Det var en mega god oplevelse. BÃ¥de mig og min tvilling var inde og fÃ¥ lavet hos claudia og Michella. De var de sÞdeste mennesker og mega gode til deres job, da de tog deres tid og tÊnkte bare pÃ¥ at g... ãã£ãšèŠã
Bettyzoo tog i mod mig som walk in. Jeg ventede en lille halv time, som var ingenting! Receptionen tager godt i mod dig! Hyggeligt venteomrÃ¥de med vand,te,kaffe Virkelig rar og komfortable atmosfÊr... ãã£ãšèŠã
Meget imÞdekommende atmosfÊre og god service i en eventuelt ventetid. Blev tilbudt noget at drikke og fik en lille sludder med hende der tog imod mig. Blev tatoveret af Nikoline som er virkelig dygtig... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Bettyoo er en unik og speciel tattoo shop i hjertet af KÞbenhavn, der tilbyder kreative og skrÊddersyede tatoveringsdesigns til enhver person. Vores talentfulde tatovÞrer specialiserer sig i Fine line, linework og minimalist tattoo og i at skabe unikke vÊrker, der afspejler din individuelle stil og personlighed. Vi forstår, at tatoveringer er mere end bare et permanent stykke kunst på din krop, men et udtryk for, hvem du er. Vores mål er at levere kvalitetskunst og et behageligt og sikkert miljÞ for alle vores kunder. Vi bruger kun fÞrsteklasses materialer, nåle og blÊk for at sikre det hÞjeste niveau af kvalitet og sikkerhed. Vi prioriterer også kundetilfredshed ved at tilbyde en hyggelig og skÞn atmosfÊre, hvor vores tatovÞrer altid har dine Þnsker og behov i fÞrste rÊkke. Bettyzoo er dedikeret til at give vores kunder en uforglemmelig oplevelse, hver gang de kommer ind. Med vores engagement og passion for det kunstneriske er det ingen overraskelse, at vi har etableret os som en af byens fÞrende tattoo shops.
Nikolaj plads 26, st., 1116, KÞbenhavn K, ãã³ããŒã¯
- info@bettyzoo.dk
- bettyzoo.dk
Det var en mega god oplevelse
Det var en mega god oplevelse. Både mig og min tvilling var inde og få lavet hos claudia og Michella. De var de sÞdeste mennesker og mega gode til deres job, da de tog deres tid og tÊnkte bare på at gÞre arbejdet godt. KÊmpe ros og mega god kundeservice.
So sweet and welcoming people!!
Jeg fik lavet min fÞrste tatovering forâŠ
Jeg fik lavet min fÞrste tatovering for 1 1/2 år siden hos Betty zoo! De var så sÞde og meget professionelle. Er stadig virkelig glad for både oplevelsen og resultatet!
LÊkre lokaler
Hvis du er til Fineline, så er Bettyzoo et besÞg vÊrd. Fed atmosfÊre, og lÊkker indretning.
Fantastisk god butikâŠ
Efter mange års tillÞb fik jeg endelig taget mig sammen til at få lavet en tatovering.
Lige fra 1. Mail jeg sendte ind, har det kun vÊret positivt. Man fÞler ikke på nogen måde at man er til besvÊr med alle de spÞrgsmål jeg havde.
Når man trÊder ind i den MEGET flotte butik bliver der taget godt i mod en.
På selve dagen blev der også taget godt i mod en, jeg havde fremsendt mit Þnske som blev gennemgået med hende der skulle lave den, hun kom med gode råd.
Og hun lavede så en som jeg er meget glad for nu.
Kommer helt sikker igen.
Jamen fantastisk kundeservice
Jamen fantastisk kundeservice, fantastisk atsmosfÊre med den fedeste musik som passede sÃ¥ godt til shoppen, fik slet ikke brug for mit headset ðkrydser fingre for samme musik til tattoo omgang nr 2ð udover dette sÃ¥ er Nikoline simpelthen sÃ¥ dygtig til at arbejde med farve,og lytter til ens Þnskerðfantastisk shop vil anbefale den til alle fremoverð
Nikoline
Fik (i gÃ¥r) min fÞrste tatovering i en sen alder (70+), fÞrste kontakt med BettyZoo var en virkelig god oplevelse, flinke og imÞdekommende, fik luftet min tatoverings ideer for Nikoline - fik en tid og medbragte 3 ideer til tatoveringen, Nikoline er virkelig super god til at vejlede omkring fordele/ulemper, Nikoline er SUPER GOD OG DYGTIG, kan kun pÃ¥ det varmeste anbefale hende - skulle jeg haâ en tatovering mere bliver det hos BettyZoo sÃ¥ lÊnge Nikoline er ansat der - god dag til alleðð
Super god oplevelse
Super god oplevelse, var i dag hos Nikoline igen og er mega glad for min nye tattoo.
