Bergmanmode レビュヌ 71

TrustScore 5段階評䟡の2

1.8

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Bergman Mode adverteert met mooie foto's van kleding. Echter als je iets besteld krijg je een flutartikel dat totaal niet lijkt op het bestelde artikel. Ze hebben een magazijn vol liggen met goedkope... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Nou ze zijn geen enkele ster waard. Een grote boevenbende is het . Twee broeken besteld . Werden na 12 dagen geleverd. Maar het bleken hele andere broeken te zijn dan hun afbeelden in hun shop. Mailt... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Zomerjurkjes besteld. Op de foto leken ze leuk. Slechte rommel van polyester, ze gaan ongepast de vuilnisbak in. Retourneren binnen Nederland mag niet. Naar China versturen kost meer dan de waarde... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Mijn vorige review gewoon verwijderd en gerapporteerd.. Dropshipping vanuit China. Nepsite.. Oplichters.. Moet ik doorgaan?Lijkt me wel duidelijk zo.. Je kunt beter zelf wat uit China bestellen... もっず芋る

連絡先

通垞24時間以内に回答

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち5の評䟡

Eindelijk een webshop die begrijpt wat stijl is

Al een tijdje op zoek naar een betrouwbare Nederlandse modeshop en Bergman Mode is precies wat ik zocht. De collectie is mooi samengesteld en de kwaliteit van de kleding ligt echt een stuk hoger dan bij de grote ketens. Mijn bestelling was zorgvuldig verpakt en arriveerde perfect. Een aanrader voor iedereen die van échte mode houdt.

2026幎5月9日

Beste Stan Bruin,

Wat fijn om te lezen, dank je voor je review! Vier sterren, dat waarderen we enorm.

We hopen je snel weer te mogen verwelkomen. En wie weet verdienen we dan die vijfde ster! Heb je vragen of opmerkingen? Je kunt ons bereiken via info@bergmanmode.nl.

5぀星のうち2の評䟡

Lijkt n Nederlandse winkel

Leek n Nederlandse winkel . Komt uit china wacht nog steeds op pakket.
Dropshipper
Ondertussen binnen en ligt bij de kledingbank. Wat n flut jurk voor deze prijs

2026幎5月26日

Beste Plien,

Wat vervelend om te lezen dat je zo lang op je bestelling moet wachten. Dat is absoluut niet wat we willen. Je wil gewoon snel genieten van je aankoop en daar hebben we je in teleurgesteld. Het spijt ons oprecht.

We begrijpen hoe frustrerend een lange levertijd kan zijn, zeker als je ergens op rekent. We werken voortdurend aan het verbeteren van ons verzendproces en jouw feedback helpt ons daarbij.

Mocht er nog iets niet kloppen met je bestelling, neem dan gerust contact met ons op via info@bergmanmode.nl met je ordernummer. We helpen je graag verder.

Troep!

Op het oog een nette mooie webshop , tot je besteld en betaald dan begint de ellende , meermaals gemaild er word gewoon om je vraag heen gekletst en het komt duidelijk uit China na 12 dagen mijn tankini ontvangen , hij schijnt volledig door , inlegkruisje duidelijk meermaals opnieuw geplakt (onhygiënisch) en de kwaliteit is om te huilen , als ik dit gewild had dan had ik hem wel direct uit desbetreffende landen gehaald voor heel wat minder geld , ik voel me zwaar bedonderd , niet aan te raden

2026幎6月2日

Beste Debbie,

Wat jammer om te lezen dat je ervaring bij ons niet aan je verwachtingen heeft voldaan. Dat is absoluut niet hoe wij willen dat onze klanten zich voelen en we begrijpen je teleurstelling volledig.

Het spijt ons dat we je op dit moment hebben teleurgesteld. We staan altijd klaar om onze klanten zo goed mogelijk te helpen, en het klinkt alsof dat hier niet is gelukt.

We horen graag meer van je zodat we dit samen kunnen oplossen. Neem gerust contact op via info@bergmanmode.nl. We doen ons best om het voor je recht te zetten.

Schoenen gekocht

Schoenen gekocht, beide zelfde maat, maar ene maat valt veel groter uit dan de andere maat.
Contact gezocht i.v.m. retournering, dat blijkt naar een magazijn in China te moeten worden gedaan tegen hoge kosten. Wel een aanbod ontvangen om 10% van het aankoopbedrag terugbetaald te krijgen en de schoenen niet te retourneren. Na koopontbinding wordt hierop niet gereageerd. Niet kopen hier dus!! Na reactie van verkoper hier, contact gezocht. Totaal geen reactie hierop. Wordt vervolgd.

2026幎5月26日

Beste,

5぀星のうち1の評䟡

Slecht en geen echte NL webwinkel

Wel schoenen ontvangen (duurde wel even), maar de kwaliteit is slecht. Eén paar zou van vegan leer zijn en orthopedisch, maar het is gewoon plastic en de zool is helemaal slecht. De andere schoenen zouden ook orthopedisch zijn, maar dat zijn ze in werkelijkheid niet!
Dan is het ook nog eens zo dat het uit China komt en dat zie je pas "nadat" je hebt besteld.
Het lijkt in eerste instantie gewoon een NL webshop, zag er degelijk uit en KvK vermeld,
Ik raad af hier te bestellen!!!!

2026幎5月30日

Beste Klant,

Gewoon china rotzooi

Gewoon china rotzooi. Site ziet er luxe uit maar is niet meer dan dropshipping. Updates via Shop verdwijnen gewoon, pakket blijft maar onderweg. Niet doen dus!!

2026幎5月30日

Beste Femmie Dijkstra,

Wat naar om te horen dat je bestelling niet zoals verwacht bij je is aangekomen. Dat is absoluut niet hoe wij het willen. Jij verdient een product dat perfect in orde is.

Het spijt ons echt dat dit is misgegaan. We begrijpen dat dit teleurstellend is en willen dit graag voor je rechtzetten.

Stuur ons een berichtje via info@bergmanmode.nl met je ordernummer en eventueel een foto van het product. Dan zorgen we zo snel mogelijk voor een passende oplossing.

Bedankt dat je dit met ons deelt. Zo kunnen wij blijven verbeteren!

Dropshipping

Dropshipping! Retour wordt niet geaccepteerd. Er word 10% terugbetaling aangeboden of retourzending naar het buitenland zonder dat dit vooraf vermeld staat op de website! Niet aan beginnen!

Wanneer ik contact opneem met de klantenservice blijven ze er na tientallen mailtjes omheen draaien. Er wordt geen passende oplossing geboden. En de retour wordt niet geaccepteerd. Er loopt momenteel een procedure via de bank voor het terugbetalen. En een officiële melding.

De reactie van Bergmanmode hieronder dat ze het serieus nemen is is absoluut niet waar. Ze blijven om een oplossing heen draaien in tientallen mailtjes.

2026幎5月29日

Beste Ellie,

Dank je voor je eerlijke reactie — ook al is het pijnlijk om te lezen. Je verdient een vriendelijke en behulpzame ervaring bij ons, en het klinkt alsof we daarin zijn tekortgeschoten. Dat spijt ons oprecht.

We nemen dit serieus. Dit is niet de ervaring die wij willen bieden en we begrijpen dat je gefrustreerd bent.

We willen het graag rechtzetten. Kun je ons bereiken via info@bergmanmode.nl? Dan gaan we samen kijken hoe we het beter hadden kunnen aanpakken én hoe we het voor je kunnen oplossen.

Nogmaals onze oprechte excuses.

Vriendelijke groet,

5぀星のうち2の評䟡

Dropshipping ?

Heb een bestelling gedaan een paar dagen geleden nog niets ontvangen ben bang dat het weer zo’n dropshipping bedrijf is als ik iets binnen krijg schrijf ik weer een reactie

2026幎5月18日

Beste Gera,

Wat vervelend om te lezen dat je bestelling je niet op tijd is aangekomen! Een pakketje dat te laat aankomt of helemaal niet aankomt, is écht frustrerend en wij snappen dat heel goed.

Het spijt ons oprecht dat we je hiermee hebben laten zitten. Dit is niet hoe we het willen, en we willen het graag zo snel mogelijk voor je oplossen.

Wil je contact met ons opnemen via info@bergmanmode.nl? Vermeld daarbij je ordernummer, dan duiken we er meteen in en zorgen we dat dit wordt opgelost.

We hopen je snel verder te kunnen helpen!

Warme groet,

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス