Dit is voor mij het allerbeste bedrijf inzake productontwikkeling. Heel keurig afgewerkt en top kwaliteit. Totaal niets op aan te merken. De bestelling werd zeer goed verpakt en tijdig thuis gebra... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Rechtzetting: het product werd wel geleverd maar op een niet afgesproken plaats tussen de afvalcontainers achtergelaten. Heeft heel de nacht buiten gestaan. Gelukkig was het goed verpakt met een plas... ãã£ãšèŠã
Fotoâs laten printen waarin een gedicht verwerkt is. Beetje bang voor het eindresultaat, maar mooi geprint en de teksten zijn perfect scherp!
Prachtig resultaat van een foto op Canvas. Was keurig en stevig verpakt en bezorgd. Heel tevreden!
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Bij bestecanvas.be kunt u hoogwaardige wanddecoratie, fotogeschenken en home & lifestyle-artikelen kopen, allemaal in testwinnende kwaliteit. Bestecanvas.be-producten worden gemaakt uit duurzame materialen, en vervaardigd met moderne druktechnieken.
é£çµ¡å
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Goede kwaliteit, mooie print !
Goede kwaliteit ! Was ook heel tevreden met de print op de deken ! Vlotte levering
Snelle en heel mooi afgewerkt
Ik heb de bestelling na 2 weken nogâŠ
Ik heb de bestelling na 2 weken nog niet ontvangen.
Heel erg goed
Heel erg goed, keurig vefzorgd
Geweldig ingepakt kwaliteit hoogwaardig, zijn er heel blij mee, canvas en foto heel professioneel gefabriceerd
Super tevreden!
Snelle levering, perfecte afwerking.
100% tevreden ðð¯
Mooi afgewerkt product ontvangen welk zeer goed is ingepakt en met zorg gebracht.
Delighted
Outstanding colour reproduction and sharpness. On time and very reasonable with the promotional pricing.
top !
ben altijd al content geweest want ik bestel al heel lang bij CANVAS , al reeds van 2013 , altijd mooi resultaat !!
Prachtig resultaat
Prachtig resultaat, snelle levering en vlotte afhandeling.
Heel tevreden ð!
Goeie kwaliteit, snelle levering
Goeie kwaliteit, snelle levering, super tevreden
Foto met lage resolutie toch perfect op 40x60
Stipt, duidelijke communicatie, goed verpakt en zeer goede kwaliteit. Tot slot een voordelige aankoop.
kwaliteit prijs verhouding zeer goed.
Geen persoonlijk contact en geen oplossing voor een simpel probleem
Ik had enkele canvassen besteld maar bij het aanmaken van een klant was het al moeilijk maar werd er geen btw nummer gevraagd.
Nadat ik betaald heb merk ik dit op.
Probeer ik contact op te nemen maar krijg ik een robot op de chat. Geen persoonlijk contact NIKS! Het antwoord is dat er niks kan worden veranderd zijn aangezien het âautomatischâ gaat. ðð»ðð»ðð»
Excellent rapport qualité prix!
Goede kwaliteit voor een kleine prijs
Mooie kwaliteit en correcte leveringâŠ
Mooie kwaliteit en correcte levering voor een voordelige prijs!
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã