企業情報

4. 大工
  5. 建設一般請負業者
  6. 低所得者向け住宅プログラム

当該企業による記述

Bella Boligbyg - Erfaren tømrervirksomhed med eget rådgivningsteam og Tegnestue. Bella Boligbyg er en erfaren tømrervirksomhed, der specialiserer sig i rådgivning og projektstyring ved nybyggeri. Med 25 års erfaring fra byggebranchen har virksomheden et solidt fundament, der omfatter både anlægsaktiviteter og en veludviklet tegnestue. Tegnestuen varetager alle faser af byggeprojekterne - fra den indledende planlægning og udbud til detaljeret tilbudsgivning, på fx Arkitektegneede énfamilies huse. Denne integrerede tilgang sikrer en effektiv og koordineret byggeproces, der skaber værdi for kunderne.

4.1

1つ星

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Varmeste anbefaling!

Vi er nye boligejere med meget lidt erfaring inden for byggebranchen. Vi har derfor fået Bella Boligbyg til at tegne og bygge en garage på 30 kvadratmeter med tilhørende carport. Resultat er blevet super godt! Andreas har holdt os i hånden igennem hele processen, fra første tegnestreg til færdigbygget projekt. Andreas rummer de utallige p'er. Han er pålidelig, punktlig, patentlig, præcis, professionel og ikke mindst en pragtfuld fyr at have gående i sin baghave. Dette afspejles også i hans dygtige lærling. Vi kan varmt anbefale Bella Boligbyg til dit næste byggeprojekt. Vh. to meget tilfredse kunder.

2025年12月18日
Bella Boligbyg ApS ロゴ

Bella Boligbyg ApS からの回答

Tusind tak for den meget flotte og personlige anmeldelse.
Det betyder virkelig meget for os at høre, at I har følt jer trygge og godt guidet gennem hele processen – særligt når man er nye boligejere.
Det har været en fornøjelse at hjælpe jer fra de første skitser til det færdige garage- og carportprojekt, og vi er glade for, at både resultatet og samarbejdet har levet op til jeres forventninger. Jeres ros af både håndværket og processen tager vi som en stor anerkendelse.
Tak fordi I tog jer tid til at dele jeres oplevelse og for den varme anbefaling.

Med Venlig Hilsen
Andreas
Bella Boligbyg

5つ星のうち5の評価

Renovering af indkørsel og carport

Vi stod og ville have piftet vores indkørsel og carport op. Andreas undersøgte grundigt mulighederne for listebeklædning og kom op med noget yderst lækkert. Andreas’ baggrund gør, at han virkelig har sans for detaljen og ikke bare hopper over hvor gæret er lavest. Evt opståede udfordringer bliver diskuteret og Andreas’ arkitektoniske analytiske tilgang var virkelig uundværlig. Vi er yderst tilfredse med resultatet og ikke mindst det samspil og den åbne løbende dialog der har været omkring løsningen. Ud over sans for detaljen, så er den håndværksmæssige udførsel helt i top. Kæmpe anbefaling herfra!!!!!

2025年9月8日
5つ星のうち5の評価

En bro - på god gammeldags metode.

Jeg fik lavet en virkelig fantastisk bro, af træ, hvor det blev gjord på go gammeldags metoder.. Nøj hvor blev den flot.
Andreas Sheye går virkelig op i sit arbejde, han gik meget op de små detaljer også. Han havde lavet en rigtig fin arkitekttegning af den, som selv jeg (som slet ikk ved noget om sådan noget) forstod. Han fortalte og forklaret det hele rigtig godt.
Jeg er meget tilfreds og kan virkelig anbefale Bella Boligbyg.
Hilsner fra Diana Nielsen.

2024年9月22日
5つ星のうち5の評価

Andreas & Bella Boligbyg har hjulpet…

Andreas & Bella Boligbyg har hjulpet med at tegne udestue, kvist og badeværelse til vores villa fra 1964. Kvist og badeværelse er nu færdigbygget af Bella Boligbyg og fremstår fuldstændig som de var visualiseret og vi er ovenud tilfredse med resultatet! Hjælpen med udestuen og de fine visualiseringer var en øjenåbner for vores reelle behov og har været en uvurderlig hjælp med at finde den rette løsning.
I hele processen har Andreas været rigtig god til at fange vores ønsker og behov, udfordre dem og omsætte det til gode løsninger. Undervejs i byggeprocessen har der været løbende afklaringer hvor Andreas har været rigtig god til at forklare mulighederne så vi kunne træffe de rigtige valg undervejs.

2025年2月1日
5つ星のうち5の評価

Andreas har lavet et rigtig godt stykke…

Andreas har lavet et rigtig godt stykke arbejde i vores hus, med at sætte væg og dør op i et værelse. Han rådgav os ift. bl.a. valg af dør og udførte arbejdet super godt. Vi kan helt klart anbefale Bella Boligbyg.

2025年9月4日
Bella Boligbyg ApS ロゴ

Bella Boligbyg ApS からの回答

Hej Mette & Jørgen,

Tak for den gode anmeldelse af Andreas og Bella Boligbyg. Vi er glade for at høre, at I er tilfredse med arbejdet.

Det er vigtigt for os at levere topkvalitet og give vores kunder en god oplevelse - og vi sætter stor pris på, at I har taget jer tid til at give feedback.

Håber I kommer godt på plads i de nye rammer :)

Med Venlig Hilsen - Bella Boligbyg

Trustpilot エクスペリエンス