Virkelig godt sengetÞj af god kvalitet. Derudover ogsÃ¥ en fremragende kundeservice! En af stopperne pÃ¥ dynebetrÊkket rÞg af ved brug fÞrste gang. Jeg skrev til deres kundeservice og inden for et par t... ãã£ãšèŠã
Hurtig respons og fuld forstÃ¥else for mit spÞrgsmÃ¥l?! Jeg havde bestilt tre sÊt sengetÞj hvoraf et sÊt desvÊrre havde misfarvninger. Beirholm Lagersalgs kundeservice respons var kort og godt.. vi se... ãã£ãšèŠã
Bestilte 7 duge til havefest fredag. Skrev mail sÞndag ⊠hÃ¥ber duge nÃ¥r frem til fest pÃ¥ lÞrdag ⊠eller mÃ¥ jeg returnere. Fik svar mandag. Dugene bliver pakket og sendt idag. God kundeservice - nÃ¥r d... ãã£ãšèŠã
Vi manglede nogle servietter til et selskab lÞrdag grundet Þdelagte servietter fra vaskemaskinen. Jeg skriver fredag og fÃ¥r lynhurtigt svar og hjÊlp sÃ¥ vi kunne hente samme dag. kan ikke andet end at... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Danmarks lÊkreste hoteltekstiler til uhÞrt lave priser
Nordager 20, 6000, Kolding, ãã³ããŒã¯
- +4588870333
- lagersalg@beirholm.dk
- beirholmlagersalg.dk
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž2é±é以å ã«åç
Rigtig godt sengetÞj og fremragende kundeservice
Virkelig godt sengetÞj af god kvalitet. Derudover også en fremragende kundeservice! En af stopperne på dynebetrÊkket rÞg af ved brug fÞrste gang. Jeg skrev til deres kundeservice og inden for et par timer havde de svaret og sendt et nyt sÊt afsted til mig.
Fantastisk gammel virksomhed med stolteâŠ
Fantastisk gammel virksomhed med stolte traditioner.
God kvalitet og hurtig levering.
God kvalitet
God kvalitet, savner dog en 90x220(210) x 40 lagen i sortimentet isåfald 5 stjerner
Service
Fra jeg afgav min ordre til jeg fik den leveret, gik der 2 dage ð€fantastisk kvalitet, fantastisk service, super firma ð
Hurtig levering ð
Altid hurtig service og helt fantastiskâŠ
Altid hurtig service og helt fantastisk lÊkre produkter jeg modtager. Jeg er tilfreds hver gang.
God kvalitet og hurtig levering
Elendig kundeservice - fine produkter
Jeg havde bestilt 6 forskellige varer. Jeg modtager en mail fra Linda Ebbesen om at 2 af mine varer er gået ind til en forkert pris, hvorfor de annullerer disse fra min ordre. De resterende 4 varer udgÞr tilsammen en pris (>700 kr.) der overstiger grÊnsen for fri fragt.
Som undskyldning modtager jeg en rabatkode, som ikke dÊkker hele omkostningen for fragten. Det vil sige, at jeg nu kan få lov at betale ekstra for at de har lavet en fejl.
Jeg gÞr opmÊrksom på dette og bliver herefter ignoreret.
Det er sidste gang, at jeg bestiller herfra.
Jeg vil heller aldrig anbefale andre at handle hos dem.

Beirholm Lagersalg ããã®åç
Tilfreds med leveringstid og produkter.

Beirholm Lagersalg ããã®åç
hurtig ekspedition-gode produkter
Fremragende toplÊkre håndklÊder og super service
Fremragende toplÊkre håndklÊder - 5 stjerner!
... og en lille bÞf med leveringen blev rettet på en måde, som i sig selv er til 7-8 stjerner.
Jeg en topfan!!!
Hurtig levering og FANTASTISK sengetÞj
Hurtig levering og FANTASTISK sengetÞj. De varmeste anbefalinger herfra.
En meget serviceminded medarbejderâŠ
En meget serviceminded medarbejder Mirza sÞrgede for, at jeg fik leveret ordren hurtigere end forventet. En service langt ud over det sÊdvanlige. Jeg vil til enhver tid handle med Beirholm Lagersalg.
Altid en god oplevelse at kÞbe sengetÞjâŠ
Altid en god oplevelse at kÞbe sengetÞj her og jeg bliver ved med at vende tilbageððŒ
Hurtig respons og fuld forstÃ¥else forâŠ
Hurtig respons og fuld forståelse for mit spÞrgsmål?! Jeg havde bestilt tre sÊt sengetÞj hvoraf et sÊt desvÊrre havde misfarvninger.
Beirholm Lagersalgs kundeservice respons var kort og godt.. vi sender to nye sÊt ðž Meget taknemmelig og glad kunde som gerne handler her igen!
Kvalitet bedre end forventet.
Fik nogle fantastisk lÊkre vare til gode priser.
Intet at rynke på nÊse af.
HÞflige men uengagerede
Da jeg mailede, var personalet hÞfligt nok, men de virkede noget uengagerede i min henvendelse, som betÞd en hel del for mig.