Ubehageligt firma på så mange parametre. Undgå dem for enhver pris! Vi havde en defekt kogeplade. I 2 mdr. har vi ikke kunne lave varm mad, da Beko gør alt i deres magt for at sylte og besværliggør... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
企業が回答しました
Har købt en BEKO opvaskemaskine og et BEKO komfur. Anbefaler på ingen måder mærket. Har problemer med vand samler sig i bunden af opvaskeren. Komfuret er VIRKELIG en dårlig oplevelse. Har sprunget vor... もっと見る
企業情報
さまざまな外部ソースから提供された情報
Beko is a global domestic appliance and consumer electronics brand which provides a wide product range to make the best use of space in your home.
ノルウェー
- beko.dk
ネガティブなレビューの 66%に回答しています
通常1カ月以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Ubehageligt firma.
Ubehageligt firma på så mange parametre. Undgå dem for enhver pris!
Vi havde en defekt kogeplade. I 2 mdr. har vi ikke kunne lave varm mad, da Beko gør alt i deres magt for at sylte og besværliggøre teknikerbesøg, bestilling af reservedele og reperation. Har aldrig oplevet noget lignede. Hvis ikke man ringer dagligt og rykker sker der ikke noget (og alligevel tager det 2 mdr.)
Ekstremt dårlig service på det udførte…
Ekstremt dårlig service på det udførte arbejde på opvaskemaskine købt igennem Skousen, hvor Beko åbenbart er deres servicepartner. Jeg måtte selv lave det udførte finish på arbejdet om. Maskinen stod ikke i vater (den ene justeringsfod under maskinen havde 2 cm luft ned til gulvet!), og en pynteliste mellem gulv og sokkel var blevet ødelagt (knækket midt over). Derudover rengjorde teknikeren ikke efter sig, så jeg måtte selv fjerne vand på køkkengulvet efter han var kørt. En meget dårlig oplevelse af et uprofessionelt firma.
PS: selve bookningen af dem er også helt håbløs. En selvbetjeningsløsning hvor man skal igennem et langt tastesystem i deres telefonsystem, før man får fat i en medarbejder som alligevel ender med at bede en om selv at udfylde en online booking i et system der bestemt ikke er brugervenligt.
Jeg må desværre slutte mig sammen med…
Jeg må desværre slutte mig sammen med de andres negative anmeldelser. Hold da op et skuffeforløb mellem power, beko og det firma der er hyret af beko til at lave min tørretumbler fra Grundig.
Er oppe på snart et år og tørretumbler er stadigvæk ikke lavet under garanti. Beko lyver og påstår over for power de har lavet den under goodwill d. 10 okt. ( hvor garantien var udløbet mente de) og testet, men det der skete var en mand, der eventuelt var tekniker, og havde et barn med på slæb står med og ser at det han har med skal ikke skiftes og løser ikke problemet og derefter har man intet hørt eller set til det hvidvarefirma beko har hyret.
Kææææft det er op ad bakke med dem. Og nu skal man gudhjælpemig ligge og skrive problematikken om og om igen til Power, fordi man har jo ikke andet at lave.
Jeg vil bare gerne have mine penge igen eller ny tørretumbler, men næ nej kan power og beko trække sagen i langdrag så opgiver kunden tænker de.
Hold jer væk fra Grundig produkter som er beko. Det eneste jeg kan sige for det er virkelig dårlige maskiner og dårlig kundeservice hvis tingene ikke fungere, plus man direkte lyver om de repareret det, ja det slår næsten bjørnebanden 😂

