企業情報

2. グラフィック デザイナー
  3. オンライン マーケティング代理店
  4. ウェブ ホスティング サービス

当該企業による記述

Jeg hjælper virksomheder med at opbygge en stærk online tilstedeværelse med en professionel hjemmeside, brugervenlig webshop og målrettet digital marketing. Med over 5 års erfaring skaber jeg skræddersyede løsninger, der øger din synlighed på Google og driver vækst.

4.4

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

⭐⭐⭐⭐⭐ 5 stjerner

⭐⭐⭐⭐⭐ 5 stjerner
Vi har brugt Berg Webdesign til at arbejde på vores hjemmeside, og vi har været utroligt tilfredse med samarbejdet.

De har leveret et fejlfrit resultat og har samtidig løst nogle fejl og problemer på vores side, som vores tidligere webbureau ikke kunne finde en løsning på. Deres professionalisme, tekniske dygtighed og forståelse for vores behov har været helt i top gennem hele processen.

Kan varmt anbefales — super service og høj kvalitet hele vejen igennem.

2025年6月12日

Hurtig hjælp

Martin hjalp mig med at få min hjemmeside op at køre igen, da den ikke virkede efter en opdatering. Jeg fik hurtig og effektiv hjælp. Jeg har kun rosende ord. De bedste anbefalinger herfra!

2025年5月16日

Skarp fyr!

Martin er super dygtig - kan varmt anbefales.

2025年1月1日

Berg Webdesign からの回答

Tusind tak Mikkel! Det har været, og er, en fornøjelse at samarbejde med dig :)

Perfektionist

Knald dygtig!
Vi brugte ham til at lave vores hjemmeside Aalborgløber.dk
Amen wow for en arbejdeshest! 3 dage også var der den flotteste hjemmeside. Jeg kan på det varmeste anbefale hans arbejde.

2024年11月24日

Hjemmesidde til mit firma

Jeg skulle have en hjemmesidde til mit firma klar til d. 01-08-2024

Den blev klar til tiden, i et lækkert professionelt design, Martin hjalp også med at lave et flot logo der repræsentere min virksomhed flot.

Der har været god kommunikation undervejs og efterfølgende et godt samarbejde.

2024年8月1日

Klar anbefaling 🙏🏼

Altid lynhurtig, professionel og god service! 🤩

Jeg er så glad for min hjemmeside, og jeg kunne ikke have ønsket mig et bedre eller flottere resultat!

Martin var hurtig til at fange mine ønsker omkring design og opsætning - og hvad den skulle bruges til. Han er altid nem at komme i kontakt med, og er let og behagelig at kommunikere med.

Martin, ved hvad han laver og han har min største og bedste anbefaling hvis du skal have lavet din hjemmeside 🙏🏼

2024年11月20日

Fantastisk oplevelse

Fantastisk oplevelse! Vores hjemmeside er nu både lækker og let at navigere – præcis som vi ønskede det. Berg Webdesign fanger vores koncept og gør det nemt for kunderne at bestille. Kan klart anbefales!

2024年7月1日

Tusind tak D!

5つ星のうち5の評価

Fantastisk arbejde og lynhurtig service hver gang

Utrolig godt arbejde med at opnå vores drømme hjemmeside til vores pastabutik.

Vi havde mange krav og små specielle ønsker til vores hjemmeside yummypasta.dk - og hver en grafisk detalje og funktion blev arbejdet på, indtil vi blev tilfredse.

Martin er super nem at kommunikere med, og svarer altid tilbage lynhurtigt med god service, når der er noget som skal fikses.

Stor anbefaling herfra.

2024年6月1日

Berg Webdesign からの回答

Tusind tak for de fine ord :)

Udarbejdelse af kompleks SaaS Prisberegner

Vi har haft fornøjelsen af at samarbejde med berg webdesign om et yderst komplekst projekt hos GateHouse Maritime, hvor vi udviklede en SaaS-baseret prisberegner.

Opgaven krævede integration af flere af vores kerne-services, som hver især involverede komplekse udregningsmetoder for at sikre præcis og brugervenlig prisberegning.

berg webdesign startede projektet med at få udleveret et detaljeret og avanceret Excel-regneark og uden kendskab til vores branche.

Alligevel formåede de på kort tid at sætte sig ind i opgaven og levere en løsning, der oversteg vores forventninger.

Deres evne til at forstå de tekniske nuancer og omsætte dem til en fuldt funktionel løsning er imponerende.

Trods kompleksiteten blev opgaven afsluttet til tiden og til den aftalte pris, hvilket vidner om deres professionalisme og effektivitet.

Vi kan varmt anbefale berg webdesign til enhver, der har brug for en pålidelig og kompetent partner til krævende SaaS-projekter.

2024年10月31日

Berg Webdesign からの回答

Tusind tak for et godt samarbejde.

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。