JÀttenöjd! lyser fint på vårt balkongrÀcke. Bra med både klister (o skruv om det behövs) för fastsÀttning. Dessutom bra pris:) / Inger
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Enkel bestÀllning. Lite lÃ¥ng leveranstid som inte stÀmde med orderinformationen. Men nÀr varorna kom sÃ¥ var dom som utlovat. Stort plus för att det var enkelt att komma ikontakt med företaget och att... ãã£ãšèŠã
Lyser fint på balkongrÀcket. Men tejpen som följer med klarar inte att hålla dem kvar på metallrÀcket och de trillar ner och går sönder.
Produkten var precis så som jag hade tÀnkt mig Gick fort från bestÀllning till leverans
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Smarta lampor pÃ¥ terrassen ðð
Leveret som aftalt
Der stod levering mellem 4-12 dage, det tog 12.
Lite lÃ¥ng leveranstid men annarsâŠ
Lite lång leveranstid men annars enkelt. Lamporna lyser fint.
Mycket snabb leverans och bra pris.
Snygg enkel montering och prisvÀrd
Snygg enkel montering och prisvÀrd
Enkel bestÀllning
Enkel bestÀllning. Lite lång leveranstid som inte stÀmde med orderinformationen. Men nÀr varorna kom så var dom som utlovat.
Stort plus för att det var enkelt att komma ikontakt med företaget och att det Àr svenskt.
LÃ¥ng leveranstid
TyvÀrr var det lite lång leveranstid men i övrigt så Àr jag nöjd med varan.
Det bara fungerade.
Smidig att placera
Smidig att placera. Ger ett fint mjukt ljus!
VÃ¥r trÀdgÃ¥rd gav oss nya ljuspunkterâŠ
Vår trÀdgård gav oss nya ljuspunkter utan el. Tack!
Rask levering
Rask levering. Fungerer bra. Avventer hvor lenge lysene varer. FornÞyd
Hade blivit 5/5 om samtliga lampor hadeâŠ
Hade blivit 5/5 om samtliga lampor hade fungerat - 5 av 6 fungerar perfekt - en inte alls
Oseriöst företag
Vilseledande marknadsföring. Ger intryck av att vara svenskt företag med lager i Sverige. I finstilt nÀr man surfar runt på deras sida framkommer att mottagaren får betala tull och importavgifter. Försök att få kontakt via deras mail har varit omöjligt. Ett svar att varorna var skickade trots att jag stÀllde flera frågor och bad om spårningslÀnk. Varorna tycks skickas från Kina vilket innebÀr lång leveranstid. Se upp för deras massiva marknadsföring på FB.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