レビュアーのコメントを見てみましょう
企業が回答しました
Hold en måned pause, stadig kan du ikke vinde noget som helst uanset hvad du spiller. Gevinster skåret helt ind til benet. Der kun brusken tilbage 0 gevinster. Du kan spille Oddset herinde. 😩
Vil give 0 stjerner men ikke muligt. Deres behandling af sager med hensyn til udbetaling er manglefuld gange 100. Har nu kæmpet en mdr for at få udbetaling. Ikke lykkedes endnu. Men jeg nægter... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
Et helt nyt online casino og sportsbetting site i Danmark. Gå på opdagelse på Betinia.dk og oplev en helt ny måde at spille på de nyeste spillemaskiner eller se de seneste odds på Superligaen, Premier League, Champions League og meget mere. 18+ | Regler og vilkår gælder | Selvudeluk via Rofus.nu | Få rådgivning via Stopspillet.dk
デンマーク
- betinia.dk
ネガティブなレビューの 45%に回答しています
通常1カ月以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Hold jer væk fra denne side
Hold jer væk fra denne side, det eneste de foretager sig er at stjæle dine penge. Jeg har ikke været i nærheden af at vinde noget som helst ! Så hold jer langt væk herfra. Det lugter langt væk af snyd !
Limiteret konto efter 6 væddemål
Jeg oprettede en konto og fik 100 procent bonus. Det gik som det skulle. Jeg vinder så 5/6 af de første væddemål, hvorefter de limiterer mig således, at jeg maksimalt kan spille for 7 kr. på alle væddemål. Mine væddemål var antal kort i spanske kampe. Kontakter dem, og hører hvad grunden er, og de svarer bare at de ikke kan sige eller gøre noget, da trader afdelingen har besluttet det. Jeg får annulleret min bonus og udbetalt gevinsten efter 7 dage og diverse opkald til deres telefonlinje. En skam, men altid noget jeg kunne få pengene udbetalt.
Man kan ikke vinde her😩🤥
Vil give 0 stjerner men ikke muligt.
Vil give 0 stjerner men ikke muligt.
Deres behandling af sager med hensyn til udbetaling er manglefuld gange 100.
Har nu kæmpet en mdr for at få udbetaling. Ikke lykkedes endnu.
Men jeg nægter at give op så kontakter dem hver dag.
Undskyldning på Undskyldning.
Hold jer langt væk . De er ikke tiden værd.
😡 Lars
Udbetaling…
Jeg forstår ikke hvad folk klager over i forhold til udbetalingen, min kom dagen efter jeg anmod om den.
Pt ingen ris men kun ros.

betinia.dk からの回答
Min gamle mor oprettede spilkonto hos…
Min gamle mor oprettede spilkonto hos Betinia lørdag… Hun sætter 1000kr ind og får 1000kr i bonus… spiller sats 10kr og hygger sig nogle timer… derefter indbetaler hun lidt mere… spiller på den der hedder 30coins… hun vinder Grand Jackpot på 25.000kr bagefter spiller hun Dog House og vinder der 9.500 kr… Hun udbetaler søndag morgen 30.000 kr Mandag ringer kundeservice og spørger om hun har modtaget pengene hvilket hun ikke havde… fik fortalt de ville komme i løbet af dagen… Tirsdag morgen stod alle 30.000 kr på hendes konto. Kæmpe god service og kan klart anbefale BETINIA.

betinia.dk からの回答
førhen kunne man vinde en gang imellem…
førhen kunne man vinde en gang imellem nu er det nærmest umuligt også selvom du tager 1000 indbetalingsbonus. har prøvet vildt mange gange med 0 udbetalt. de har skruet gevalgdigt ned for RTP'en det helt sikkert nu efter at have testet et halvt år. Så spar jeres penge og find et andet casino. som andre siger så har jeg også en ven de har banned for bonus misbrug, noget så latterligt og det umuligt at misbruge, det noget af det dummeste jeg har hørt, han havde bare vundet nogen gange og haft et max win. Total svindel på det område, de skriver her at de vil kigge på ens sag kan jeg se, men det er direkte løgn de vil kigge med blindt øje og sige at det kan de desværre ikke gøre noget ved
Svindelside
Svindelside, brug ikke penge på dem
Det er ærgerligt, jeg indsatte mindst 10 gange og fik ikke penge én gang.

