Ik heb een zeer negatieve ervaring met Besox. Er werden in mijn dossier structureel te hoge kosten aangerekend voor loonadministratie en bijkomende diensten, zonder duidelijke of transparante... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Rampzalig. Foutief ingevulde Dimona's. Weigert aanpassingen te doen op verzoek van de werknemer, neemt zelf geen contact op werkgever nadat fouten gemeld werden. Constant moeten aan je vakbond en de... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
De lonen worden heel snel uitgerekend en doorgestuurd. Das heel positief. Maartijdens de corona crisis zijn er heel wat onduidelijkheden qua in te vullen formulieren voor het personeel, zodat ze op... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
een beetje ingewikkeld allemaal. Ik hou van gedepersonaliseerd contact. Wat heb ik nodig? Al die mails en ik kom zelfs niet in mijn dossier terecht als ik klik. eerst nog van alles opzoeken om in eige... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Besox is een duizendpoot die alles in huis heeft om uw bedrijf vlot te laten draaien en groeien. Als sociaal secretariaat en specialist in personeelszaken, verzekeringen en financiën kunnen we u een totaalpakket van diensten aanbieden.
Bayauxlaan 12, 8300, Knokke-Heist, ãã«ã®ãŒ
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Ik heb een zeer negatieve ervaring met Besox.
Er werden in mijn dossier structureel te hoge kosten aangerekend voor loonadministratie en bijkomende diensten, zonder duidelijke of transparante uitleg. Bij navraag kreeg ik geen concrete onderbouwing van de facturen, wat het vertrouwen volledig heeft ondermijnd.
Wat voor mij het grootste probleem is, is het gebrek aan transparantie en communicatie. Als ondernemer verwacht je correcte en duidelijke afrekeningen â zeker bij financiële dienstverlening.
Ik raad andere ondernemers aan om hun facturen hier zeer grondig te controleren.
Verbeterpunt: werk met duidelijke prijsstructuren, correcte facturatie en proactieve communicatie naar klanten.

Besox ããã®åç
Vakantieattest aangevraagd en binnen het uur gekregen. Dit noem ik nog eens een uitstekende service. Hartelijk dank Besox!
Rampzalig.
Foutief ingevulde Dimona's. Weigert aanpassingen te doen op verzoek van de werknemer, neemt zelf geen contact op werkgever nadat fouten gemeld werden. Constant moeten aan je vakbond en de VDAB uitleggen dat de Dimona foutief is en dat je niet met een maandcontract zit maar af en toe en extra doet ....

Besox ããã®åç
To the point, zeer klantvriendelijk en interessante tools. Echt een aanrader.

Besox ããã®åç
Goeden dag , wij vinden de samenwerking met besox top , zeeeer behulpzame mensen
En om bij naam te noemen Christa, karien , Patricia en Frederick
Gr Roelof Meun

Besox ããã®åç
Sociaal secretariaat op mensenmaat. Goed persoonlijk contact, vaste ervaren dossierbeheerders. Prijs kwaliteit van de beste op de markt. Zeer goed duidelijk en eenvoudig online systeem. Kortom top.

Besox ããã®åç
vlotte service, steeds bereid tot geven van informatie , vriendelijk personeel in de afdeling Oostende.

Besox ããã®åç
Van mij krijgen jullie zeker een vijf.
Uitstekende service !!!
Gans jullie kantoor, sedert ik hier in Knokke woon en aangesloten ben.
Ook Boekhouding en mensen van Sociaal Sekretariaat Liantis.
Met een speciale pluim aan de mensen met wie ik direct contact heb....
Luc en Kitty.
Met vriendelijke groeten.
hilde van daele

Besox ããã®åç
Betrouwbaar, behulpzaam, bereikbaar, eenvoudige en heldere systemen, en op maat van onze kleine KMO. Wij zijn heel tevreden met de overstap naar Besox!

Besox ããã®åç
Altijd goed bereikbaar geweest in deze tijd.

Besox ããã®åç
Ik ben blij dat we de overstap naar Besox gemaakt hebben.

Besox ããã®åç
Heel tevreden over de service van Besox. Alles liep gewoon verder en de medewerkers waren bereikbaar via mail en telefonisch.
Perfect!

Besox ããã®åç
De lonen worden heel snel uitgerekend en doorgestuurd. Das heel positief.
Maartijdens de corona crisis zijn er heel wat onduidelijkheden qua in te vullen formulieren voor het personeel, zodat ze op werkloosheid kunnen gesteld worden. Daarin voelde ik me niet echt bijgestaan. K heb tot 3 keer toe een ander formulier moeten invullen. Maar uiteindelijk wel gelukt. Als ik een vraag had kreeg ik wel direct antwoord.
Tips mis ik ook wel, om bijvoorbeeld goedkoper iemand op een andere manier in te schrijven ofzo.

Besox ããã®åç
Wij hebben geen last gehad van het thuis uit werken, alles
verliep vlot zoals gewoonlijk!

Besox ããã®åç
Prima ondersteuning, ook tijdens een 'Coronaperiode' !!

äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã