Berry maakt van alles een feestje !
Hij heeft veel in zijn repertoire en voelt goed aan wat aan slaat.
Altijd leuk als Berry er is.
Een diepblauwe blik, een glimlach vol charme: dat is het startsein voor een avond met Berry Blue Eyes. Zijn muziek vult de ruimte als een warme deken, perfect voor een moment van rust en gezelligheid. Terwijl het geluid van koffiekopjes en vrolijk gepraat de zaal vult, creëert Berry de ideale sfeer. Maar laat je niet misleiden door de kalme opening. Zodra het juiste moment aanbreekt, verandert de sfeer. Met een simpele noot kan Berry de dansvloer doen ontploffen, of de energie geleidelijk opbouwen tot een daverend hoogtepunt. Geen twee avonden zijn hetzelfde, en dat is de magie van Berry. Hij leest de stemming, anticipeert op de wensen van het publiek en past zijn repertoire moeiteloos aan. Hij is de meester van het moment, de architect van het feest. Van een intieme bijeenkomst tot een knallend dansfestijn, Berry Blue Eyes staat garant voor een onvergetelijke avond. Hij is meer dan een muzikant; hij is een one-man-band, een entertainer, een sfeermaker pur sang.
オランダ
Berry maakt van alles een feestje !
Hij heeft veel in zijn repertoire en voelt goed aan wat aan slaat.
Altijd leuk als Berry er is.
Deze man kan prachtig zingen!!!
Kippenvel op vele nummers gehad, en anderzijds maak hij er ook weer een feest van.
Een aanrader voor bruiloft verjaardag of wat voor feestje dan ook.
Berry blue eyes, een geweldige spontane zanger een topper ook als persoon hij is zich zelf en zwing altijd lekker mee tijdens het zingen,
Hij maakt er altijd een feestje van een maakt ook iedereen aan het lachen en vooral geeft tie iedereen een gezellige geweldige avond met veel plezier,
Als je voor je feestje bruiloft of iets anders een zanger nodig hebt ja dan raad ik berry blue eyes aan,
Niet alleen omdat hij mijn oom is
Zo veel contact hebben we niet helaas,
Ik zeg dit omdat het echt een goede zanger is en ik vroeger vaak naar hem keek hoe hij het deed zodat ik ook mooi kon zingen net als berry blue eyes, ben ook erg trots op mij oom,
Het is een topper en een top zanger
Hij maakt er een feestje van
Heb hem verschillende keren meegemaakt. In de kantine op de camping, het dak ging eraf. Op een bruiloft ook daar wist hij een feestje te maken.
Wat kan die man zingen en entertainen zeg! Dikke aanrader!
Weet sfeer te brengen bij alle soorten gelegenheden. Goeie stem, Goeie muziek. Zeker een aanrader.
We praten hier over 7 jaar geleden. Samen met m’n toenmalige vrouw in de stad om een drankje te doen en toevallig stuitten we op een optreden van berry.
In het begin best sceptisch. Hoe kan één man met een keyboard zo’n vol café entertainen? Nou….het antwoord werd snel gegeven. Wat een feest, wat een geweldige entertainer! Aanwezig als het moet en terughoudend als het moet! Berry voelt dit perfect aan.
Het resultaat was dat we toen mijn vrouw 50 werd deze ras-entertainer de muziek hebben laten verzorgen. Het werd een feest om nooit te vergeten! Ze praten er nog steeds over en dit mede dankzij berry.
Er is in de afgelopen 7 jaar veel gebeurd maar berry is altijd bezig gebleven om zich ook op muzikaal vlak te blijven ontwikkelen.
Dus voor een avond vol entertainment en kwaliteit, moet je echt niet verder zoeken en gewoon berry contacteren! Succes verzekerd!
Berry heeft bij onze 25 jarige bruiloft en op onze 50ste verjaardag gespeeld beide avonden waren super
Hij speelde alles wat het een echt feest maakt mede door zijn muzikale inbreng zijn het 2 super feesten geweest
Peter en Karin Norbart
Made