レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Telkens weer een positieve ervaring!! Heb inmiddels meerdere truien en laatst nog de roze Claire top besteld bij belle no en altijd echt boven verwachting! Super leuk, precies zoals op plaatje en goed... もっず芋る

䌁業情報

1. 衣料品店

圓該䌁業による蚘述

Color poppin' Dutch clothing brand Belle No was founded and created by Noa in 2023. What began as a fun and creative project quickly grew into a brand, all from an innocent nickname.

連絡先

通垞48時間以内に回答

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち5の評䟡

Goede service. Er was wat mis gegaan met de bestelling maar goed opgelost.

2026幎4月18日

Hi Sylvia!

Dank je wel voor je lieve review 💌 ! Super fijn dat je tevreden bent over onze service. :))

Zien we je snel terug bij Belle No?

5぀星のうち4の評䟡

Ik wilde mijn pakket retourneren en

Ik wilde mijn pakket retourneren en moest hiervoor zelf een label kopen en het pakket naar hun adres sturen. Dat was verder geen probleem, maar ruim 14 dagen nadat het pakket bij Belle-no was afgeleverd had ik nog steeds niks van ze gehoord. Ook heb ik een mail gestuurd naar info@belle-no en returns@belle-no, maar op beide mails geen reactie. Het gaat om een bestelling van 90,-, waardoor ik het heel jammer vind dat ik mijn geld maar niet terugkrijg. Direct heeft het bedrijf contact met mii opgenomen en het is terugbetaald!

2026幎4月14日

Hi Suze,

Wat jammer om je review te lezen 💌

Ik zie dat het bedrag inmiddels twee dagen geleden al naar je is terugbetaald, dit is binnen 1-3 werkdagen verwerkt met de bank.

Daarnaast hebben we vanochtend ook op je e-mails gereageerd, we doen altijd ons best om binnen 24 uur te antwoorden.
Mocht je nog vragen hebben, laat het gerust weten, we helpen je graag verder 🀍

Noa
Team Belle No

5぀星のうち1の評䟡

Retourneren blijkt onmogelijk??!

Ik wil mijn bestelling retourneren, maar ze zijn onbereikbaar en reageren nergens op. Hun service is slecht! Ik heb gemaild naar returns@belle-no .com en ook naar info@belle-no .com maar niemand reageert

Update
5 minuten na deze review kreeg ik ineens een mail (die gewoon in mijn inbox kwam zoals al hun mails). In mijn spam zit geen enkele mail van hun. Ze geven gewoon niet toe dat ze slecht bereikbaar zijn.

Pas op met deze webshop!
Ze zijn niet te vertrouwen.

2026幎3月25日

Hi Femmy,

We hebben al op al jouw e-mails gereageerd, dus deze review geeft helaas geen juist beeld van onze communicatie. Het is ook altijd goed om je spamfolder te controleren, omdat onze berichten daar soms in terecht kunnen komen. 💌

Je kunt een retour eenvoudig aanmelden via returns@belle-no.com. Dit e-mailadres is gekoppeld aan een automatisch systeem, waardoor het vrijwel onmogelijk is dat je geen reactie van ons ontvangt. Je krijgt vervolgens automatisch alle informatie over de retourprocedure toegestuurd.

Heb je nog hulp nodig? Dan kun je ons altijd bereiken via info@belle-no.com. Hier reageren we doorgaans binnen 24 uur!

Noa Team Belle No

5぀星のうち1の評䟡

ZEER ontevreden, slechte communicatie

Op 7 maart een pakketje besteld en deze tot op heden nog steeds niet ontvangen
 Na een verzendbevestiging gehad te hebben heb ik netjes gewacht op het pakketje echter stond er bij de track & trace dat het pakket nog niet fysiek was afgeleverd. Na 1,5 week contact gezocht met de vraag waar mijn pakketje bleef. Als antwoord kreeg ik dat ik de track & trace in de gaten moest houden tot de avond en dan weer moest mailen. Dezelfde avond meteen gemaild dat er niks veranderd was en hier pas een aantal dagen later weer antwoord op gehad dat het pakketje opnieuw verzonden zou worden op 23 maart. Die zaterdag 28 maart had ik nog steeds geen update of pakketje ontvangen dus ik heb gemaild met de vraag of ik een track & trace kon ontvangen. Deze heb ik gehad alleen stond hier weer hetzelfde bij, dat het pakket niet fysiek is afgegeven aan post NL. Hier heb ik weer meteen over gemaild op maandag 29 maart, hier heb ik echter geen reactie meer op gehad. Ik heb nog een keer na gemaild of mijn mail goed ontvangen was maar helaas weer zonder gehoor en we zijn nu ondertussen weer een week verder. Ik heb ook contact gezocht via instagram, weer zonder resultaat helaas. Mijn reacties worden verwijderd en op dm wordt pas uren later gereageerd. Heel erg ontevreden over de communicatie en afhandeling van de bestelling.

2026幎4月3日

Hi Lisa,

Wat jammer om te horen dat je deze ervaring zo hebt beleefd. We begrijpen heel goed dat het vervelend is als je lang op een bestelling moet wachten. :(

We willen wel graag aangeven dat we in deze periode steeds contact met je hebben gehouden, zowel via e-mail als via Instagram DM. Hoewel Instagram geen officieel klantenservicekanaal van ons is, hebben we ook daar geprobeerd je zo goed mogelijk te helpen.