0 stjerner hvis muligt.
Hvis der kunne gives mindre end 1 stjerne, så skulle den gives til Beko.
Jeg købte i februar 2024 et Grundig kølefryseskab hos Power og allerede kort tid efter opstart var der problemer med skabet. Der løb vand ned af bagvæggen inde i køleskabet videre ned i fryseren.
Der kom en servicetekniker fra en af Bekos samarbejdspartnere, der konkluderede, at bagvæggen skulle skiftes. Der gik så lang tid med at skaffe reservedelen hjem, så den kunne skiftes.
Desværre gik der ikke lang tid, før problemet igen opstod og kontaktede derfor igen en af Bekos samarbejdspartnere. Det tidligere firma havde opsagt samarbejdet med Beko (eller omvendt). Der kom så en ny tekniker ud, der konstaterede at fryseren knapt kunne nå -10 grader og køleskabet lå på 8-12 grader selvom det var indstillet til 5 grader. Han konstaterede samtidig, at der kunne laves mad på kompressoren, så varm var den. Formentlig p.g.a. for lidt væske i systemet,
Nu har jeg så igennem flere uger bokset med Beko og hver gang jeg ringer møder jeg en meget forstående medarbejder, som godt kan forstå min frustration, men indtil nu er der ikke sket noget som helst. Jeg har bedt dem om at ringe til mig hvilket heller ikke er sket.
Jeg har derfor i ren afmagt sendt en klageskrivelse til Beko Nordic i håb om at nogen gør et eller andet, men dem har jeg heller ikke hørt fra.
Da der er tale om et produkt under garanti må mit næste skridt derfor blive at få sagen behandlet hos forbrugerklagenævnet og om nødvendigt i sidste instans en civil retssag. Jeg er trt af at skulle slås med dem.
Hvis en journalist fra "Kontant" skulle læse denne anmeldelse, så står jeg gerne frem med min oplevelse med Beko
Da det ikke lykkedes mig at komme i kontakt med Beko tog jeg ud til Power, hvor hvidevaren var købt. Det resulterede i en mail fra Beko, hvor de tilbyder ombytning til andet køle-fryseskab. Hvor gjorde I ikke det med det samme, så havde en masse ærgrelser og frustrationer været undgået .

Beko からの回答
Dårlig vaske/tørremaskine og VIRKELIG dårlig kundeservice
Jeg har købt en Beko vaskemaskine/tørretumbler (model BDFT710442WB), og den har været repareret tre gange på under ét år. Maskinen slår stadig fra under tørring, og tøjet er ofte vådt efter endt program. Jeg har været i kontakt med både Elgiganten og Beko, men det trækker i langdrag, og der påstås nu, at jeg skal have en tekniker ud en fjerde gang, før noget kan gøres. Som forbruger har jeg været tålmodig og samarbejdsvillig, men jeg står stadig med en maskine, der ikke fungerer som lovet.
Deres kundeservice er i øvrigt enormt ringe, og det er helt umuligt at komme i kontakt med en dansk medarbejder.
...og ja BEKO, jeg har tjekket jeres hjemmeside og ringet til jeres "danske" telefon nr. og sendt jer mail.

HOLD DIT LANGT VÆK FRA BEKO
Jeg må tilslutte mig dem som skriver at Beko gør alt hvad de kan, for at løbe fra deres ansvar.
Jeg købte en opvaskemaskine i august 2023. Allerede 8 måneder siden kunne den ikke give varmt vand. Her ventede jeg en måned på at få skiftet en ventil. Efter 15 måneder var der et stik inde i maskinen som sad løst. Det blev også skiftet. Tog heldigvis kun 14 dage at få fikset denne gang. Efter 17 måneder gik hele styringen i maskinen. Jeg venter nu på en ny, men har intet fået at vide om hvornår det kan laves, og der er heller ingen som kan give mig et svar.
Elgiganten som jeg har købt maskinen af, fralægger sig også alt ansvar, da det er beko som skal bestemme sig for at give mig pengene tilbage... De burde simpelthen politianmeldes, for at sælge Temu-lignende varer.

Beko からの回答
Pumpen i vaskemaskinen stoppede med at…
Pumpen i vaskemaskinen stoppede med at virke. Vaskemaskinen kunne tage op mod 5 timer for at gennemføre et vaskeprogram.
Tekniker kom ud, konstaterede en nullermand i pumpen og gik igen. Det kostede så 1300kr. svindelfirma.
D. 22/4-25 forsøger jeg at følge besvarelsen, BEKO har givet. Adressen fører mig til deres hjemmeside, hvor der ingen muligheder er for at få nogen til at kigge på sagen. Jeg fastholder min oprindelige kommentar, da det ikke nytter noget at forsøge at rette henvendelse til dem.

