Banner for Bestway - Customer Service Netherlands

Bestway - Customer Service Netherlands レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Een top service!! Wij hadden een bobbel in de ligbank van de jacuzzi. De jacuzzi werd zonder problemen vervangen, zonder de pomp en accesoires natuurlijk, want die waren nog te gebruiken. We hebben z... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Omdat ik gehandicaor ben, hoefde ik niet het bad aan de onderkant af te soppen op zoek na een lek. Het was fijn om de code eruit te knippen, al had ik er 1 nachtje slapen voor nodig om mijn bad stuk t... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Na een week ging de trap van mijn zwembad roesten die ik bij Hornbach had gekocht, zowel de klantenservices van Hornbach als Best Away heeft ervoor gezorgd dat ik binnen een week een nieuwe trap kreeg... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Zeer slechte service! Zo slecht dat ik er hier niet genoeg ruimte voor heb om het hele negatieve verhaal te kunnen verwoorden. Absurd slecht, onbeleefd, enorm tijd rovend en niet m... もっず芋る

䌁業情報

1. プヌル工事請負業者
  2. 日甚品補造業者
  3. ガヌデン家具
  4. 颚呂桶店
  5. 屋倖プヌル
  6. プヌル甚品店

圓該䌁業による蚘述

YOUR FUN IS OUR BUSINESS™ Since 1994, our vision has been to create fun, memorable experiences for everyone in the world through our innovative, dependable products. Now, just over 25 years later, Bestway has forged a global presence in more than 100 countries by developing an extensive product line and becoming forward thinkers about sustainable business practices. Today, we manufacture and sell more than 1,100 different products within four core categories: above ground pools and portable spas, recreational products, sporting goods, and camping products. SERVICE Bestway is committed to customer satisfaction and providing you with the best product solutions. That’s why every department in Bestway works closely together - from our technology and quality assurance centers to our laboratories, vertically integrated manufacturing systems and after-sales service centers around the globe. Bestway’s advanced online services and regional call centers allow customers to easily resolve issues that arise with their products, offering downloadable manuals, instructional videos, and 24/7 call support. Visit our support website: https://support.bestway.eu

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 188ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち4の評䟡

Goede service, heb een nieuwe pomp

Goede service heb een nieuwe pomp ontvangen. Wel moet je veel insturen aan bijlagen voor als de pomp niet meer werkt. Dit koste veel tijd vanwege heen en weer mailen. Er is hierdoor 1,5 week voorbij gegaan en kon ik geen gebruik maken van de jacuzzi.

2025幎8月31日

Bestway - Customer Service Netherlands からの回答

Dag Rudney, bedankt voor je feedback. Dankzij je aangeleverde stukken weten we niet alleen wat er precies mis is, maar kunnen we ook de nodige analyses uitvoeren. Ik snap dat het soms tijdrovend kan zijn, maar het helpt echt. Bedankt voor je vlotte medewerking!

Zeer slechte klantenservice

Bad ontvangen waar in de bodem 2 gaatjes zitten waardoor er water tussen de dubbele bodem komt. Klantenservice hierover gesproken en foto s verzonden. Zeer onprettig gesprek met de klantenservice gehad, niet serieus genomen en zeer onvriendelijk. Voor mij nooit meer iets van Bestway

2025幎8月29日
自発的なレビュヌ

Bestway - Customer Service Netherlands からの回答

Beste Annet, bedankt voor je feedback. We snappen zeker je frustratie wanneer je niet geholpen wordt zoals je het zelf graag had gezien. De fabrieksgarantie kan enkel tussenkomen wanneer het om een fabricagefout gaat. Op basis van de elementen die u aanleverde, moeten we besluiten dat dit niet het geval is. Helaas kunnen en mogen we dan niet vervangen. Bedankt voor je begrip.

We hebben een lay z spa bijna 2 jaar en

We hebben een lay z spa bijna 2 jaar en er lekte water langs een slang. Na wat foto's en een filmpje kregen we een nieuw bad opgestuurd!
Super blij met de service!

Bestway - Customer Service Netherlands からの回答

Dag Anita, bedankt voor de leuke feedback!

5぀星のうち4の評䟡

Vlotte hulp van medewerkers, maar klantenzone niet gebruiksvriendelijk.