Jeg kan varmt anbefale Bettyzoo og jeg vender snart tilbage igen.
Virkelig fantastisk service og tatovÞrer.
Virkelig fantastisk service.
Mig og min servicehund, blev taget rigtig godt imod, og jeg fik lavet den flotteste tatovering.
Virkelig god oplevelse og service, alle tatovÞrerne var rigtig sÞde og imÞdekommende.
Professionel tattoo shop
Blev velkomt med et smil i butikken og oplevede også god service i telefonen da jeg skulle booke tid.
Jeg blev tatoveret af Laurine, som var super dygtig, og fik fanget min ide bag tatoveringen og tegnede lige den tatovering jeg Þnskede mig. Selve tatoveringsprocessen forlÞb smurt og jeg fÞlge mig godt fulgt i hele forlÞbet.
Jeg havde Êren af at blive tatoveret afâŠ
Jeg havde Êren af at blive tatoveret af Caroline, aka âtatovÞren i KÞbenhavn med det blideste touchâ. Det var en rigtig behagelig oplevelse, og resultatet blev de fineste smÃ¥ tatoveringerâ€ïžâð¥
Fantastisk oplevelse!!
Bettyzoo tog i mod mig som walk in. Jeg ventede en lille halv time, som var ingenting! Receptionen tager godt i mod dig! Hyggeligt venteområde med vand,te,kaffe
Virkelig rar og komfortable atmosfÊre og tatovÞrer som du kan stole på!! Jeg havde Caroline som artist. Så dygtig og så forstående overfor mine Þnsker/overvejelser. Dette bliver mit go to sted fremover!
Virkelig godt sted
Synes det er virkelig god service, man får gode miner og en lille flaske vand når man kommer ind og så gÞr de deres arbejde virkelig godt her inde. Det er som et vel smurt ur al ting falder bare på plads. Mega god oplevelse
Dejligt sted
Dejligt sted, sÞde mennesker, flotte tatoveringerâ€ïž
Super profesionelle
Super god oplevelse. De er top profesionelle hos Bettyzoo. Vi fik lavet en fin mor-datter tattoo. Debut for min datter, som har Þnsket sig det lÊnge, men ogsÃ¥ var lidt nervÞs. Derfor var det vigtigt med en god oplevelse. Hos Bettyzoo er der en god atmosfÊre , hygiejnen er i top, cool og flotte lokaler, god tid og god vejledning. Vi fik virkelig en fÞlelse af âkunden i centrumâ. Min datter nÊrmest flÞj derfra af lettelse og glÊde. De bedste anbefalinger.
MEGET glad
Jeg fik lavet min fÞrste tattoo af Betty. Den var relativt stor og fyldte det halve af ryggen - jeg var derfor ogsÃ¥ ret nervÞs. Men jeg blev taget godt imod i indgangen og Betty var sÃ¥ tjekket, lyttede til mine behov og Þnsker og sÞrgede hele tiden for, at jeg var tilfreds og tryg. Det var en super god oplevelse - og vigtigst af alt - sÃ¥ har jeg fÃ¥et den flotteste tattoo, som jeg er ovenud lykkelig for. Jeg kommer i hvert fald igen! â€ïž
Anbefales klart!
Jeg har nu fået lavet to tatoveringer hos Bettyzoo og er super tilfredse med begge. De er lyttende og interesseret i at du får den bedste oplevelse. Anbefalelse her fra(:
Kan varmt anbefale
Jeg er blevet tatoveret af Tanya en del gange efterhÃ¥nden, og jeg gÃ¥r altid tilfreds derfra. Jeg kan varmt anbefale Bettyzooð
Mere end bare tatoveringer..
Det er en fornÞjelse at vÊre kunde hos Bettyzoo! Man bliver altid mÞdt af glad og smilende personale, og altid budt pÃ¥ kaffe mens man venter! Man fÞler sig bare velkommen! De leverer super og professionel betjening og selvom de er eksperterne, sÃ¥ bliver der lyttet til ens ideer, og der kommer gode input retur! HÃ¥ndvÊrket er samtidig helt i top, hvilket resulterer i rigtig flotte tatoveringerð€©! GÃ¥r du og overvejer en tegning pÃ¥ korpus, sÃ¥ kan BettyZoo varmt anbefales! GlÊder mig selv til nÊste projektð!
Bedste tatovÞrer i byen
Bedste tatovÞrer i byen! Rolige, trygge omgivelser, og solidt og kreativt håndvÊrk. Altid god og personlig service, man fÞler sig mÞdt og forstået i sine Þnsker. Super cool og feminint miljÞ!