レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Vriendelijk te woord gestaan Wilde online bestellen Maar twijfelde omdat hij wel op voorraad stond maar niet kon bestellen Gebeld naar de klantenservice en die hebben het keurig opgelost Heel b... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Online besteld,snel verstuurd, dus ook snel ontvangen.Paar dagen later in de winkel geweest ook daar snel en vriendelijk geholpen.

5つ星のうち5の評価

Trui van Stone Island besteld. Heel vlot geleverd; was ook keurig ingepakt. Keuze bij deze winkel is ruim; ook voor de wat grotere maten. Waren aantal maanden geleden ook in de winkel in Delft gewe... もっと見る

企業が回答しました

5つ星のうち5の評価

Een Woolrich jas besteld, communicatie was erg goed, ik had het gevoel alsof ik hier al jaren bestel of kom, super klantvriendelijk. Inmiddels mijn jas ontvangen waar ik erg blij mee ben.. Mijn c... もっと見る

企業が回答しました

企業情報

1. 紳士衣料店
  2. ファッション アクセサリー店
  3. 靴屋
  4. ストリートウェア店

Being There について

さまざまな外部ソースから提供された情報

Being There staat voor exclusieve mannenmode. Wij voeren kwalitatieve merken, veelal van Italiaanse origine. Denk hierbij aan topmerken als Stone Island, C.P. Company, Napapijri, Lacoste, Jacob Cohen, Woolrich, Sartoria Latorre en Gran Sasso.

Alle artikelen in onze webshop zijn op voorraad in onze winkel in Delft. Dit betekent voor jou dat je bestelling snel wordt verzonden. Heb je een vraag? Stuur ons dan een e-mail of bel ons even. We helpen je graag persoonlijk verder. Ook wanneer je bestelling onverhoopt niet aan de verwachtingen voldoet staat ons team voor je klaar.

Tot ziens op onze webshop of in onze winkel in Delft!

Blij met jouw aankoop? Deel je outfit met ons via Instagram met #beingtherenl

Kwaliteit

Top! Snelle levering

2023年10月25日

Beste Diederik,

Bedankt voor de mooie review! We willen je veel plezier wensen met de nieuwe sweaters en zien je graag nog eens terug bij een volgende bestelling!

Super ervaring

Zondagochtend besloten een Stone Island trui te bestellen. Super mooie prijs kwam ik tegen bij Being There. Gelukkig hadden ze mijn maat 3XL op voorraad. Dinsdag kreeg ik de trui geleverd met PostNL en alles is perfect. Super trui en een super webshop. Ik kom gauw eens langs in de winkel!

2023年10月22日

Beste Lucas,

Bedankt voor de mooie review! We zijn blij om te vernemen dat onze service gewaardeerd wordt en willen je dan ook veel plezier wensen met de nieuwe trui. Tot snel in onze winkel!

Alles verliep soepel

Alles verliep soepel, van bestellen tot leveren.
Prettige ervaring. En in een nette verpakking geleverd.
Ik bestel zeker nog een keer.
Bedankt voor de service.

2023年10月20日

Beste Jeroen,

Bedankt voor de mooie review! We zijn blij om te vernemen dat onze service gewaardeerd wordt en willen je dan ook veel plezier wensen met de nieuwe trui. Hopelijk tot een volgende bestelling!

Top winkel bezoek

Vandaag weer eens een bezoek aan de winkel gebracht en onder het genot van een heerlijke koffie en gezellig praatje met team Being There een paar prachtige aankopen gedaan.
Dank weer voor het goede advies.

Grt,
Rob

2023年10月21日

Beste Dave,

Bedankt voor de mooie review. We zijn blij om te vernemen dat onze service gewaardeerd wordt en zien je graag nog eens terug bij een volgende bestelling!

Prima service

Goede prijs, snelle levering, goed verpakt!

