äŒæ¥ãåçããŸãã
We hadden een bestelling geplaatst, waarvan achteraf bleek dat niet alles voorradig was. We hebben telefonisch contact gezocht, we werden vriendelijke te woord gestaan en er werd gekeken naar oplossin... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Website is very easy to navigate, great assortment. Unfortunately the 1litre bottle was not available but the seller thought along and sent .75L ones. The quality of the bottle is amazing and perfect... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Snelle levering, flessen keurig verpakt zodat ze zeker niet kunnen breken tijdens transport. Reeds een fles gebruikt om zelfgemaakte gembersap in te bewaren; dop sluit heel stevig! Zeer tevreden âºïž
äŒæ¥ãåçããŸãã
Beugelflessen-kopen.nl is specialist in glazen beugelflessen, potten en accessoires voor thuis en professioneel gebruik. Je vindt hier stevige, herbruikbare flessen van 100â¯ml tot 1â¯liter, standaard geleverd met beugelsluiting. Bestel je op werkdagen vóór 18:00 uur, dan heb je je bestelling de volgende werkdag al in huis. Vanaf â¬30 wordt er gratis verzonden binnen Nederland. Bij Beugelflessen-kopen.nl kies je voor kwaliteit, duurzaamheid en snelle service.
Kromstraat 33, 5421XZ, Gemert, ãªã©ã³ã
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã

Beugelflessen Kopen ããã®åç
Er was 1 fles te weinig geleverd, waarschijnlijk eruit gevallen bij het depot, want de doos was hersteld met plakband. Mailtje verstuurd, snel antwoord en gelijk de volgende dag had ik de ontbrekende fles. Super service. En de flessen zijn ook mooi en goed.

Beugelflessen Kopen ããã®åç
Sportief de schade opgepakt die door DPD werd aangericht. Weg met deze pakketdienst.

Beugelflessen Kopen ããã®åç
De beugelflessen die we besteld hadden werden op tijd verzonden, maar bleven steken bij de vervoerder. De verkoper heeft er alles aan gedaan om dit op te lossen en ons hiervan aldoor op de hoogte gehouden, heel prettig.

Beugelflessen Kopen ããã®åç
Snel geleverd, netjes en stevig verpakt. De flessen zijn degelijk en van goede kwaliteit. Zeker een aanrader!

Beugelflessen Kopen ããã®åç
Goeie prijzen, komt snel, veilig en goed ingepakt aan, goeie kwaliteit. Echt tip-top in orde, eigenlijk. Niets ingewikkeld aan, zoals het hoort. Glas, rubber, en porselein. Perfect herbruikbaar en ze hebben vervangstukjes en flessenborstels ook. Geen klachten van mij. 2de bestelling ondertussen, zal zeker nog bestellen als ik nog inmaakpotten of flessen nodig heb in de toekomst.

Beugelflessen Kopen ããã®åç
Snel en goed verzonden, veilig verpakt. Al het glas is zonder breuken en barsten aangekomen. Echt fijn!

Beugelflessen Kopen ããã®åç
Snelle levering en flessen echt keurig en zorgvuldig verpakt !

Beugelflessen Kopen ããã®åç
Snel geleverd met een prima prijs kwaliteit verhouding!

Beugelflessen Kopen ããã®åç
Ik kwam deze site tegen omdat ik flessen zocht om zelf frisdrank in te maken en deze aan de eisen voldeden en veel goedkoper waren dan bijvoorbeeld Amazon of bol.
Na wat goeie reviews te hebben gelezen de gok genomen en geen spijt van!
Flessen zijn van goede kwaliteit en super goed verpakt, met netjes om de flessen en een hoop papier in de doos.
Beetje jammer dat ze met dpd verzenden want die verpesten het elke keer waar ik woon, net zoals deze keer (melden dat ik niet thuis was terwijl ze niet eens hebben aangebeld), Maar over het product en de manier van levering heb ik niks aan te merken!
Als ik in de toekomst nog meer flessen nodig heb bestel ik hier zeker weer.

Beugelflessen Kopen ããã®åç
Wel goede producten, alleen de verzending was trager dan verwacht.

äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã