レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Vriendelijk te woord gestaan Wilde online bestellen Maar twijfelde omdat hij wel op voorraad stond maar niet kon bestellen Gebeld naar de klantenservice en die hebben het keurig opgelost Heel b... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Online besteld,snel verstuurd, dus ook snel ontvangen.Paar dagen later in de winkel geweest ook daar snel en vriendelijk geholpen.

5つ星のうち5の評価

Trui van Stone Island besteld. Heel vlot geleverd; was ook keurig ingepakt. Keuze bij deze winkel is ruim; ook voor de wat grotere maten. Waren aantal maanden geleden ook in de winkel in Delft gewe... もっと見る

企業が回答しました

5つ星のうち5の評価

Een Woolrich jas besteld, communicatie was erg goed, ik had het gevoel alsof ik hier al jaren bestel of kom, super klantvriendelijk. Inmiddels mijn jas ontvangen waar ik erg blij mee ben.. Mijn c... もっと見る

企業が回答しました

企業情報

1. 紳士衣料店
  2. ファッション アクセサリー店
  3. 靴屋
  4. ストリートウェア店

Being There について

さまざまな外部ソースから提供された情報

Being There staat voor exclusieve mannenmode. Wij voeren kwalitatieve merken, veelal van Italiaanse origine. Denk hierbij aan topmerken als Stone Island, C.P. Company, Napapijri, Lacoste, Jacob Cohen, Woolrich, Sartoria Latorre en Gran Sasso.

Alle artikelen in onze webshop zijn op voorraad in onze winkel in Delft. Dit betekent voor jou dat je bestelling snel wordt verzonden. Heb je een vraag? Stuur ons dan een e-mail of bel ons even. We helpen je graag persoonlijk verder. Ook wanneer je bestelling onverhoopt niet aan de verwachtingen voldoet staat ons team voor je klaar.

Tot ziens op onze webshop of in onze winkel in Delft!

Blij met jouw aankoop? Deel je outfit met ons via Instagram met #beingtherenl

1つ星

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち5の評価

Goede service en artikel zoals…

Goede service en artikel zoals beschreven op de website

2022年12月7日

Beste Nico,

Bedankt voor de mooie review! We proberen iedereen zo goed mogelijk te helpen. We wensen je veel plezier met de nieuwe trui en zien je graag weer eens terug!

Perfecte vriendelijke service

Kleding lag klaar voor me, plus een kopje koffie voor tijdens het passen.

2022年12月5日

Beste Koen,

Bedankt voor de mooie review. Wat fijn dat onze service gewaardeerd wordt. We wensen je veel plezier met de chino en zien je graag nog eens terug!

2022年12月1日

Beste Johan,

Bedankt voor de top review! We wensen je veel plezier met de jeans en hopen je terug te zien bij de volgende bestelling!

Top service

Goeie prijs, snelle en nette service!

2022年11月25日

Beste Raymond,

Bedankt voor de mooie review! We wensen je veel plezier met de trui en zien je hopelijk terug bij de volgende bestelling!

5つ星のうち5の評価

Ontzettend tevreden met de service van…

Ontzettend tevreden met de service van BeingThere, helaas was de trui voor mij te groot en heb ik deze geretourneerd. Daarna netjes geholpen via Whatsapp en advies gekregen. Ook was de retourzending binnen no time bewerkt, helaas wel voor eigen kosten.

2022年11月24日

Beste Martijn,

Bedankt voor de mooie en eerlijke review! We proberen iedereen altijd zo goed mogelijk te helpen. We hopen je snel weer terug te zien!

Goede klantenservice

2022年10月25日

Beste Mees,

Bedankt voor de mooie review! We proberen iedereen altijd zo goed mogelijk te helpen. Goed om te horen dat dit gewaardeerd wordt!

Gewoon top!

Heel snelle levering en vriendelijke service! Zelfs een per hand geschreven tekst mee op de factuur!
Dat zie je eigenlijk nergens!
Echt top!

2022年10月24日

Beste Sandra,

Bedankt voor de mooie review! We zijn erg blij dat je onze service weet te waarderen. Veel plezier met de trui en hopelijk tot de volgende bestelling!

5つ星のうち5の評価

Product netjes verpakt toegestuurd…

Product netjes verpakt toegestuurd gekregen. Helaas was het product iets te klein. Retour gestuurd en netjes afgehandeld.

2022年10月18日

Beste Johan,

Bedankt voor de mooie review! We doen altijd ons best om te helpen en zijn blij dat je onze service weet te waarderen. Hopelijk past het item de volgende keer wel!

5つ星のうち5の評価

Top winkel, zeer goede service!!!!

Zeer goede service, zeer behulpzaam, zeer vriendelijk, mooie aanbiedingen, zeer snelle levering, top!!!!!!!

2022年10月2日

Beste Raymond,

Bedankt voor de mooie review! We doen altijd ons best om te helpen en zijn blij dat je onze service weet te waarderen. Veel plezier met de sweater en graag tot de volgende keer!

5つ星のうち5の評価

Super snelle levering en mooie…

Super snelle levering en mooie kwaliteit.

2022年10月1日

Beste Maureen,

Bedankt voor de mooie review. We wensen je veel plezier met je nieuwe Stone Island trui! Hopelijk tot de volgende bestelling.

Vriendelijk, kundig en snel

Eerst telefonisch heel vriendelijk en goed geholpen. Daarna was de verzending super snel en ook heel netjes ingepakt! Hier kunnen veel andere partijen een voorbeeld aan nemen.

2022年9月23日

Beste Ralf,

Enorm bedankt voor de mooie review! We staan altijd klaar om je te helpen. Veel plezier gewenst met het overshirt en hopelijk tot de volgende keer!

5つ星のうち5の評価

Goede en nette bezorging en snel

Goede en nette bezorging en snel. Netjes verpakt.

2022年9月25日

Beste Mauro,

Bedankt voor de mooie review, en veel plezier gewenst met de nieuwe trui!

5つ星のうち4の評価

Voor mij de beste

Super nette winkel, met heel vriendelijk personeel. We zijn er ook een keer geweest vandaar. En ik bestel mijn kleding altijd online daar. 👌

2022年9月25日

Beste Dinand,

Bedankt voor de mooie review! We wensen je veel plezier met de trui en zien je graag nog eens terug.

Hemd blue industry

Ik was al een tijdje op zoek naar een hemd van blue industry . Gelukkig hadden ze dit hemd nog!!!!

Direct besteld en vrij snel in huis!

Ik kom zeker nog eens terug !!

2022年9月8日

Beste Jan,

Bedankt voor de mooie review! We wensen je veel plezier met het overhemd en zien je graag nog eens terug!

Super snelle levering!

2022年8月22日

Beste Bob,

Bedankt voor de mooie review! We doen altijd ons best om de bestelling zo snel mogelijk te verzenden. Goed om te vernemen dat dit wordt gewaardeerd!

Beste Roy,

Bedankt voor de mooie review! We zijn blij om te horen dat je onze service weet te waarderen. Veel plezier met je nieuwe t-shirt!

Het team van Being There.

Gewoon goed!!

2022年8月11日

Beste Ruben,

Bedankt voor de mooie review!
Veel plezier met je nieuwe polo en graag tot een volgende keer.

Mooie kleding

Mooie kleding, snel geleverd!

2022年8月9日

Beste Jon,

Bedankt voor de mooie review!
Heel plezier met je nieuwe polo.

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。