レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Virkelig godt sengetÞj af god kvalitet. Derudover ogsÃ¥ en fremragende kundeservice! En af stopperne pÃ¥ dynebetrÊkket rÞg af ved brug fÞrste gang. Jeg skrev til deres kundeservice og inden for et par t... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Hurtig respons og fuld forstÃ¥else for mit spÞrgsmÃ¥l?! Jeg havde bestilt tre sÊt sengetÞj hvoraf et sÊt desvÊrre havde misfarvninger. Beirholm Lagersalgs kundeservice respons var kort og godt.. vi se... もっず芋る

Bestilte 7 duge til havefest fredag. Skrev mail sÞndag
 hÃ¥ber duge nÃ¥r frem til fest pÃ¥ lÞrdag
 eller mÃ¥ jeg returnere. Fik svar mandag. Dugene bliver pakket og sendt idag. God kundeservice - nÃ¥r d... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Vi manglede nogle servietter til et selskab lÞrdag grundet Þdelagte servietter fra vaskemaskinen. Jeg skriver fredag og fÃ¥r lynhurtigt svar og hjÊlp sÃ¥ vi kunne hente samme dag. kan ikke andet end at... もっず芋る

䌁業情報

1. むンテリア デザむン店

圓該䌁業による蚘述

Danmarks lÊkreste hoteltekstiler til uhÞrt lave priser

連絡先

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち1の評䟡

Elendig kundeservice - fine produkter

Jeg havde bestilt 6 forskellige varer. Jeg modtager en mail fra Linda Ebbesen om at 2 af mine varer er gået ind til en forkert pris, hvorfor de annullerer disse fra min ordre. De resterende 4 varer udgÞr tilsammen en pris (>700 kr.) der overstiger grÊnsen for fri fragt.

Som undskyldning modtager jeg en rabatkode, som ikke dÊkker hele omkostningen for fragten. Det vil sige, at jeg nu kan få lov at betale ekstra for at de har lavet en fejl.

Jeg gÞr opmÊrksom på dette og bliver herefter ignoreret.

Det er sidste gang, at jeg bestiller herfra.

Jeg vil heller aldrig anbefale andre at handle hos dem.

2026幎2月20日
自発的なレビュヌ
Beirholm Lagersalg ロゎ

Beirholm Lagersalg からの回答

Tak for din anmeldelse – og fÞrst og fremmest vil vi gerne beklage den oplevelse, du har haft. Det er helt vores fejl, og det er selvfÞlgelig ikke meningen, at du skal ende med ekstra omkostninger pÃ¥ grund af en prisfejl hos os.
Det er vigtigt for os, at du får en god og fair lÞsning, og vi vil meget gerne gÞre det godt igen. Du må derfor meget gerne kontakte os på vores mail: lagersalg@beirholm.dk så vi kan finde en lÞsning.
Vi beklager den dårlige oplevelse, du har haft.

go service

go service, dejligt stof og rart at sove med

2026幎1月26日
Beirholm Lagersalg ロゎ

Beirholm Lagersalg からの回答

Tusind tak – vi er glade for, at du er tilfreds med produkterne :)

5぀星のうち5の評䟡

Hurtig respons og fuld forståelse for

Hurtig respons og fuld forståelse for mit spÞrgsmål?! Jeg havde bestilt tre sÊt sengetÞj hvoraf et sÊt desvÊrre havde misfarvninger.
Beirholm Lagersalgs kundeservice respons var kort og godt.. vi sender to nye sÊt 🌞 Meget taknemmelig og glad kunde som gerne handler her igen!

2025幎11月18日
自発的なレビュヌ