Het hele traject; de verkoop, de keuze die wij maakten. Nergens druk gevoeld en op alle vragen een duidelijk antwoord. Hoewel tussen de koop en levering 6 weken lag, werd het uiteindelijk op de afgesp... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Op advies van een medewerker in een fysieke winkel bestelde ik voor een vriendin hoeslakens voor toppers. Deze zouden binnen een paar dagen in de winkel kunnen worden opgehaald. De website gaf e... ãã£ãšèŠã
Zeer deskundig en vriendelijk geholpen door Johan van filiaal vd Kunsstraat in Den Haag. Geen moeite is hem teveel en door zijn grote kennis van bodems en matrassen hebben we de beste matras voor ons... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Heel fijn matras gekocht, maar de aankoop ging erg rommelig. Er waren alleen jonge jongens als verkoper, geen 'volwassenen' en deze jongens hadden weinig tot niks te vertellen over de matrassen. Daarn... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Bij Beter Bed geloven we dat iedereen beter kan slapen. Hoe beter je slaapt, hoe gelukkiger, gezonder en productiever je bent. We geven je persoonlijk advies op basis van jouw specifieke wensen.
We combineren jarenlange kennis met de nieuwste technologieën zoals ons Beter Slapen plan en Beter Slapen iD. Zo maken we de beste keuze uit ons uitgebreide aanbod bedden, boxsprings, matrassen, kussens en beddengoed.
Stel zelf je bed of boxspring samen
Al sinds 1983 zijn we experts in slaap en kennen we de nieuwste ontwikkelingen. We zorgen ervoor dat jij elke dag uitgeslapen en energiek wakker wordt.
We geloven in duurzaam slapen. Een goede nachtrust zorgt niet alleen voor jezelf, maar ook voor je omgeving. Duurzaamheid is daarom een vast onderdeel van onze strategie, zodat we samen dromen van een betere wereld kunnen waarmaken.
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°

Linie 27, 5405 AR, Uden, ãªã©ã³ã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
De BeterBed Bezorgteam was super professioneel, hulpzaam en vriendelijk !!

Beter Bed ããã®åç
prima geholpen; vriendelijke medewerkster die de tijd nam om alles uit te leggen.

Beter Bed ããã®åç
Zeer deskundig en vriendelijk geholpen door Johan van filiaal vd Kunsstraat in Den Haag. Geen moeite is hem teveel en door zijn grote kennis van bodems en matrassen hebben we de beste matras voor ons gekozen.

Beter Bed ããã®åç
Fijne ervaring en goede begeleiding door medewerkster Carmelita (filiaal Zaandam).
Vriendelijk ontvangen, niet opgedrongen. Heeft ons goed begeleid en geïntroduceerd in de slaappositieanalyse. Daarna goed meegenomen door de verschillende passende opties aan matrassen en liet ook het oordeel aan onszelf zonder eigen invulling te geven. Fijne en vriendelijke medewerkster. Een aanwinst voor jullie team!

Beter Bed ããã®åç
Super vriendelijk stelde zich netjes voor gaven een hand bij binnen komst en bij weggaan. Echte toppers!! Mvg l hubers

Beter Bed ããã®åç
Een professionele verkoper en een zeer goed bezorgteam. En een snelle levering.

Beter Bed ããã®åç
Hele goede service. De medewerkers nemen de tijd om informatie te geven, vragen te beantwoorden en samen uit te zoeken welk bed en matras het beste bij je past. Geen verkoopdruk, maar relaxte sfeer.

Beter Bed ããã®åç
De verkoopster bij beter bed in Muiden (maxis) heeft me voor 50 euro opgelicht, ik wilde 2 matrassen kopen voor een totaal van 749 euro waarop de verkoopster zei dat als ik voor 800 euro zou kopen er gratis bezorging bij kwam. Op hun website staat dat dit bij 750 euro het geval is. (Hier kwam ik later pas achter toen ik de gedwongen gekochte moltons die ik eigenlijk niet nodig had uitpakte en die helemaal onder de moterolie bleken te zitten waarna ik op zoek ging naar het nummer van de klantenservice op hun website, 3 dagen na de oplichting belde het hoofdkantoor van beter bed mij terug en het beste wat ze me konden aanbieden was een textielbon van 25 euro. Eerste en laatste keer beter bed, stelletje.
Werd meteen geholpen de or een vriendelijke en positieve medewerkster. Ik had een duidelijke wens en medewerkster pakte dat meteen op waardoor ik snel geholpen was. Geen bijkomende verkooppraatjes waar ik allergisch voor ben. Puur klant goed aanvoelen en erna handelen.

Beter Bed ããã®åç
Bedrijf ( Beter Bed ) komt zijn afspraken niet na, zeer teleurgesteld betreft levering, komt helemaal niets tevens medewerker verbreekt de telefoonlijn na mijn klacht.
Van A tot Z alles netjes en goed geregeld.
Zeer positief

Beter Bed ããã®åç
Het bed werd vlot geleverd en de bezorgers hebben het vakkundig naar boven in de slaapkamer gebracht.

Beter Bed ããã®åç
Perfect geholpen door een dame. Goeie sevice en snelle bezorging

äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã