Beugelflessen Kopen レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

We hadden een bestelling geplaatst, waarvan achteraf bleek dat niet alles voorradig was. We hebben telefonisch contact gezocht, we werden vriendelijke te woord gestaan en er werd gekeken naar oplossin... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Website is very easy to navigate, great assortment. Unfortunately the 1litre bottle was not available but the seller thought along and sent .75L ones. The quality of the bottle is amazing and perfect... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Snelle levering, flessen keurig verpakt zodat ze zeker niet kunnen breken tijdens transport. Reeds een fles gebruikt om zelfgemaakte gembersap in te bewaren; dop sluit heel stevig! Zeer tevreden ☺

䌁業情報

1. ガラス商人

圓該䌁業による蚘述

Beugelflessen-kopen.nl is specialist in glazen beugelflessen, potten en accessoires voor thuis en professioneel gebruik. Je vindt hier stevige, herbruikbare flessen van 100 ml tot 1 liter, standaard geleverd met beugelsluiting. Bestel je op werkdagen vóór 18:00 uur, dan heb je je bestelling de volgende werkdag al in huis. Vanaf €30 wordt er gratis verzonden binnen Nederland. Bij Beugelflessen-kopen.nl kies je voor kwaliteit, duurzaamheid en snelle service.

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 60ä»¶

レビュヌを曞く

Prima

Prima. Mooie flessen. Snel geleverd.

2025幎10月17日

Beugelflessen Kopen からの回答

Bedankt voor de fijne review!!

Precies zoals gehoopt

Snelle levering, netjes verpakt, precies zoals afbeeldingen.

2025幎10月21日

Beugelflessen Kopen からの回答

Wat leuk om te lezen! 😊 We zijn blij dat alles precies was zoals je had gehoopt. Bedankt voor je vertrouwen en hopelijk tot snel weer!

Topservice nadat er 1 fles te weinig geleverd was

Er was 1 fles te weinig geleverd, waarschijnlijk eruit gevallen bij het depot, want de doos was hersteld met plakband. Mailtje verstuurd, snel antwoord en gelijk de volgende dag had ik de ontbrekende fles. Super service. En de flessen zijn ook mooi en goed.

2025幎10月12日

Beugelflessen Kopen からの回答

Bedankt voor je bericht! Het kan inderdaad altijd eens gebeuren dat er iets misgaat in het magazijn of bij de pakketdienst. Fijn om te horen dat het snel en goed is opgelost, en dat je tevreden bent over de service en de flessen! Daar doen we het voor.

Service rapide.

Service rapide et trÚs bonne qualité de leurs produits.

2025幎10月5日

Beugelflessen Kopen からの回答

Merci beaucoup pour votre avis!

5぀星のうち5の評䟡

Sportief de schade opgepakt die door

Sportief de schade opgepakt die door DPD werd aangericht. Weg met deze pakketdienst.

2025幎9月16日

Beugelflessen Kopen からの回答

Bedankt dat je dit met ons hebt gedeeld. We nemen je feedback zeker mee in onze keuzes rondom samenwerkingen met partners.

Helaas verloopt de bezorging bij pakketdiensten niet altijd zoals gepland, maar we denken altijd graag mee in oplossingen. Fijn om te horen dat we je, ondanks de vertraging en de kapotte fles, toch nog van dienst konden zijn!

5぀星のうち5の評䟡

De beugelflessen die we besteld hadden

De beugelflessen die we besteld hadden werden op tijd verzonden, maar bleven steken bij de vervoerder. De verkoper heeft er alles aan gedaan om dit op te lossen en ons hiervan aldoor op de hoogte gehouden, heel prettig.

2025幎9月7日

Beugelflessen Kopen からの回答

Bedankt voor je fijne review! Jammer dat de levering bij de vervoerder niet helemaal volgens plan is verlopen. Gelukkig hebben we samen gezocht naar een passende oplossing, en het is fijn te horen dat je onze communicatie daarbij hebt gewaardeerd!

Goed

Snel geleverd, netjes en stevig verpakt. De flessen zijn degelijk en van goede kwaliteit. Zeker een aanrader!

2025幎9月10日

Beugelflessen Kopen からの回答

Super bedankt voor je mooie woorden! Fijn om te horen dat de flessen goed bevallen en dat alles naar wens is aangekomen.

Tip-top in orde

Goeie prijzen, komt snel, veilig en goed ingepakt aan, goeie kwaliteit. Echt tip-top in orde, eigenlijk. Niets ingewikkeld aan, zoals het hoort. Glas, rubber, en porselein. Perfect herbruikbaar en ze hebben vervangstukjes en flessenborstels ook. Geen klachten van mij. 2de bestelling ondertussen, zal zeker nog bestellen als ik nog inmaakpotten of flessen nodig heb in de toekomst.

2025幎9月4日

Beugelflessen Kopen からの回答

Bedankt voor je geweldige review! Wat leuk om te lezen dat alles tip-top in orde was en je zelfs al voor de tweede keer bij ons besteld hebt. Daar doen we het voor! We hopen dat je nog veel plezier hebt van de flessen en accessoires, en we zien je graag weer terug voor een volgende bestelling.

Snelle levering, goede kwaliteit

2025幎8月25日

Beugelflessen Kopen からの回答

Dankjewel dat je de tijd hebt genomen om een review achter laten!! Goed om te horen dat de flessen bevallen :)

Snel en goed verzonden

Snel en goed verzonden, veilig verpakt. Al het glas is zonder breuken en barsten aangekomen. Echt fijn!

2025幎8月9日

Beugelflessen Kopen からの回答

Wat goed om te horen! Super dat alles heel is aangekomen en dat je tevreden bent. Dank voor je fijne berichtje, dat waarderen we echt!!

5぀星のうち5の評䟡

Snelle levering en flessen echt keurig

Snelle levering en flessen echt keurig en zorgvuldig verpakt !

2025幎8月2日

Beugelflessen Kopen からの回答

Bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat de flessen snel en netjes verpakt zijn aangekomen. Veel plezier met het gebruik ervan!

2025幎8月7日

Beugelflessen Kopen からの回答

Bedankt voor je leuke review! Wat een mooie toepassing om de flessen te gebruiken voor je eigen gembersap. Fijn om te horen dat alles goed verpakt aankwam en de dop stevig afsluit. Geniet van je drankje, dat smaakt vast nóg beter uit een stevige beugelfles! ;)

5぀星のうち5の評䟡

Snel geleverd met goede prijs

Snel geleverd met een prima prijs kwaliteit verhouding!

2025幎7月26日

Beugelflessen Kopen からの回答

Bedankt voor je positieve review. Dat is erg waardevol voor ons! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de snelle levering en de prijs-kwaliteitverhouding. Veel plezier met de flessen!!

5぀星のうち5の評䟡

Website naam en prijzen maakte me skeptisch, maar aangenaam verrast!

Ik kwam deze site tegen omdat ik flessen zocht om zelf frisdrank in te maken en deze aan de eisen voldeden en veel goedkoper waren dan bijvoorbeeld Amazon of bol.

Na wat goeie reviews te hebben gelezen de gok genomen en geen spijt van!
Flessen zijn van goede kwaliteit en super goed verpakt, met netjes om de flessen en een hoop papier in de doos.

Beetje jammer dat ze met dpd verzenden want die verpesten het elke keer waar ik woon, net zoals deze keer (melden dat ik niet thuis was terwijl ze niet eens hebben aangebeld), Maar over het product en de manier van levering heb ik niks aan te merken!

Als ik in de toekomst nog meer flessen nodig heb bestel ik hier zeker weer.

2025幎7月29日
自発的なレビュヌ

Beugelflessen Kopen からの回答

Bedankt voor je positieve en uitgebreide review! Fijn om te horen dat je aangenaam verrast bent door de kwaliteit van de flessen en de verpakking. Daar doen we ons best voor! Jammer dat DPD de levering in jouw regio weer liet afweten, dat blijft helaas soms een uitdaging. We hopen je bij een volgende bestelling opnieuw te mogen verwelkomen en doen er alles aan om het weer zo soepel mogelijk te laten verlopen. Veel plezier met je zelfgemaakte frisdrank!

5぀星のうち3の評䟡

Wel goede producten

Wel goede producten, alleen de verzending was trager dan verwacht.

2025幎7月3日

Beugelflessen Kopen からの回答

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze producten. Jammer dat de levering trager was dan verwacht. We streven er altijd naar om bestellingen die vóór 18:00 uur worden geplaatst, de volgende werkdag te leveren. Door vertraging bij de pakketdiensten kan het echter voorkomen dat er een dag vertraging optreedt. Onze excuses daarvoor.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。