Beter Horen - Meppel レビュー 17

3.6

Kruisstraat 27, 7941 AM Meppel, Drenthe, NL

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Deskundige en effectieve behandeling. Goede service. Prima uitleg in fases, in 3 bezoeken. Niet te ingewikkeld en alles stap voor stap. Starters-set is een goed begin. De Amplifon hoortoestellen wer... もっと見る

企業が回答しました

5つ星のうち5の評価

Goed geholpen met een prettige duidelijke uitleg. Gaf rust en vertrouwen dat degene product kennis heeft.

企業情報

この企業は、ポジティブかネガティブかを問わず、顧客にレビューを依頼しています。

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち2の評価

Kwaliteit dienstverlening onder de maat

Bij het eerste contact werd gevraagd of ik de antwoorden op de vragenlijst niet wat wilde aandikken. Maar ik wil niet meewerken aan fraude. De verkoper gaf achteraf aan dat bedoeld werd om uit te gaan van een worst case scenario. (Had dan dát gezegd!)
Verder deed de verkoper bij het eerste contact dat hij er niets van wist dat de oplader voor 75% vergoed werd door Zilveren Kruis. Toen ik zelf contact heb gehad met Zilveren Kruis en de verkoper ermee confronteerde, toen wist hij het opeens wel én dat er een formulier voor was om toch vergoeding te krijgen. (Dat had hij me beter gelijk kunnen vertellen!)
Bij de afspraak om de aankoop van de hoortoestellen definitief door te laten gaan ging het nogal krakkemikkig toe met het meegeven van de bijbehorende producten (reinigingsvloeistof, filters, doekjes, dopjes). Ik heb letterlijk (aan de dame achter de balie, want de verkoper was inmiddels met een volgende klant bezig) om alles moeten vragen, die het telkens ook weer aan de verkoper moest vragen.
Twee dagen na de aankoop kreeg ik een vragenlijst toegestuurd met de vraag waarom ik de hoortoestellen niet had gekocht. Nou breekt mijn klomp.
De hoortoestellen bevallen me uitstekend, maar het verkoopproces eromheen mag het wel verbeterd worden.
Maar die kosten van de oplader terugkrijgen, dat is nog een probleem. Zilveren Kruis wil 75% vergoeding geven op de oplader, niet op de oplaadbundel. Maar de winkel wil geen specificatie geven van de bundel en na twee keer mailcontact ('ja we zullen reageren') heb ik nog steeds geen specificatie.
Kortom: de hoorapparaten bevallen uitstekend, het verkoopproces is allerbelabberdst en de medewerking voor een specificatie van de oplaadbundel is minimaal.

2026年2月17日

Beste meneer Goedhart,

Hartelijk dank voor uw bericht,

Het spijt ons te horen dat u niet tevreden bent over het communiceren naar u toe, vanuit onze filiaal in Meppel. Uw klacht hebben wij doorgestuurd naar uw Beter Horen winkel in Meppel Zij zullen hierover contact met u opnemen zodat u samen tot een oplossing kunt komen. Onze excuses voor het ongemak.

Vertrouwenwekkende en professionele…

Vertrouwenwekkende en professionele service

2025年11月18日

Beste mevrouw Barmentloo,

Bedankt voor uw positieve beoordeling.

Wat fijn dat u goed bent geholpen door onze collega's bij de Beter Horen winkel in Meppel en dat u tevreden bent met onze service. Wij hopen dat u weer optimaal van uw gehoor kunt genieten. Mocht u nog vragen hebben of heeft u nog hulp nodig, dan horen wij dat graag. U kunt hiervoor direct contact opnemen met de winkel of bellen naar 088 006 3909 of e-mailen naar klantenservice@beterhoren.nl.

5つ星のうち2の評価

Over het algemeen ben ik best tevreden…

Over het algemeen ben ik best tevreden met Beter Horen, maar voor elk wissewasje moet je een afspraak maken. Nu kan ik daar echt wel begrip voor op brengen, maar als de eerstvolgende afspraak pas over anderhalve maand gepland kan worden, dan wordt ik daar niet blij van. Daarnaast is de winkel in Meppel telefonisch nagenoeg niet bereikbaar. Zeer irritant.

2025年3月4日
自発的なレビュー

Beste Bert de Vries,

Bedankt voor uw bericht.

Helaas ervaart u de communicatie met de winkel op deze manier. Inmiddels is het gelukt om een afspraak in te plannen bij onze collega's. U bent van harte welkom bij de desbetreffende winkel.

5つ星のうち3の評価

je moet altijd een afspraak maken

je moet altijd een afspraak maken
voor iedere kleinigheid

2024年11月26日

Beste G. Bijker-Smit,

Bedankt voor uw bericht.

Wij proberen iedereen zo goed mogelijk te helpen binnen het gekozen tijdslot. Om deze reden werken wij graag op afspraak, omdat wij hiermee meer mensen van dienst kunnen zijn. Wij vragen hierom om uw begrip.

Deskundige en effectieve behandeling

Deskundige en effectieve behandeling. Goede service.
De Amplifon hoortoestellen werken goed. Ook de ringleiding instelling werkt goed (achtergrond geluid reducerend).

2024年10月1日
5つ星のうち1の評価

Mijn nieuw gehoorapparaat moet helder …

Mijn nieuw gehoorapparaat moet helder van eluid worden ik ben al twee keer naar de winkel vrgeweest maar het helpt niets. Vriendelijke groet.GpHeite

2024年6月18日

Beste G.P. Heite,

Bedankt voor uw review.

Het spijt ons om te horen dat u na twee afspraken nog niet tevreden bent met uw hoortoestel.

Uw klacht hebben wij doorgestuurd naar de desbetreffende Beter Horen winkel. Inmiddels heeft u een nieuwe afspraak gemaakt om uw hoortoestel juist in te stellen.

5つ星のうち5の評価

Uitstekende service na enig…

Uitstekende service na enig aanloopprobleem. Als 100% dove kan ik alleen telefonisch een eerste afspraak maken. En dat wil niet. Overigens zeer kundig een aardig personeel. En de eerste winkel, Meppel, waar men gebarentaal kent

2023年8月21日

Trustpilot エクスペリエンス