4.2

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち5の評䟡

Anbefales

Har fått byttet batteri på flere mobiler her og har vÊrt strålende fornÞyd hver gang. Hver gang jeg anbefaler de så blir folk overrasket over hvor billig det egentlig er og de også har vÊrt strålende fornÞyd med resultatet og hvor enkelt det var. Hvis jeg har en eneste konstruktiv kritikk å komme med så er det mangel på rullestolinngang, men jeg tipper de hadde vÊrt behjelpelige til å ta imot mobilen og bringe ut kortleseren i slike tilfeller.

2025幎2月28日
自発的なレビュヌ
5぀星のうち1の評䟡

Flere feil oppstod etter skifte av skjerm & batteri som nå gjÞr mobiltlf. ubrukelig

Skiftet for en stund tilbake skjerm og batteri på min telefon. Etter endt service oppdaget en at ÞrehÞyttaler ikke lenger fungerte (skapte ganske mye krÞll for innkommende samtaler), samt at batteri kun holdt rundt 70% av kapasitet -- telefon ble så levert tilbake for å korrigere dette.

Fikk denne i retur, men samme problemer mht. lav batterikapasitet vedvarte. Dette ble forsÞkt fikset, men igjen med samme resultat selv om ÞrehÞyttaler nå fungerte (årsak var kappet kabel)

Når en deretter fikk telefon tilbake fra det som var reparasjon nr. 4 fungerte ikke lenger vibrasjon (hÞrtes ut som at delen var helt lÞs og romsterte rundt i telefonen-sikkert bra for andre komponenter...)

Denne ble altså nok en gang levert tilbake, men feilen rundt vibrasjon kunne ikke rettes. Ble bedt om å komme tilbake nok en gang, hvilket en gjorde.

I etterkant av rep. nr. 6 fungerte vibrasjon bedre, men ikke det samme som det den var fÞr rep. #1.

Et mer kritisk problem som deretter oppstod er at bakdeksel ramler av(!) når en lader telefonen (pga. varmeutvikling, og at limet en benytter tydeligvis ikke er godt nok og lÞsner); oppstått konsekvent gjentatte ganger.

I tillegg fungerte ikke *Þvre del* av touch-skjerm. Noen dager senere fungerte heller ikke *nedre del* av touch-skjerm (naturligvis skjedde alt dette like etter at en hadde reist utenlands og var helt avhengig av telefonen uten muligheter for å "reparere")

SÃ¥ alt i alt var dette en tidkrevende opplevelse som ikke resulterte i at telefonen ble tilfredsstillende reparert.

Folkene hos Bergen Mobil Fiks er forÞvrig hyggelige når en snakker med de, men da min telefon ble i progressivt verre tilstand for hvert nytt forsÞk etter at den fÞrst ble levert inn - samt feilet på vÊrst tenkelige tidspunkt - kan jeg ikke si det var en helt tilfredsstillende opplevelse og noe en kan anbefale. Det virker også som at delene en benytter ikke er kurante.

Dette da en burde kunne forvente mer av en helt ny skjerm, istedet for at den feiler etter kun litt over ett år, samt batteri, som ikke var noe bedre enn et mye eldre batteri som stod i fra fÞr. Men det faktum at noe så banalt som at bakdeksel lÞsner under lading(!) burde overhodet ikke oppstå.

Håper anmeldelsen hjelper andre til å foreta et bedre valg, og at rutinene til BMF skjerpes. Mitt tips er å heller kjÞpe ny telefon med evt. utvidet garanti istedet for å bruke mye tid på å fikse den gamle, da dette kostnads- og ikke minst tidsmessig ga mindre mening.

--Martin

2021幎12月10日