Omdat wij deze situatie niet eerder op deze manier hebben meegemaakt, vonden we het zelf ook erg vervelend. Daarom hebben we direct met je meegedacht en een passende oplossing aangeboden, waaronder het terugbetalen van de verzendkosten.

We vinden het oprecht jammer dat dit zo is gelopen en hopen dat je begrijpt dat we ons best hebben gedaan om dit samen netjes op te lossen.💌

Noa Team Belle No

Mega leuke broek

Ik ben echt super tevreden over jullie. Ik had een mega leuke broek besteld en toen ik een andere maat nodig had, kreeg ik die gewoon zonder extra verzendkosten opgestuurd, dat zie je echt niet vaak. De service is dus echt top en ze denken goed met je mee. De broek zit perfect en staat echt overal leuk bij, dus dat is ook helemaal geslaagd. Daarnaast was de verzending ook nog eens super snel, binnen één dag had ik mijn bestelling al in huis. Alles bij elkaar echt een hele fijne ervaring, ik ga hier zeker vaker bestellen.

2026幎3月24日

Hi Anne,

OH MY!! Thanks voor het geven van 5 sterren. Wij vinden het ontzettend leuk om te lezen dat je zo’n fijne ervaring bij ons hebt gehad. Hopelijk zien we je snel terug bij Belle No! 💛

5぀星のうち5の評䟡

Leuke producten met snelle levering

Leuke producten met snelle levering! Overzichtelijke site en betaalbare kledingstukken! Al met al een fijne winkel om te bestellen :)

2026幎3月17日

Hi Jet,

Dankjewel voor je fijne review! ⭐ Wat leuk om te horen dat je zo tevreden bent. Hopelijk tot snel bij Belle No!

Positieve ervaring

Ik heb hier laatst besteld en dat ging heel makkelijk en snel! Het pakketje werd ook snel bezorgd. Verder was alles op de site makkelijk te vinden en kon ik mijn bestelling gemakkelijk terugvinden. Positieve ervaring!

2026幎2月27日

Hi Floor,

Mega leuk om te lezen! 😍 Dankjewel voor het schrijven van deze lieve review. :)

super snelle verzending

super snelle verzending! helaas weleen vlekje op de blouse maar was makkelijk weg te halen!

2026幎3月11日

Hi Phileine,

Heel fijn dat je de tijd hebt genomen om deze review te schrijven. Zou je een email kunnen verzenden naar info@belle-no.com, dan kunnen we kijken of we nog iets voor je kunnen betekenen hierin 🩷

Snelle reactie, top!

Ik had niet gezien dat ik een pre order had besteld
 Hele snelle reactie op mn mail gekregen en werd een dag later verzonden, top!!!

2025幎11月25日

Hi Famke,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om deze lieve review te schrijven, dat waarderen we enorm! Zien we je snel weer terug bij Belle No? 💌

Goeie en snelle levering

Goeie en snelle levering, mooie kleren!

2026幎2月11日

Hi Nina,

Super dat je ons 5 sterren hebt gegeven, dank je wel daarvoor! 😊💌

Stippen blouse

Ik heb een jaar geleden een super leuk stippen bloesje gekocht. Een jaar later is het bloesje nog steeds goed van kwaliteit!

Pakketje was netjes verpakt en snel geleverd.

2025幎3月11日

Hi Jette,

OH MY!! Thanks voor het geven van 5 sterren. Wij vinden het ontzettend leuk om te lezen dat je zo’n fijne ervaring bij ons hebt gehad. Hopelijk tot snel! 💜

Goeie kwaliteit

Goeie kwaliteit! Al vaak gedragen en nog niks aan mankementen. Ook altijd leuke items! Levering duurde iets langer dan normaal, maar dan heb je ook wat ;)

2025幎9月30日

Hi Florentine,

Super lief dat je dit deelt, dankjewel voor je mooie review! THX🩷🩷

5぀星のうち5の評䟡

Snelle levering en fijne kwaliteit

Snelle levering en fijne kwaliteit! Heel blij mee!

2025幎6月30日

Hi Meike,

Yay!!! Dankjewel voor je lieve review, hopelijk zien we je snel terug bij Belle No. 💌

De top was snel binnen

De top was snel binnen. Het was precies zoals op de foto’s en van goede kwaliteit. Erg blij mee!

2026幎3月5日

Hi Lois,

YES! Bedankt voor je 5 sterren review. Super fijn om te horen dat je een goede ervaring bij ons hebt gehad. We hopen je snel weer te zien! ⭐

5぀星のうち5の評䟡

Ik vind Belle No de leukste winkel!

Ik vind Belle No een superleuke winkel! Altijd hippe kleding, waardoor ik nooit kan kiezen!!! Snelle service, en goede kwaliteit kleding. Kan niet wachten om weer wat te kopen!

2026幎3月11日

Hi Maxime,

OH YES!! Dankjewel voor de 5 sterren ⭐⭐⭐⭐⭐ We worden hier zó blij van! Wat fijn dat je zo’n leuke ervaring bij ons hebt gehad. Hopelijk tot snel girl! 💘

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。