Beko からの回答
Jeg har aldrig oplevet en så stor grad…
Jeg har aldrig oplevet en så stor grad af at løbe fra garanti og helt igennem dårlig kundeservice.
Havde en opvaskemaskine 1,5år købt gennem elgigant. Beko har forsøgt at løse problemet 2 gang, som også er det købelov giver mulighed for. Da opvaskemaskinen stadig ikke virkede var problemet ud at den var monteret forkert selvom det 100% var sat op efter deres anvisninger

Dårlig service - arrogant medarbejder
Købte grundig ovn i juli 2024
Den har aldrig virket rigtigt med varmen i bunden.
Fik skiftet printplade og vælgeren i oktober af Beko’s samarbejdspartner fra Din hvidevare service, På trods af dette virker ovnen stadig ikke.
Igen fejlsøgning på ovnen, der viser flere dele skal skiftes.
Kontakt til Beko da vi ikke syntes det er rimeligt med en ny ovn, og derfor mener vi bør have en ny ovn eller pengene tilbage.
Talt med medarbejder Dennis fra Beko, som mener at der intet er galt med vores ovn men at vi sikkert bruger den forkert, fordi mange ikke ved at ovnen skal op i den angivende temperatur inden man sætter maden ind.
Dette forsikre jeg ham vi gør og spørger hvordan teknikeren så kan finde fejl på den!
Her svare han at teknikerne ikke er klar over dette, så han (Dennis) sidder inde med mere viden….Så illoyal og nedladen over for deres samarbejdspartner.
Da jeg spørger om vi er nød til så at smide ovnen ud hvis den ikke virker, svare han at det må vi jo selv vurdere!!!
Efter snak med Din hvidevare service hvor vi oplever en god service, afventer vi igen service på vores nye ovn!!!
Køber aldrig mærkerne igen Beko har indflydelse på!!!
(Beko, grundig, Blomberg)

Beko からの回答
Ovn som aldrig har virket - og aldrig blevet lavet!
Har for 4 år siden købt en Blomberg ovn som har service via BEKO. Ovnen har aldrig fungeret over 200 grader. To gange har teknikker udskiftet printplade men intet har hjulpet. BEKO siger at de ikke kan hjælpe mere. Ergo er der solgt et produkt som aldrig rigtigt har virket og intet er lavet eller kompenseret.

Beko からの回答
beko vaskemaskine{tørretumpler vi har haft besøg af montør den 06.11.24 service 339458 tørretumpler virker stadig ikke
vedrører service nr.339458

Dårlig kundeservice!
Beko har dårlig kundeservice!
Jeg har købt en tørretumbler, som nu ikke virker. Jeg tager kontakt til beko på deres hjemmeside. Jeg forklarer, at jeg ikke, ved hvorfor den ikke virker mere. Jeg bliver spurgt 5 gange i træk om hvorfor den ikke virker og om jeg ønsker den skal sendes reparation. Jeg forklarer 5 gange, jeg ikke ved hvorfor den ikke virker og jeg ikke ønsker den skal sendes eller der skal komme en tekniker på min regning. Der er 10 års garanti på motoren. Men de vil jo ikke komme og se om det er motoren eller noget andet galt - kun på min regning.
Jeg forklarer, hvad der sker, når jeg tænder for den. Svaret på det, var at de lukkede sagen. Jeg fik ikke nogle forklaring på hvorfor.
Jeg vil ikke anbefale Beko!

