レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

KÞbte en modulsofa for 9000 kr. sidste Ã¥r. Delene kom til to forskellige tidspunkter. Der kom mÞl ud af pakkene der jeg Ã¥bnede! Jeg gjorde dem opmÊrksom pÃ¥ detNu er en af modulerne allerede totalt u... もっず芋る

Ich habe das Schlafsofa KRAMA gekauft und bin sehr glÃŒcklich damit. Die QualitÀt ist hervorragend und der Aufbau war sehr einfach. Eine gute Anleitung und alle Schrauben und Werkzeuge wurden mitgelief... もっず芋る

Gode varer - dÃ¥rlig kundeservice. 29.6 kÞbte jeg for 5.300kr. Det var ikke muligt at fÃ¥ kontakt med personale lÞrdag eller sÞndag. Jeg bestilte online og betalte med dankort. Der var 15%rabat ved kÞb... もっず芋る

䌁業情報

3.1

たあたあ

TrustScore 5段階評䟡の3

33件のレビュヌ

Bestilte 2 kommoder

Bestilte 2 kommoder. Levering efter 3 dage, delt i 4 pakker. Modtager sÃ¥ kun 3 af pakkerne, sÃ¥ kunne ikke samle den ene kommode😓 Efter at have ringet, mailet og chattet mange gange, fÃ¥r jeg hver gang at vide de vil undersÞge sagen, aldrig bliver der vendt tilbage. Til sidst chatter jeg med Daniel fra kundeservice, som sÃ¥ overtager sagen. Tak for ham👍.
Han vender tilbage og skriver at nu bliver sidste pakke sendt . Så nu er den modtaget efter en uge fra fÞrste levering.
4stjerner pga Daniel og mÞblerne er pÊne.

2026幎3月16日
自発的なレビュヌ

Synes jeg har fået en utrolig god

Synes jeg har fået en utrolig god service fra dem generelt. Jeg blev lidt irriteret da jeg prÞvede, at forklarer en ÞsteuropÊisk pige om en samtale med en anden kollega og det eneste hun hÞrte og skrev i min sag var, at jeg havde spurgt om yderligerer rabat, så gider man ikke, at tale med en ny.

2026幎1月15日

Una completa decepción

Compré un producto cuya calidad no consideraba adecuada para el precio que tenía, con lo que solicité la devolución y, tras muchos intentos de que me devolvieran el dinero y rechazar un vale para la misma tienda, me dicen que yo debo soportar los gastos de envío; a pesar de haber gestionado el trámite en los 14 primeros días desde la recepción del pedido he tenido que abonar dicho pago y, aunque solicito la hoja de reclamaciones me dicen que no tienen, cuando eso no es ni legal.... Una decepción absoluta por parte de esta empresa. No volveré a comprar ahí ni recomendarla, siendo yo profesional del sector.

2025幎10月13日

Un bon rattrapage

Nous avons commandé un sommier.

Le delais de livraison n'a pas du tout été respecté, la livraison à prit 2 semaines de retard... Nois avons dormi par terre.

En revanche, une fois reçu, le sommier est nickel et trÚs qualitatif.

AprÚs avoir contacté le site, Belliani nous à offert 70€ en bon d'achat pour se rattraper.

2025幎9月3日

Schlafsofa KRAMA weiss

Ich habe das Schlafsofa KRAMA gekauft und bin sehr glÌcklich damit. Die QualitÀt ist hervorragend und der Aufbau war sehr einfach. Eine gute Anleitung und alle Schrauben und Werkzeuge wurden mitgeliefert. Die Lieferzeit zu mir nach Norwegen dauerte 3 Wochen was absolut angemessen ist. Absolut empfehlenswert!!!

2025幎8月22日

Don’t buy from them!!!!

Don’t buy from them!!!!
I made an order for garden furniture 3 weeks ago. It was defined as “on Stock”with shipment 1-3 days. 3 weeks passed and Until now I didn’t see my order !!!Customer service say that they send the order, transport Company Said that bellani had not deliveredb full order. No communicatio between them and when I called bellani last week they asked me to wait. Since then no communication from them. I called again and they had no explanation and asked me to wait again. I don’t have money and I don’t have order. Bellani illegally takes the money for not fulfilled orders! No communication from them at all!!! Avoid!

2025幎7月7日
自発的なレビュヌ

Vildledende betalingsbetingelser – jeg annullerede min ordre

Jeg lagde en stor ordre hos Beliani på over 10.000 kr. og valgte at betale med Klarnas lÞsning i 3 rater. Kort efter opdagede jeg, at de fleste af varerne fÞrst ville blive sendt i midten eller slutningen af august, altså over en måned senere.

Jeg spurgte Beliani, hvordan det påvirker betalingsplanen hos Klarna. De svarede, at hele belÞbet bliver sendt til Klarna, så snart ordren bliver bekrÊftet, uanset hvornår varerne sendes. Det betyder, at Klarna starter betalingerne med det samme, og de nÊste rater bliver trukket hver måned, selvom man endnu ikke har modtaget varerne.

Det stemmer ikke overens med Belianis egne oplysninger på hjemmesiden, hvor der står, at Klarna fÞrst starter betaling efter afsendelse. Da jeg gjorde opmÊrksom på dette, sagde Beliani, at det er Klarnas ansvar. Men Klarna har fortalt mig, at de fÞlger det, forhandleren indberetter. Det betyder, at Beliani vÊlger at starte betalingen tidligt, også selvom varerne ikke er på lager.

Jeg synes ikke, det er rimeligt at betale for noget, jeg fÞrst får leveret langt senere. Derfor valgte jeg at annullere ordren. Jeg kan ikke anbefale at handle hos Beliani på de vilkår.

2025幎7月8日
自発的なレビュヌ

En skam man ikke kan gi nul .jeg har

En skam man ikke kan gi nul .jeg har kÞbt dyrt sengetÞj som går op i sÞmmene. Gud hjÊlpe om de ikke spÞrger om man har det originale embalage. 4 mailserver med spÞrgsmål .de vil bare erkende at det er gået op i sÞmmene nu har jeg syet det ..så må jeg se om det holder da sÞmmen trevler meget

2025幎4月20日

Geen duurzaamheid bij Belliani

Heb een aantal jaren geleden een schommelbank bij Belliani gekocht.
Nu is de zitting versleten en vroeg ik of ze ook losse zittingen verkochten....NEE... Als er binnen 2 jaar iets kapot gaat wel maar anders niet!!
Dus....koop maar een hele nieuwe schommelbank???!!!!
DUURZAAMHEID???!!!

2024幎7月29日

TrÚs bien

Expérience inaugurale et excellente avec Belliani.
Livraison dans les délais avec suivi parfaitement respectés.
Articles impeccables.
Merci encore.

2024幎6月26日

Gode varer - dårlig kundeservice

Gode varer - dårlig kundeservice.
29.6 kÞbte jeg for 5.300kr. Det var ikke muligt at få kontakt med personale lÞrdag eller sÞndag. Jeg bestilte online og betalte med dankort. Der var 15%rabat ved kÞb til og med sÞndag 30.6.Jeg har flere gange talt og skrevet med Hans Olsen kundeservice, men har endnu ikke modtaget rabatten. Vh Anna RÞpke

2024幎6月29日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