䌁業情報

1. ゜フトりェア䌁業

圓該䌁業による蚘述

Beursadvies is het Nederlandse fintechplatform dat particuliere beleggers helpt om slimmer, veiliger en consistenter te beleggen. Met meer dan 30 jaar beleggingservaring combineren wij deskundigheid met moderne AI-algoritmes die 24/7 de markten analyseren. Hierdoor bieden wij een datagedreven en emotievrije strategie die de afgelopen jaren structureel beter presteerde dan traditionele benchmarks. Onze algoritmes volgen continu duizenden aandelen, indices en grondstoffen. Ze herkennen trends vroegtijdig en spelen direct in op kansen en marktbewegingen. Alle signalen worden ondersteund door duidelijke informatie, gecontroleerd risicobeheer en transparante resultaten. Betrouwbaarheid en duidelijkheid staan centraal. Klanten houden altijd volledige controle over hun vermogen, omdat het geld op hun eigen rekening blijft staan. Via een beveiligde omgeving bieden wij volledig inzicht in posities en prestaties, ondersteund door professionele klantenservice.

連絡先

1぀星

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち5の評䟡

Ik doe nu twee jaar mee en heb

Ik doe nu twee jaar mee en heb eindelijk een partij waarvan ik kan zeggen dat het waarmaakt wat ze publiceren, heb denk wel 4x meegedaan met een partij die niet waarmaakte wat ze beloofde. Natuurlijk is het niet alleen maar groene cijfers, soms ook een maand verlies. Maar sta vorig jaar wel gewoon 70% hoger op 31 december dan op 1 januari.

Klantenservice is ook goed, telefonisch bereikbaar tot laat, reageren vaak binnen een uur op mails en de app werkt ook fijn.

Ben normaal niet iemand die snel een review plaatst, maar deze partij verdiend 5 sterren. Een aanrader dus!

2026幎4月1日
5぀星のうち5の評䟡

Het systeem handelt automatisch en

Het systeem handelt automatisch en werkt eigenlijk heel goed. Soms zijn er weken waarin het systeem wat minder presteert, maar meestal trekt dit snel bij en worden ook die signalen positief gesloten.

Ik sta nu op ongeveer 49% winst in enkele maanden tijd. De communicatie is goed en in mijn ogen zijn zij een van de besten in een markt vol cowboys. Fijn dat ze ook telefonisch bereikbaar zijn.

2026幎2月12日

Top service en systeem!

De Beursadvies app werkt erg goed en is overzichtelijk. Bij elk signaal is duidelijk wat je moet doen. De bereikbaarheid is ook prettig, vragen worden snel en persoonlijk beantwoord. Ik doe nu een paar maanden mee via mijn eigen rekening en sta inmiddels meer dan 40% in de plus YTD. Dat geeft vertrouwen en ik ben van plan binnenkort alles via het systeem van Beursadvies te laten lopen.

2025幎12月19日

Begin 2024 ben ik met een abonnement

Begin 2024 ben ik met een abonnement begonnen. Ik wist niet goed wat ik moest verwachten, maar het bevalt me eigenlijk beter dan gedacht. Mijn resultaten zijn sindsdien een stuk stabieler en hoger dan toen ik zelf aan het rommelen was. In 2025 sta ik nu rond de +67%, wat ik eerlijk gezegd nooit zelf had gehaald.

Wat ik vooral fijn vind: ik heb eindelijk wat rust. Het systeem doet de analyses voor me en voert alles automatisch uit, waardoor ik niet de hele dag hoef te checken wat de markt doet. Als ik een vraag heb, krijg ik ook altijd snel reactie van de klantenservice.

Voor iedereen die wat meer structuur wil of niet constant met beleggen bezig wil zijn: dit werkt voor mij echt verrassend goed.

2025幎11月28日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス