Virkelig god service. Kontaktede Beomé med en reklamation, og ikke nok med de svarede meget hurtigt og beklagede fejlen, men de rettede op pÃ¥ det med en meget fin lÞsning. Kan kun give mine bedste anb... ãã£ãšèŠã
Jeg vil lige rette at det alene er piger der kÞber hos Beome, jeg er en Êldre mand pÃ¥ 73 der har kÞbt en ting til mit barnebarn, bare lige for at slÃ¥ det fast. Det har vÊret en god fÞrstegangs oplevel... ãã£ãšèŠã
Alt var prÊcis som det skulle vÊre. TÞjet er i god kvalitet og passer til billederne, og leveringstiden er ikke til at klage over :)
Jeg bestilte 2 Sofia halskÊder, hvor den ene desvÊrre var gÃ¥et i stykker under forsendelsen. Jeg skrev til kundeservice, og de hjalp mig super hurtigt og professionelt. Alt blev ordnet uden problemer,... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Hos Beomé bestrÊber vi os efter, at kunne inspirere dig med vores tidslÞse og elegante design. Vores fokus er at levere et stykke tÞj som ingen aldersgrÊnse har.
ãã³ããŒã¯
- beome.dk
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 90ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž2é±é以å ã«åç
Alt var prÊcis som det skulle vÊre
Ordren kom hurigt
Ordren kom hurigt - og alt er perfektâ€ïžvirkelig flot smykke elsker halskÊden
Nem og hurtig bestilling.
Nem og hurtig bestilling.
Levering gik som det skulle ogn smuk halskÊde til min datter, som blev rigtig glad for smykket
Virkelig god service
Virkelig god service, pakken kom hurtigt. God materiale.
Virkelig god service
Virkelig god service. Kontaktede Beomé med en reklamation, og ikke nok med de svarede meget hurtigt og beklagede fejlen, men de rettede op på det med en meget fin lÞsning. Kan kun give mine bedste anbefalinger til denne webshop.
Jeg Skuffende oplevelse med jeres kommunikation er faktisk ret rystet over jeresâŠ
Jeg er faktisk ret rystet over jeres kommunikation.
At blive kaldt âen af jer skÞnne pigerâ i en kundemail, nÃ¥r jeg er mand, er ikke bare en lille fejl det er bÃ¥de nedladende og totalt uprofessionelt. Det vidner om, at I enten ikke har styr pÃ¥ jeres kundedata eller bare sender ligegyldige massebeskeder uden respekt for, hvem I skriver til.
I 2026 burde det vÊre helt basalt ikke at antage kÞn eller tale til kunder på den måde. Det får jer til at fremstå useriÞse og Êrligt talt lidt tonedÞve.
Hvis det her er niveauet for jeres kundekommunikation, så giver det ikke meget tillid til resten af jeres forretning.
Hurtigt levering og fint tÞj
Super nemt!
Super nem at bestille derfra og også rigtig fin kvalitet på produktet!
Jeg vil lige rette at det alene erâŠ
Jeg vil lige rette at det alene er piger der kÞber hos Beome, jeg er en Êldre mand på 73 der har kÞbt en ting til mit barnebarn, bare lige for at slå det fast. Det har vÊret en god fÞrstegangs oplevelse at handle hos jer, alt blev som aftalt, selv leveringstiden på 2 dage blev overholdt. Tak til jer.
Alt var fint
Alt var fint. Gode priser og hurtig forsendelse.
Hurtig levering
Jeg bestilte deres Sofia halskÊde, og jeg havde den allerede efter et dÞgn.
Lavere pris end andre leverandÞrer
Jeg vil stÊrkt anbefale Beomeâ til andre. Lavere pris end andre leverandÞrer, fik halskÊden dagen efter bestilling og havde ingen fejl og ser pÊnere ud end pÃ¥ billedet.
Rigtig god oplevelse
Rigtig god oplevelse. Hurtig levering og flot produkt. ð
Dejligt nemt at og overskueligt atâŠ
Dejligt nemt at og overskueligt at bestille pÃ¥ deres hjemmeside og rigtig hurtig levering. TÞjet sidder perfekt og ligner det man bestillerð¥°
SÃ¥ god service
Så god service! Ikke nok med de gerne vil give tilbage og give rabatter, så er det også mega nemt at bestille smykker. Udover det, så har de mange forskellige varianter af smykker og det hele er bare så pÊnt. Hurtigt levering er også altid dejligt. Kan helt klart anbefales!
Hurtig levering og ok kvalitet
Pakken med Sofia halskÊden kom indenfor 2 dage, og halskÊden er bare super smukð«¶ð» Virker som ok god kvalitet men det kan jeg fÞrst vurdere nÃ¥r jeg har haft den i lidt tid ð
Flot hjemmeside med lÊkkert udvalg
Flot hjemmeside med lÊkkert udvalg. God og hurtig service. Flot indpakning. Fuld tilfredshed herfra.
Augusta jakken
Jeg kÞbte Augusta jakken, hvor kvaliteten ikke levede op til kravene for den pris. Knapperne på skuldrene var nÊsten ikke sygt fast så der kom hul ind. Nogle steder var der åbnet sygninger. Jeg kiggede på Shein og fandt flere jakker helt magen til, hvor kvalitet var bedre og billiger. Lidt spÞjst vil jeg sige.

Beomé ããã®åç