In der Annahme das es sich um einen norwegischen shop handelt , habe ich zwei Paar wasserdichte Clogs bestellt. Innerhalb von 24h habe ich analog zu den AGB's einen Widerruf geschickt. Dann eine W... ãã£ãšèŠã
KjÞpte sko hos de fordi jeg fikk inntrykk av at det var en norsk butikk. Skoene kom tydelig fra Asia og var altfor smÃ¥. Jeg sendte de i retur til en adresse i Nederland i slutten av mai. NÃ¥ har jeg fÃ¥... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
TEMU-butikk Varer sendes fra Kina. Bella Norge, har ingen ting med Norge Ã¥ gjÞre. Ren TEMU formidler Handlet fra Bella - Oslo, og forventet pga navnet (og egen naivitet) at varene som var pÃ¥ lag... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
KjÞpte et par sko i str 41. Disse var tydelig tilpasset kinesiske fÞtter. Det var ogsÃ¥ gjennomfÞrt elendig kvalitet. Stinket plastikk nÃ¥r jeg Ã¥pnet pakken. Veldig kinakvalitet. Da jeg ville returnere... ãã£ãšèŠã
Suite C, Level 7, World Trust Tower, 50 Stanley Street, Central,, 999077, éŠæž¯
- Info@bella-norge.com
- bella-norge.com
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1é±é以å ã«åç
Achtung Fake Shop
Innerhalb von 24h habe ich analog zu den AGB's einen Widerruf geschickt.
Dann eine Woche sinnloser Email Verkehr und Vertröstungen.
Schliesslich habe ich Paypal den Fall mitgeteilt und innerhalb von 4 Tagen mein Geld zurÃŒck erhalten.
Dropshipping
Dropshipping, IKKE norsk butikk. Pakkene kommer heller ikke via Posten som de reklamere for, rekner med du kan gå på Temu eller AliExpress å finne samme varer til 1/4 av prisen

Svindel
Svindel. Jeg bestilte et par sko, og angret med det samme jeg hadde betalt. Sendte e-post med det samme og ba dem om å kansellere kjÞpet. Fikk svar om at ordren allerede var effektuert. Men at jeg kunne returnere når varen var mottatt. Varen ble mottatt. Skoene var 100 % syntetiske. Kontaktet dem for returinfo. De tilbyr å refundere 20 % av salgssummen eller gi meg 60 % av kjÞpesummen for skoene i avslag ved neste handel. Som aldri kommer til å bli foretatt....Eller...å returnere skoene til et transittlager i....yes....Albania. Utenfor EU. Retur for egen regning. Pluss tollavgift. Jeg valgte å gi skoene til en gjenbruksbutikk, og kommer aldri mer til å handle på Bellashop, men vil bruke enhver anledning jeg får til å henge dem ut som useriÞse aktÞrer.

Bella Norge ããã®åç
The worst purchase of my life
This is the most disappointing purchase of my life. I was expecting a coat and I received a poor quality housecoat ð¥²
Update: I've sent an email attaching photos comparing what's on the website with what I received.

KjÞpte sko/Boots
KjÞpte sko/Boots. Fryktelig dårlig kvalitiet fra Kina

Bella Norge ããã®åç
Bestilte sko som sÃ¥ ut som SkechersâŠ
Bestilte sko som så ut som Skechers kvalitet, men var bare plastikk. Og til en veldig hÞy pris!! FÞler meg ordentlig lurt! Må betale returen selv til Albania! Bare svindel!!

Bella Norge ããã®åç
Har kun fÃ¥tt plagg i feil stÞrrelse ogâŠ
Har kun fått plagg i feil stÞrrelse og dårlig kvalitet herfra. Umulig å returnere varer uten å betale store summer.
Hver gang jeg evaluerer blir jeg irettesatt av Trustpilot for å gi uriktige opplysninger. KjÞpt og betalt kan det virke som

Bella Norge ããã®åç
De bruker IKKE posten.no sÃ¥ da kan viâŠ
De bruker IKKE posten.no så da kan vi desverre ikke handle der. Oppfordrer alle til å ikke handle from noen nettbutikker som bruker og promoterer postnord.

