Købte en XL pose plus en startpakke. De er fantastiske at pakke madvarer ind i. Dog synes jeg ikke man kan skifte brødposen rundt med andre madvarer da krummerne ligesom klistrer sig fast. Så man må h... もっと見る
企業が回答しました
Et virkelig godt produkt! Har købt bagepakken men et klæde til at dække dejen med og en pose til at opbevare bollerne når de er bagt. Bollerne holder sig langt bedre en i alternativ opbevaring. Og... もっと見る
企業が回答しました
Hvis du handler fra Norge: De angitte fraktprisene inneholder IKKE moms og servicegebyr. Pakken ble adskillig dyrere enn forventet.
企業が回答しました
Poserne er super gode til brød. Glæder mig til at bruge de enkelte stof klæder, men skal nok have fat i nogle store størrelser.
企業が回答しました
Miljøvenlig bomuldsindpakning imprægneret med økologisk bivoks, der holder maden frisk i lang tid, og gør stoffet vaskbart og genanvendeligt. ♻️
顧客にレビューを依頼しています
この企業は、ポジティブかネガティブかを問わず、顧客にレビューを依頼しています。
ネガティブなレビューに回答していません
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Hurtig levering af gode varer.
En ting manglede i forsendelsen. Modtog den dagen efter.

Bevar det Vel からの回答
Jeg er meget glad for min brødpose og for udsigten til ikke at skulle bruge så mange plasticposer fremover. Brødet holder sig friskt i lang tid i posen.

Bevar det Vel からの回答
Produktet i vegansk version fungerer fint.
Brødposen er dog langt fra lang nok til mine rugbrød og alt for bred.

Bevar det Vel からの回答
Supergodt produkt. Kvik levering oven i købet. Men behøver varerne at være så dyre?

Bevar det Vel からの回答
Spegepølsen er rullet ind madklædet og jeg fryser brød ned i poserne. Optøning oså i madklæde. Det er super.

Bevar det Vel からの回答
Poser og ark virker efter hensigten, godt produkt og fantastisk at modtage en pakke med en lille håndskreven note :)

Bevar det Vel からの回答
Fine og nyttige poser, der bliver brugt med stor fornøjelse.
Overvejer at anskaffe mig et par stykker mere.

Bevar det Vel からの回答
Hurtig levering og varen som forventet. Dejligt med en sød hilsen i pakken😁

Bevar det Vel からの回答
Hurtig levering. Personlig hilsen og et meget skønt produkt - mine bivoksposer og -stykker. Tak

Bevar det Vel からの回答
Glimrende produkt og god kundeservice. Kan anbefales varmt.

Bevar det Vel からの回答
Meget glad for min bivoksede poser som opbevarer mit brød på bedste vis

Bevar det Vel からの回答
Virkelig godt produkt! Jeg var en smule betænkelig ved det med voks - frygtede at brødet ville tage smag af posen, men det skete slet ikke! Posen holder brødet frisk længere end plasticposer gør. Kan klart anbefales👏

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。