Beter Horen - Epe レビュー 40

4.4

Pastoor Somstraat 5, 8162 AK Epe, Gelderland, NL

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Alle aandacht,goed is niet goed genoeg, het moet héél goed zijn. Hele fijne benadering. Primaenvakkundiggeholpen. Het heeft even geduurd voor het echt perfect was, ik ben super tevreden!

企業が回答しました

5つ星のうち4の評価

Ik heb de deskundige voorlichting en begeleiding als bijzonder prettig ervaren .mh

企業が回答しました

5つ星のうち5の評価

Deskundig tijdig duidelijk eerlijk oprecht Zijn de woorden die bij mij opkomen als ik mijn ervaring wil delen

企業情報

この企業は、ポジティブかネガティブかを問わず、顧客にレビューを依頼しています。

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち4の評価

Ik heb de deskundige voorlichting en…

2026年6月16日

Beste mevrouw Turnhout,

Bedankt voor uw positieve beoordeling.
We zijn blij te horen dat u de deskundige voorlichting en begeleiding als bijzonder prettig heeft ervaren. Wij hopen dat u weer optimaal van uw gehoor kunt genieten. Mocht u nog vragen hebben of heeft u nog hulp nodig, dan horen wij dat graag. U kunt hiervoor direct contact opnemen met de winkel of bellen naar 088 006 3909 of e-mailen naar klantenservice@beterhoren.nl.

PRETTIGE ONTVANGST MET KUNDIG PERSONEEL

PRETTIGE ONTVANGST MET KUNDIG PERSONLEEL

2026年3月9日

Beste meneer Zeeman,

Bedankt voor uw positieve beoordeling.

Wat fijn dat u goed bent geholpen door onze collega's bij de Beter Horen winkel in Epe, en dat u tevreden bent met onze service. Wij hopen dat u weer optimaal van uw gehoor kunt genieten. Mocht u nog vragen hebben of heeft u nog hulp nodig, dan horen wij dat graag. U kunt hiervoor direct contact opnemen met de winkel of bellen naar 088 006 3909 of e-mailen naar klantenservice@beterhoren.nl.

5つ星のうち5の評価

Een fijne en prettige behandeling door…

Een fijne en prettige behandeling door een deskundig persoon.

2026年2月3日

Beste meneer Wagena,

Bedankt voor uw positieve beoordeling.

Wat fijn dat u goed bent geholpen door onze collega's bij de Beter Horen winkel in Epe, en dat u tevreden bent met onze prettige service. Wij hopen dat u weer optimaal van uw gehoor kunt genieten. Mocht u nog vragen hebben of heeft u nog hulp nodig, dan horen wij dat graag. U kunt hiervoor direct contact opnemen met de winkel of bellen naar 088 006 3909 of e-mailen naar klantenservice@beterhoren.nl.

5つ星のうち4の評価

Alles wat men deed was goed

Alles wat men deed was goed. Direct geholpen duurt het iets te lang gelijk koffie het was goed voor elkaar

2026年2月3日

Beste meneer Verweij,

gewoon goed

2025年12月16日

Beste meneer Holtman,

Bedankt voor uw positieve beoordeling.

Wat fijn dat u goed bent geholpen door onze collega's bij de Beter Horen winkel in Epe en dat u tevreden bent met onze service. Wij hopen dat u weer optimaal van uw gehoor kunt genieten. Mocht u nog vragen hebben of heeft u nog hulp nodig, dan horen wij dat graag. U kunt hiervoor direct contact opnemen met de winkel of bellen naar 088 006 3909 of e-mailen naar klantenservice@beterhoren.nl.

5つ星のうち5の評価

Door het personeel wat er werkt.

Door het personeel wat er werkt.
Zij weten op een uitstekende manier met de klant om te gaan.

2025年11月25日

Beste R.M. Wierdsma,

5つ星のうち5の評価

Prima advies goed hoorapparaat en…

Prima advies goed hoorapparaat en vriendelijk personeel

2025年9月16日

Geachte meneer van Ree,

Bedankt voor uw reactie.

Wat fijn dat u goed bent geholpen door onze collega's bij de desbetreffende Beter Horen winkel en dat u tevreden bent over uw hoortoestel. Wij hopen dat u uw gehoor weer optimaal kunt gebruiken. Mocht u nog vragen hebben of heeft u nog hulp nodig, dan horen wij dat graag.

Uitstekende

Ze geven je een goed gevoel en luisteren goed naar de persoon zelf naar zijn wensen

2025年8月26日

Geachte meneer/mevrouw de Wilde,

Bedankt voor het delen van uw ervaring.

Wat fijn dat u goed bent geholpen door onze collega's bij de Beter Horen winkel in Epe. Wij hopen dat u weer optimaal van uw gehoor kunt genieten.

Mocht u nog vragen hebben of heeft u nog hulp nodig, dan horen wij dat graag.

5つ星のうち5の評価

Alle aandacht,goed is niet goed genoeg

2025年8月5日

Beste meneer/mevrouw Huiskamp,

Bedankt voor uw positieve beoordeling.

Wat fijn dat u goed bent geholpen door onze collega's bij de Beter Horen winkel in Epe en dat u tevreden bent over de hoortoestellen. Wij hopen dat u weer optimaal van uw gehoor kunt genieten.

5つ星のうち4の評価

Ik hoor nu pas wat ik al die tijd miste....

Prima eerfste contact en test. Daarna ruimere test en goede uitleg en informatie. Tenslotte prima hoorstoestellen gekocht. Wellicht iets duurder dan de concurrentie, maar uiteindelijk een tevreden en goed gevoel. Bovendien lokaal aanwezig, dus dat maakt de nazorg makkelijk.

2025年5月27日
5つ星のうち1の評価

Conform website een afspraak gepland…

Conform website een afspraak gepland voor nieuw gehoorapparaat. Blijken ze geen tijd te hebben. Deed geen enkele moeite om toch klantgericht te denken. Hier houdt beter horen dan al oo.

2025年3月24日
自発的なレビュー

Beste Consumer,

Bedankt voor uw bericht.

Graag komen wij met u in contact. Middels Trustpilot hebben wij helaas geen contactgegevens van u ontvangen. U kunt ons gemakkelijk bereiken via 0578 - 61 65 60.

5つ星のうち3の評価

De gehoortest

De gehoortest, aanmeten, levering was prima, maar nu een nabestelling wacht ik al 1 1/2 maand op

2024年10月22日

Beste Dhr. A. Doornik,

Bedankt voor uw review.

Excuus voor het lange wachten. Inmiddels hebben onze collega's al contact met u opgenomen voor een nieuwe afspraak. Wij hopen u weer van harte te verwelkomen bij de desbetreffende Beter Horen winkel.

5つ星のうち1の評価

Ik was altijd zeer tevreden over het…

Ik was altijd zeer tevreden over het contact met Beter Horen in Epe. Maar helaas is mijn laatste keer erg tegengevallen. Door de desbetreffende audicien ben ik op een niet zo.n nette manier toegesproken toen ik in gesprek was met de baliemedewerkster omdat er bij mij wat onduidelijkheden waren over de manier van online afspraken te maken. Volgens de audicien " krijste !!!! Ik tegen de mederwerkster.(?) Pardon...vroeg alleen om uitleg en niet anders. Volgens de medewerkster ging de audicien idd te ver. Misschien heb ik een harde stem (misschien omdat ik slechthorend ben!!), maar krijsen slaat nergens op. Zo ga je niet met klanten om. Dus dit verdient geen schoonheidsprijs en voor mij geen advies meer voor anderen om naar Beter Horen te gaan in Epe...PS Waarvoor ik kwam, schoonmaken is wel gebeurd maar de instellingen die ik graag wilde veranderen is niet gebeurd en info over een T instelling kon de baliemedewerkster mij niet aan helpen, wilde ze aan de audicien vragen, maar mevrouw was volgens mij ook helemaal verbouwereerdover het gedraag van haar Collega.

2024年10月10日
自発的なレビュー

Beste Pmc,

Bedankt voor uw bericht.

Op basis van uw ervaring bij de desbetreffende Beter Horen winkel bieden wij onze welgemeende excuses aan. Inmiddels hebben wij uw ervaring doorgestuurd. Aangezien klantvriendelijkheid en kwaliteit hoog in het vaandel staan, bent u natuurlijk welkom om hierover in gesprek te gaan bij onze collega's.

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。