KjÞpte sko
KjÞpte sko hos de fordi jeg fikk inntrykk av at det var en norsk butikk. Skoene kom tydelig fra Asia og var altfor små. Jeg sendte de i retur til en adresse i Nederland i slutten av mai. Nå har jeg fått den pakken jeg sendte tilbake fra Nederland. Noe mer useriÞse folk skal en lete lenge etter. Anbefaler å styre unna denne butikken

Sen levering, dårlig kvalitet
Sen levering. HÞy pris. Dårlig kvalitet.
Ikke som forventet

Bella Norge ããã®åç
KjÞper aldri fra dem som utgir seg Ã¥âŠ
KjÞper aldri fra dem som utgir å vÊre norsk så vÊre et kina butikk blir aldri å bestille noe mere fra dem bestilte stridsafe veske ,for flere uker siden og intet mere hÞrt fra dem ,glem aldri at kundeservice er alt og når en bedrift glemmer det blir det aldri mere gjenkjÞp

Stay away!! Fraud!!!
I ordered suit jackets for a total of 1974 kr, expecting good quality. The website seemed Norwegian, but the products were made in China. When I received them, I was extremely disappointed. The jackets were of poor quality, made from thin polyester, and arrived crumpled in a black plastic bag.
They also use images from other websites, including Norwegian ones, which feels misleading. I reported this to Klarna, stating that their practices are fraudulent. Bella webshop answer response was disappointing; they offered me a 40% discount, 85% off a gift card, or the option to return the items to Albania at my expense (between 200-440 kr). This is completely unreasonable!
Currently, my case is a dispute with Klarna. I intend to report this site to the police for fraud and will warn others against shopping here. If I had used a credit card, I would have received a full refund from the bank. It's surprising that Klarna even allows this site to operate. This experience has been the worst I've ever had, and I will never shop here again!

Bella Norge ããã®åç
KjÞpte et par med vernesko
KjÞpte et par med vernesko, og kvalitet var ikke god. I tillegg så nekter de å sende kvittering slik at jeg ikke får refundert utgiftene av arbeidsgiver. Dette tok det 10 e-poster for å få bekreftet.
Retur kostnad på skoene var nesten like mye som skoene kostet. Firmaet holder til i England og er derfor ikke underlagt norsk kjÞpslov. Så her må en bare styre unna. Dårlige produkter og ingen kundeservice som det er verd å snakke om!
Og som dere ser av deres tilsvar under, så er det samme svar til alle som har levert en dårlig anmeldelse. Kopi and paste på alt, uten at de bryr seg!

Bella Norge ããã®åç
Bestilte en bukse som viste seg Ã¥ ikkeâŠ
Bestilte en bukse som viste seg å ikke passe. Når jeg ville returnere den så blir jeg tilbudt kun 40% av kjÞpesummen tilbake. De forlangte at varen skulle returneres til en adresse i Holland. Bella vil nå svare her inne at de ikke finner bestillingen min, med bestillingsnummer 29590.

Bella Norge ããã®åç
Butikken er en dropshipping-side fraâŠ
Butikken er en dropshipping-side fra Temu. Jeg bestilte en kjole, men kvaliteten var veldig dårlig, og leveringstiden var lang. Jeg stolte på denne butikken fordi det var mulig å betale med Klarna. Butikken ville selvfÞlgelig ikke ta imot kjolen tilbake, og jeg måtte sende den tilbake til Portugal. Frakten med sporingsnummer kostet over 200 kr. Jeg sendte en lang melding til Klarna om situasjonen, og jeg håper de tar dette på alvor og slutter å samarbeide med slike upålitelige nettsider.

Bella Norge ããã®åç
This is a SCAM company and should beâŠ
This is a SCAM company and should be closed.
You cannot contact them on the email because it says ,this message is a virus,
The package arrived a month later the product was way to big for me and the worst imaginable quality

Bella Norge ããã®åç
For noe crap! Dette er svindel i praksis
For noe crap!! Drakten jeg kjÞpte ligner overhodet ikke på bildet. Glidelåsen er elendig og virket ikke da jeg fikk den. Fargen skulle vÊre gull, men er lyserosa i virkeligheten. Svindel!

Jeg bestilte et skopar
Jeg bestilte et skopar fra en side som virket norsk, og med flotte bilder og beskrivelser av kvalitets sko. De burde ikke fått 1 stjerne en gang, men fikk ikke skrive uten. Det tok masse tid fra bestilling til levering, Mange emailer kom med unnskyldninger. Veldig hÞflig, men satt i system. Til slutt kom det en kinapakke med sko laget av en plast type som stinket sånn at bossbÞtta fortsatt lukter plast. Skamme seg bÞr de om de bryr seg. Jeg kommer aldi mere til å handle der!!! Dette er svindel satt i system.

Str M er ikke i nÊrheten av str M
Bestillte en dress str M som jeg bestandig bruker. Den kom, men var krympe på vei til Norge. Den onsdag for barn. Ingen retur-garantu som det står skrevet, Ikke bli lurt. Styr unna!!!