2023年10月15日

Beste Edwin,

Bedankt voor de mooie review. We zijn blij om te vernemen dat onze service wordt gewaardeerd en zien je graag nog eens terug bij een volgende bestelling!

Mooi bedrijf

Mooi bedrijf, ook fysieke winkel. Komt beloften na mbt verzending en levering.

2023年10月12日

Beste Ruut,

Bedankt voor de mooie review. We zijn blij om te vernemen dat onze service wordt gewaardeerd. Veel plezier gewenst met de nieuwe trui en hopelijk tot een nieuwe bestelling!

Goede & correcte verzending

Goede & correcte verzending, netjes verpakt & een persoonlijk, handgeschreven tekst op het formulier. Leuk!

2023年10月4日

Beste Sanne,

Bedankt voor de mooie review. We zijn blij om te vernemen dat onze service gewaardeerd wordt en willen je veel plezier wensen met de nieuwe colbert. We zien je graag weer terug bij een volgende bestelling!

5つ星のうち5の評価

Goede service. Behulpzame medewerkers, zal altijd terug komen bij deze winkel!

2023年9月29日

Beste Brent,

Bedankt voor de mooie review. We zijn blij om te vernemen dat onze service gewaardeerd wordt en zien je graag nog eens terug in onze winkel!

Super service

2023年9月24日

Beste Dennis,

Bedankt voor de mooie review. We zijn blij om te vernemen dat onze service wordt gewaardeerd. We willen je veel plezier wensen met je nieuwe t-shirt en zien je graag nog eens terug bij een nieuwe bestelling.

5つ星のうち5の評価

Great in person shopping experience

I was over in the Netherlands on holiday and visited Being There. I had four or five items I’d seen online that I wanted to try on and the gentleman serving me (the owner I presume) was amazingly helpful and patient as I tried on each item!

The shop is great, loads of choice for all the main brands, a real delight to spend time there.

I’d really recommend a visit, or at least look to purchase on line, as they are very knowledgable about the items and history of the brands and have a great passion for what they do.

Can’t wait to make another visit again soon!

2023年9月15日

Beste Marco,

Bedankt voor de review! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met onze service en willen je veel plezier wensen met de nieuwe hoodie.

Beste Joshua,

Bedank voor de mooie review! We zijn blij om te horen dat onze service gewaardeerd wordt en zien je graag nog eens terug bij een volgende bestelling. Veel plezier gewenst met de nieuwe polo!

5つ星のうち5の評価

Product zoals beschreven en zeer snelle…

Product zoals beschreven en zeer snelle levering.

2023年8月23日

Beste Mathieu,

Bedankt voor de mooie review! We willen je veel plezier wensen met de nieuwe hoodie en zien je graag nog eens terug bij een volgende bestelling.

Topwinkel!

Vriendelijk en deskundig personeel en een ruim aanbod aan mooie kleding. De website is prima, maar ga er vooral ook eens langs om goed geholpen te worden.

2023年8月7日

Being There からの回答

Dankjewel Albert voor de mooie review! Tot de volgende keer :-)

Top service

Top service. Snelle levering en zeer goed verpakt

2023年8月7日

Geachte heer Hofland,

Dank voor uw review, wordt erg gewaardeerd!
Hopelijk tot een volgende bestelling.

Top!

Snelle levering, top product en handgeschreven notitie om te bedanken voor de aankoop. Dit wordt mijn nieuwe (web)winkel!

2023年8月8日

Beste Vincent,

Bedankt voor de mooie review! We waarderen het enorm dat onze service gewaardeerd wordt. We willen je dan ook enorm veel plezier wensen de nieuwe jas en zien je graag nog eens terug bij een volgende bestelling!

5つ星のうち4の評価

Snelle levering, product was goed verpakt. Blij mee.

2023年8月3日

Beste Annelies,

Bedankt voor de mooie review! We willen je enorm veel plezier wensen met de nieuwe parfum en zien je graag nog eens terug bij een volgende bestelling.

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。