Beko からの回答
Beko STYR UNNA Høyfrekvent støyhelvete.....
Helt forferdelig merke...Fikk en maskin gjennom Elkjøp(La inn ett mellomlegg for å få Beko)
Når oppvaskmaskinen vasker lagde den en Høyfrekvent lyd ille nok til at man ikke kunne oppholde seg på kjøkkenet mens den vasker...Fikk byttet den i en ny en og så viser det seg at den lager akkurat samme lyd...Ringte Beko og fikk der opplyst at dette var vanlig...Aldri opplevd lignende men nå fikk jeg ikke bytte maskin av elkjøp...Helt skandale å lage en Oppvaskmaskin som tar livet av hørselen til folk....Kan ikke forstå at man kan lage en maskin som skal lage en sånn ulidelig lyd helt GRUSOMT.....

Beko からの回答
Den samler vand i bunden
Den samler vand i bunden. Vaskemaskinen blev sæt i gang cirka 2000 gange i 4 år. Display stopper at virke efter 2 år. Alt for lidt liver tid.

af opvaskemaskinen rustede…
Indersiden af opvaskemaskinen rustede på to uger. Beko service tog et tusind kr for at se på opvaskemaskinen og problemet er stadig ikke løst.

Beko からの回答
Vi har købt en sprit ny BEKO…
Vi har købt en sprit ny BEKO opvaskemaskine til 6000 kr og den har aldrig virket , jeg vil aldrig købe sådan skidt mere og heller ikke anbefale det til nogen , det er alt for meget for sådan noget Kina skrammel 😡😡😡😡😡😡
OPDATERING D.25-08-2024
Der en opdatering på vores køb af BEKO opvaskemaskine hos Elgiganten , de vil nu prøve st skifte spulemotoren og styrpinten og se om det virker , den nederste trådkurv køre stadig af lågen og den tørre heller ikke

Beko からの回答
Beko opvasker købt efter råd fra…
Beko opvasker købt efter råd fra Elgiganten,vores største krav var en støjsvag opvasker, det er ikke tilfældet nu har vi gennem årene haft flere maskiner denne Beko er den der larmer mest og har en irriterende snurrende lyd.Efter kun 4 vaske ville den ikke pumpe vandet ud,og efter alle vaske skal vi tørre service af den tørrer ikke.vi har betalt over 8000kr. For noget der ikke virker.

Beko からの回答
BEKO er Total til grin !!!
Virkelig Dårlig service!
Trist man er nød til at give 1 stjerne, for i fortjener ikke så meget som ÷5.
Har da ALDRIG nogen sinde oplevet et firma der behandler kunder på den måde.
Vi vil have vores del, som manglede på et nyt køleskab købt i IKEA, og beko vasker hænder og siger bare øvøv det er udgået, Trist for jer.
De lukker sagen, og så er alt glemt.
Det er bare IKKE GLEMT HER!
Vi kan klage ja, og det gør vi snart hele tiden, selvfølgelig uden respons.
Kan absolut IKKE anbefales, SÅ HOLD JER langt langt væk fra ALT der har med dem at gøre. Fupfirma på højde med himlen.
Idag den 22.August er der STADIG INGEN LØSNING.....
Nul stjerner
Nul stjerner. Opvaskemaskinen kostede 6000 og efter 5 uger holdt den op med at virke. Ingen fejl meddelelse eller anden selv dianogstik. Billigt Kina bras i smart design. Køb ikke uanset hvad elgigantens sælger prøver at bilde dig ind.

Beko からの回答
Blomberg kogeplade defekt efter 2år og 4mdr!
Jeg købte en Blomberg induktionskogeplade i slutningen af januar 2022, hvor power printet / strømfordelingen sprang efter præcist 2 år og 4 måneder så lige præcist udenfor den normale garanti-periode.
BEKO holder sig (forudsigeligt og skuffende) til lovgivningen i forhold til ikke at hjælpe med reparation. Ville egentlig gerne reparere kogepladen som i min optik er helt ny - men reservedelen, som BEKO sælger til reparatøren for over 3.000kr!, og den samlede reparation koster over 5.000kr!
Det er til skade for vores klode når avancerede produkter bliver konstrueret på en måde så de går i stykker lige udenfor garanti-perioden.
Køber aldrig et BEKO produkt igen!

Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。