䌁業情報

3. キッチン家具店
  4. キッチン リフォヌム業者
  5. キッチン甚品店

圓該䌁業による蚘述

Benkeplatebutikken.no er en av Norges fremste nettbutikker for benkeplater og tilbyr et stort utvalg i materialer som heltre, laminat, granitt, marmor og kompositt. Med over 20 Ã¥rs erfaring har vi opparbeidet solid ekspertise og leverer produkter av hÞyeste kvalitet – til priser som er snille mot lommeboken. VÃ¥rt konsept bygger pÃ¥ effektiv drift. Ved Ã¥ unngÃ¥ dyre butikker og lagerkostnader kan vi holde prisene nede, noe som gir deg som kunde mer for pengene. Vi samarbeider med de samme anerkjente leverandÞrene som kjÞkkenforhandlerne, noe som garanterer den samme hÞye standarden, men til en lavere pris. VÃ¥re erfarne spesialister, alle med minst 10 Ã¥rs bransjeerfaring, sÞrger for at vi alltid tilbyr de nyeste trendene og de mest funksjonelle lÞsningene. Enten du er ute etter en elegant marmorbenk eller en slitesterk trebenk, finner du det perfekte alternativet hos oss. La deg inspirere av vÃ¥rt brede utvalg og finn benkeplaten som passer til ditt drÞmmekjÞkken. BesÞk Benkeplatebutikken.no i dag og oppdag hvorfor vi er Norges foretrukne valg for benkeplater – kvalitet, pris og service i skjÞnn forening!

3.9

ほが満足

TrustScore 5段階評䟡の4

18件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌに回答しおいたせん

Supre benkeplater, dårlig kundeservice

Veldig fornÞyd med benkeplatene, de virker solide og godt laget. Kjempebra... Men selve bestillingsprosessen opplevdes frustrerende. Jeg fikk god og konkret hjelp når jeg fÞrst tok kontakt, men det viste seg vanskelig å få kontakt når man forsÞkte å svare på mailer. Det fÞrte til mye frustrasjon og forsÞk på kontakt på ulike måter, og diverse påminnelsesmailer, der man heller ikke fikk svar. Det er også viktig å få frem at den lovede leveringstiden viste seg å vÊre produksjonstid, slik at det planlagte tidsskjema for prosjektet måtte utsettes.

2025幎10月7日

Rask levering

Rask levering, produkt som beskrevet. God oppfÞlging!

2025幎7月29日

Hei,

Tusen takk for din anmeldelse.

SÃ¥ hyggelig Ã¥ hÞre at bÃ¥de levering, produkt og oppfÞlging levde opp til forventningene dine. Vi setter stor pris pÃ¥ at du tok deg tid til Ã¥ dele opplevelsen din – det betyr mye for oss!

Ikke nÞl med å ta kontakt hvis du trenger hjelp til fremtidige kjÞp eller har annen tilbakemelding.

Benkeplatefabrikken

Veldig bra produkt.

Veldig bra produkt.
Bestilling og levering fungerte utmerket.

2025幎4月7日

Takk for din anmeldelse.

Så flott å hÞre at du er fornÞyd med produktet, og at både bestilling og levering fungerte utmerket. Vi gjÞr vårt beste for å sikre en god opplevelse for våre kunder, og det er alltid hyggelig med tilbakemeldinger som din.

Si gjerne ifra hvis du trenger veiledning til fremtidige kjÞp eller har annen tilbakemelding.

Bredt utvalg

Bredt utvalg, rask levering og relativt lave priser. Meget god kundebehandling. :)12.03.

2025幎3月12日

Hei,

Tusen takk for din anmeldelse!

SÃ¥ hyggelig Ã¥ hÞre at du er fornÞyd med vÃ¥rt brede utvalg, raske levering og gode priser. Det gleder oss ogsÃ¥ at du setter pris pÃ¥ kundebehandlingen vÃ¥r – vi streber alltid etter Ã¥ gi den beste servicen! 😊

Gi gjerne beskjed hvis du trenger hjelp med fremtidige kjÞp eller har annen tilbakemelding.

Frustrerende opplevelse - anbefales ikke

Startet bra og virket seriÞst helt til levering ble utsatt med 4 uker. Det betydde 4 uker uten fungerende kjÞkken og ekstra kostnader for montÞr som måtte mÞte opp en ekstra dag. Greit nok, men når varen endelig ble levert, var det godt synlige skjolder på store deler av platen som ikke går bort.

Jeg har vÊrt i dialog med kundeservice både underveis og etter levering, og har sendt både video og bilder som bevis på skaden. Dessverre viste de ingen vilje til å lÞse saken og tilbÞd ingen form for kompensasjon. De fraskriver seg alt ansvar og virker helt uprofesjonelle. Jeg kan ikke anbefale dette selskapet basert på min erfaring.

2024幎11月27日

Hei,

Takk for din tilbakemelding. Jeg beklager at du ikke har vÊrt fornÞyd med leveringsopplevelsen hos oss, som fant sted i 2022. Som vi informerte deg om den gangen, skyldtes problemet en produksjonsfeil som ble håndtert og lÞst på det tidspunktet.

Når det gjelder feilen på benkeplaten, mottok vi fÞrst beskjed fra deg sent i 2024, altså etter at reklamasjonsretten var utlÞpt. For at vi skulle hatt mulighet til å hjelpe deg med dette, skulle vi blitt kontaktet straks feilen ble oppdaget. Det er verdt å nevne at du selv har innrÞmmet at feilen er gammel og at du oppdaget den kort tid etter levering, men fÞrst har valgt å reklamere nå. Når du tar kontakt så lenge etterpå, er det dessverre begrenset hva vi kan gjÞre.

Vi har gjort alt vi kunne i forsÞket på å hjelpe deg innenfor rimelighetens grenser, inkludert å vÊre i dialog med vår leverandÞr. De har også gjort sitt beste for å gi oss veiledning og bistand i en så gammel sak.

Vi forsÞker på ingen måte å fraskrive oss vårt ansvar, og vi beklager at dette ikke har levd opp til dine forventninger.

Med vennlig hilsen,

Godt produkt

God veiledning i forbindelse med kjÞp og god kvalitet på benkeplaten!

2024幎9月25日

Hei

Takk for din anmeldelse,

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele din opplevelse. Det gleder oss å hÞre at du er fornÞyd med din erfaring hos oss. Si gjerne ifra hvis du har spÞrsmål eller Þnsker å gi mer tilbakemelding.

Corianvask på spesialmål

Vi bestilte en corianservant på spesialmål. Det var god kommunikasjon gjennom hele prosessen og servanten ble levert uten problemer. Kan trygt anbefales!

2024幎5月20日

Takk for din anmeldelse,

Det betyr mye for oss å hÞre at du har hatt en god opplevelse. Om du trenger veiledning eller har andre innspill, er du alltid velkommen til å kontakte oss.

God og presis informasjon

God og presis informasjon. Flott benkeplate helt etter spesifikasjon og prima kvalitet.

2024幎5月1日

Takk for din anmeldelse,

Vi er glade for å hÞre at du har hatt en positiv opplevelse. Du er alltid velkommen til å ta kontakt dersom du trenger hjelp eller Þnsker å gi ytterligere tilbakemelding.

FÞrsteklasses

Benkeplatefabrikken en fÞrsteklasses opplevelse med en enkel bestillingsprosess, god kommunikasjon og en hyggelig transportÞr. De fortjener ros for deres innsats med å gjÞre kundeopplevelsen så problemfri og hyggelig som mulig.

2024幎4月10日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。