Het vinden van waar de costumer service zich bevindt op internet is niet zo evident. De medewerkers hebben wel steeds vrij snel gereageerd.
Vooral de beperkte uploadcapaciteit in de klantenzone is zeer vervelend. Er kan max. 1 filmpje upgeload worden terwijl je verschillende foto's en filmpjes moet doorsturen. (vaak ook al snel te groot via mail)

Bestway - Customer Service Netherlands からの回答

Dag Amelie, dat zijn we zeker al aan het onderzoeken om nog beter te maken. Onze telefoons worden beter en beter, dus de kwaliteit van foto's en filmpjes ook. Lastig voor online platformen, maar we werken er zeker aan! Fijne zomer nog :-)

5぀星のうち5の評䟡

Snelle afhandeling en goede communicatie

Na de melding werd er vrijwel direct contact opgenomen met directe duidelijke vragen over het probleem. Deze zijn gelijk serieus genomen en vlot afgehandeld. Geen gezeur, geen moeilijke vragen. Duidelijke communicatie en vlot gehandeld.
Bestway Bedankt!

Bestway - Customer Service Netherlands からの回答

Jij bedankt voor de vlotte medewerking! Fijne zomer nog!

5぀星のうち5の評䟡

Bedieningspaneel paneel lekte water aan de onderkant binnen een week een nieuwe goede service .

Bestway - Customer Service Netherlands からの回答

Bedankt voor de leuke feedback! Geniet er nog van!

5぀星のうち1の評䟡

Omslachtige procedure om aan te tonen

Omslachtige procedure om aan te tonen dat de pomp stuk is. Daarna nog meer dan 10 dagen moeten wachten op een nieuwe pomp.

2025幎8月22日

Dag Youp,
Ons team vroeg inderdaad extra info, gewoon om zeker te zijn dat de vervanging ook effectief soelaas zou brengen. Eens dit in orde was, was het dossier ook meteen in orde. Het item was niet op voorraad, maar werd meteen besteld. Ook dit vertrok dan meteen jouw richting uit bij aankomst. We snappen echter dat dit lang kan zijn in de zomer en we doen er ook alles aan om dit te beperken. Onze excuses voor het ongemak.

Snelle reactie

Snelle reactie, binnen 1 week na eerste contact reserveonderdeel bezorgt.

2025幎8月21日

Bestway - Customer Service Netherlands からの回答

Hallo, dat horen we graag! Fijne zomer nog!

Uiteindelijk prima opgelost!

Steeds een snelle reactie, het probleem heeft even geduurd maar is door bestway uiteindelijk goed opgelost!

2025幎8月21日

Bestway - Customer Service Netherlands からの回答

Hallo, dank je wel voor je reactie! Veel bubbelplezier nog!

5぀星のうち1の評䟡

I ordered the motorized single man boot

I ordered the motorized single man boot on 5/7, still nothing received on 19/8 and no reaction from CS

2025幎8月19日
自発的なレビュヌ

Bestway - Customer Service Netherlands からの回答

Hi Michel, our customer service team does not seem to find any mails from your name. Did you contact service@bestwaycorp.nl ? We do however only treat warranty cases, from your message I understand you have an issue with a purchase? Could you send us a mail to said mailadress to figure this out together please? Thank you

5぀星のうち5の評䟡

De service voor vervanging voor de pomp

De service voor vervanging voor de pomp van de bestway is subliem. Toch vraag ik mij af waarom de sensor van de pomp zo fragiel is. Bij mijn vorige bad van bestway had ik met de vorige pomp versie precies hetzelfde euvel met de sensor.

Bestway - Customer Service Netherlands からの回答

Dag Jurgen, wat een leuke feedback! Fijne zomer nog!

5぀星のうち1の評䟡

Ik heb een bad gekocht en zat geen

Ik heb een bad gekocht en zat geen opblaas stuk bij en moet ik er een los bij kopen kost 20 euro ik ben er klaar mee 😡😡😡😡

Bestway - Customer Service Netherlands からの回答

Beste Marcel, dit stuk zat er inderdaad niet bij. Ons team neemt even terug contact met je op hiervoor. Fijne dag verder.

Nieuwe pomp

Contact gezocht met bestway omdat mijn jacuzzi pomp stuk was. Ik moest een aantal filmpjes opsturen en nog foto's. Daarna kreeg ik een nieuwe pomp. Zeer tevreden klant.

Bestway - Customer Service Netherlands からの回答

Dag Ypie, dank je wel voor de leuke woorden! Fijne zomer nog!

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。