レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Mooie en vrolijke sieraden. Persoonlijk service ♥ en zeer klant vriendelijk. Echt een aanrader voor jezelf maar ook voor een cadeau. Wordt heel mooi ingepakt en verstuurd. 👍🌞

5぀星のうち5の評䟡

Zo ontzettend blij met de top services van Bertsieraden. Altijd vriendelijk, fijn en snel overleg, denkt graag met je mee. Zelfs een eigen inbreng is in sommige gevallen mogelijk denk aan extra lange... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Geweldige shop met prachtige producten. Ik ben zelf helemaal fan van de hartjes armbanden. Menig vriendinnetje heeft er onderhand eentje om haar pols hangen en ik hoor vaak van ze dat andere mensen er... もっず芋る

䌁業情報

1. 宝石店
  2. 子䟛服店
  3. むンテリア デザむン店
  4. ファッション アクセサリヌ店
  5. 宝食デザむナヌ
  6. ゞュ゚リヌ補造業者

圓該䌁業による蚘述

Wij zijn Bertie & Renée, twee zussen achter het merk en de webshop Bert Sieraden. Bert Sieraden, opgezet door Bertie, die al vanaf haar 16e een passie heeft voor het ontwerpen en maken van sieraden en vanaf 2021 is Renée erbij gekomen om te ondersteunen. Bert Sieraden is vooral bekend van de enige echte "hartjes armbanden" voor zowel volwassenen, als voor kids. Wat onze sieraden extra bijzonder maakt, is het gebruik van edelstenen. We houden er van dat elke steen uniek is in kleur en vorm. Ook vinden we de energie die deze stenen uitstralen erg bijzonder. De webshop is dé bestemming voor prachtige handgemaakte sieraden en betoverende edelstenen. Met een passie voor ambacht en oog voor detail, brengen we je een exclusieve collectie van verschillende merken waar je vrolijk van wordt! In onze winkel vind je een uitgebreid assortiment van de meest verfijnde sieradenmerken. We zijn trots om de prachtige collecties van Bobby Rose, Le Veer, By Trend, Leju, By Loffs & CarlieV aan te bieden. Elk merk vertelt zijn eigen unieke verhaal en is met liefde & creativiteit gemaakt.

連絡先

通垞2週間以内に回答

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

LeJu armbandjes

Ik bestel al wat jaren bij Bert sieraden armbandjes van mijn favoriete merk LeJu en ik moet eerlijk zeggen dat ze weer elke keer de nieuwe collectie hebben dat ze een mooie keuze hebben gemaakt en dat het voor elke portemonnee 😉 is.
Bedankt Bert Sieraden voor alle goede zorgen top service.

2026幎3月3日

Hoi Marlous,

Bedankt dat je deze leuke review hebt geschreven.

5぀星のうち5の評䟡

Altijd een feestje om jullie bestelling

Altijd een feestje om jullie bestelling te ontvangen! Met zorg en persoonlijke aandacht ingepakt. En zeer tevreden over jullie producten👍

2026幎3月2日

Hoi Marieke,

Bedankt dat je deze leuke review hebt geschreven.

Super service

Super service
Leuke armbandjes
Het pakketje via de post niet aangekomen, snel antwoord na mijn mail en ik kreeg nieuwe opgestuurd.
Dank 🙏🏌

2026幎2月22日

Hoi Eline,

Bedankt dat je deze review hebt geschreven.

Veel plezier alsnog met je bestelling!

Tof en snel

Al een paar keer wat besteld, altijd snel en tof verpakt!
Leuk contact ook!

2026幎2月22日

Hoi Chris,

Bedankt dat je deze fijne review hebt geschreven.

5぀星のうち4の評䟡

Het zijn mooie kettingen,

Het zijn mooie kettingen,
1 tip.
De kralen van de palmboompjes waren geknoopt.
De hartjes niet waardoor de kralen langs elkaar heen schuren .

2026幎2月5日

Hoi Tamara,

Bedankt dat je deze review hebt geschreven.

5぀星のうち4の評䟡

Leuke sieraden

Leuke sieraden, snelle bezorging. Gezellig kaartje erbij.

2026幎2月3日

Hoi,

Bedankt dat je deze fijne review hebt geschreven.

Blij mee

Zo blij mee en krijg veel complimenten. Wat ik nog wel fijn zou vinden zijn lengtes van kettingen erbij zetten. Dat had mij geholpen bij de keuze, het past, maar had beslist niet kleiner gemoeten. En ik had de bedels groter verwacht, kun je daar ook uit kiezen?

2026幎2月5日

Hoi Hinke,

Bedankt voor je review. De maten van de kettingen en bedels staan in de omschrijving, dat is soms alsnog lastig inschatten. Mocht je ooit advies hebben, dan kun je altijd contact opnemen met ons.

Liefs,

Renée

5぀星のうち5の評䟡

Snelle levering, goede service en mooie producten!

2026幎1月2日

Bertsieraden からの回答

Hoi Liset, heel erg bedankt voor je fijne review.

Mooie kwaliteit

Snelle levering, vriendelijk persoonlijk kaartje erbij. Goede kwaliteit

2025幎12月2日

Bertsieraden からの回答

Hoi Nicole, heel erg bedankt voor je leuke review.

Alles bestens

Alles bestens, die Bestellung kam schnell und unkompliziert und das Armband war sehr schön und liebevoll verpackt und ist wunderschön 😊

2026幎1月7日

Hallo Nina,

vielen Dank fÃŒr Ihre nette Bewertung.

Viel Freude mit Ihrer Bestellung!

Liebe GrÌße,

Renée

5぀星のうち5の評䟡

Altijd mooie en leuke sieraden en goede service

Eindelijk na ongeveer een week mijn pakketje ontvangen. (Dat ligt aan de post). Over Bert alleen maar goeie dingen. Toppie en altijd leuk ingepakt :)!

2026幎1月5日

Bertsieraden からの回答

Hoi, Bedankt voor je fijne review. De pakketjes zijn de afgelopen weken helaas lang onderweg geweest. Gelukkig heb je het toch binnen gekregen. Veel plezier ermee. Liefs Bertie

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。