Behandlingerne hos Pia har haft alt afgÞrende betydning for, at jeg ikke er rÞget helt ned efter en Ã¥rrÊkke med overbelastninger. Jeg kan bl.a. mÊrke forskel pÃ¥ min sÞvn, overskud, humÞr og uro. Pia... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Jeg modtog i juli en lymfedrÊnage af behandler Pia Lund. Pias blide strÞg pÃ¥ hovedet og pÃ¥ udvalgte steder pÃ¥ kroppen var udover den Þnskede effekt ogsÃ¥ meget behagelige og afstressende. Pia satte Kin... ãã£ãšèŠã
Hun har hjulpet mig med at fÃ¥ mere ro pÃ¥ nervesystemet, bedre sÞvn, mindre hovedpine og ikke mindst fÊrre smerter i ryggen. Hun skaber et trygt og rart rum at vÊre i, og jeg gÃ¥r altid derfra med en he... ãã£ãšèŠã
Jeg sÊtter stor pris pÃ¥ din mÃ¥de at undervise pÃ¥ â bÃ¥de i den mÃ¥de du formidler stoffet pÃ¥, og i mÃ¥den du inddrager hverdagens udfordringer. Jeg oplevede, at du skabte et trygt og Ã¥bent lÊringsrum med... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
- ãªãã¬ã¯ãœããžã¹ã
- 代æ¿å»çã®çé€åž«
- ã¢ããã»ã©ã㌠ãµãŒãã¹
- é èä»éªšçæ³
- ãã§ã€ã·ã£ã« ã¹ã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Jeg tilbyder behandlinger, der hjÊlper med det der Žskramler Ž. - i krop og sindet. Det kan vÊre eksamensangst, eller stress og en krop der spÊnder op og har svÊrt ved at falde til ro. Jeg arbejder ofte med: - SÞvnproblemer - Hovedpine - Smerter i kroppen - Stresstilstande i krop og sind - Svagt immunforsvar - HumÞrsvingninger - Mave problematikker - KÊbespÊndinger. Jeg anvender zoneterapi, kraniosakral terapi, kropsterapi, Êteriske olier - efter behov. Desuden kan du bestille af afspÊndende ansigtsbehandling der både forkÊler og lindrer. Det hele foregår i min klinik i Ry.
é£çµ¡å
Rugaarden 3, 8680, ry, ãã³ããŒã¯
- info@behandlerpialund.dk
- behandlerpialund.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Pia er en dygtig og empatisk behandler
Pia er en dygtig og empatisk behandler. Jeg har fået nogle skÞnne behandlinger af Pia, som har hjulpet på diverse kropslige og mentale ubalancer. KÊmpehjÊlp!
Jeg vil varmt anbefale Pias behandlinger. Hun er så god til at sÊtte sig ind i ens individuelle problematik, og også se det hele billede af, hvordan det psykiske har indflydelse på det fysiske og vice versa.

Pia er en fantastisk behandler
Pia er en fantastisk behandler. Jeg tog Reiki 2 hos hende, og var virkelig tilfreds da jeg havde taget kurset. Hun er meget lyttende, tålmodig, empatisk, og har en helt fantastisk måde at omfavne hele gruppen af kursister på. Hun formåede at se hver vores forskelligheder og hjÊlpe os godt på vej. Kan kun give hende de bedste anbefalinger.

Pia er en fantastisk behandler
Pia er en fantastisk behandler. Hun er utrolig nÊrvÊrende og hun giver oplevelsen af ro og tryghed allerede når man mÞder hende fÞrste gang.
Pia er dygtig og jeg har lÊrt meget om mig selv om min krop i de 3 måneder jeg har gået ved hende.

Behandler Pia Lund ããã®åç
Fantastisk oplevelse at ligge pÃ¥ PiasâŠ
Fantastisk oplevelse at ligge på Pias briks! Jeg har prÞvet flere behandlinger hos Pia og endte med at kÞbe klippekort til fast månedlig behandling. Vi har vÊret inde over flere forskellige områder og jeg fornemmer det virker. Jeg går let og svÊvende af brikken og har nu Pia som fast månedlig behandling med enten zoneterapi/japansk lift/andigtsterapi. Elsker det!

Behandler Pia Lund ããã®åç
Faglig dygtig underviser og behandler
Pia er en fantastisk behandler og underviser. Hun er faglig meget dygtig, helt nede på jorden og en skÞn sparringspartner.
Jeg er taknemmelig for skÞnne behandlinger og et par Reiki udd. med i bagagen. Tak for og til dig, Pia ð©·

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã