det mest. Af hjertet tak for jer. ❀

2024幎5月1日

Af hjertet tak

Tak for professionel og god service.
Mine varmeste anbefalinger.

2023幎10月19日

Folmer Olsen Begravelsesforretning からの回答

Tak Lisbeth for din flotte anmeldelse og anbefaling af os som bedemand i Aalborg .