Hold jer fra Betinia
Betinia har deaktiveret mit bonus program selvom jeg aldrig har misbrugt deres bonusser. De vil ikke engang komme med nogen grund.
Hold jer væk! Jeg anbefaler folk at benytte jer af andre sider end Betinia

Man får ikke sin bonus
Man får ikke sin bonus! Jeg indbetalte 1000 for at få 1000.
Men efter indbetalingen sker der intet.
Jeg skriver til dem mens mit første Bet er i gang men de ja ikke helt komme med et svar om jeg får bonus eller ej men efter at presse dem inde mit sidste Bet får jeg oplyst at mit bet er kvalificeret så jeg lader det være efter at ha tabt skriver jeg til dem igen og ikke overraskende får jeg oplyst de ikke ka gi mig bonusen! Til grin den side!
Opdatering
Så havde de pludselig lavet en fejl og jeg ville få 500 de blev hurtigt tabt så jeg ka komme langt væk fra den side!
Verdens ringeste casino når det kommer…
Verdens ringeste casino når det kommer til rtp
Havde en lille kamp med mine dokumenter…
Havde en lille kamp med mine dokumenter men ellers er super casino.
Man kan åbenbart ikke få udbetalt sine…
Man kan åbenbart ikke få udbetalt sine penge man vinder derinde 🙄 Har sendt alt hvad de beder om , men der sker intet 🤬
Muligvis den værste oddsing side jeg…
Muligvis den værste oddsing side jeg har brugt til dags dato, man kan ikke ligge 1,5 mål oven i en sejr og velkomst sportsbonusen virker ikke.

Scammet for bonus.
Jeg bruger ikke normalt siden. Men valgte sætte 100kr ind for at få 100kr ekstra. Jeg fulgte guiden tilmeldte mig, men der skete intet. Spillede til sidst for pengene. Efterfølgende undrede jeg mig over hvorfor jeg ikke fik min bonus og kontakter supporten. De sagde jeg kunne indbetale igen også ville jeg modtage den. Det bliver ikke mere scam, skal da ikke indbetale flere gange for en bonus. 0 stjerner herfra hvis man kunne det.

betinia.dk からの回答
Betinia Glemt kodeord Main Banner 🟢 MOBILEPAY 🟢 BESØG BETINIA Kære , Vi har en nyhed, der gør din spiloplevelse hos Betinia endnu bedre! Vi ved, at far
Siden er god og synes faktisk alt er så fint. Føler faktisk at der er styr på. Kundeservice er som den skal være.jeg snakkede med Michelle og hun var forstående over min frustration. KÆRE BETINA. HVIS DER IKKE ER PROBLEMER MED MIN KONTO SOM KUNDESERVICE FORTÆLLER MIG. HVORDAN ..... KAN DET SÅ MERE END 2SEC AT UDBETALE MED MOBILEPAY. jeg må jo prøve igen i morgen for at høre om jeres finans afdeling kan godkende en simpel mobilepay udbetaling. Kan jeg gå kredit ved jeg så kan spille og betale jer når får tid. Tingene går begge veje venner

betinia.dk からの回答
Hvis jeg kunne give 0 havde de fået…
Hvis jeg kunne give 0 havde de fået det, først bliver jeg begrænset på hvor mange penge jeg må bet for (må nu kun Bet omkring 5kr Per Bet…) bagefter da jeg så skulle lave min udbetaling, for jeg at vide at min konto skal verificeres (min konto har været verificeret i 1 år inden det her sker) men det skal den så åbentbart igen. Jeg sender så alle de ting de beder mig om og har nu ventet i tæt på en måned og har stadig ikke fået mine penge, selvom jeg har skrevet og brokket mig hver dag….
Men frygt ej, kundesupporten “kan godt forstå din frustration, men…” så det jo altid noget :)
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。