Bevar det Velレビュー

TrustScore 5段階評価の4.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち4の評価

Købte en XL pose plus en startpakke. De er fantastiske at pakke madvarer ind i. Dog synes jeg ikke man kan skifte brødposen rundt med andre madvarer da krummerne ligesom klistrer sig fast. Så man må h... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Et virkelig godt produkt! Har købt bagepakken men et klæde til at dække dejen med og en pose til at opbevare bollerne når de er bagt. Bollerne holder sig langt bedre en i alternativ opbevaring. Og... もっと見る

5つ星のうち3の評価

Hvis du handler fra Norge: De angitte fraktprisene inneholder IKKE moms og servicegebyr. Pakken ble adskillig dyrere enn forventet.

5つ星のうち4の評価

Poserne er super gode til brød. Glæder mig til at bruge de enkelte stof klæder, men skal nok have fat i nogle store størrelser.

企業情報

1. 主食パック

当該企業による記述

Miljøvenlig bomuldsindpakning imprægneret med økologisk bivoks, der holder maden frisk i lang tid, og gør stoffet vaskbart og genanvendeligt. ♻️

優良

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 7

レビューを書く

Vegansk Madklædepose XL

Jeg er meget glad for min brødpose og for udsigten til ikke at skulle bruge så mange plasticposer fremover. Brødet holder sig friskt i lang tid i posen.

2022年9月9日

Bevar det Vel からの回答

Det glæder mig rigtig meget, når Madklædeposen får så fin en anmeldelse, tusind tak.

GODT produkt

Hurtig forsendelse.
Bæredygtig emballage.
GODT produkt.

2022年10月7日
自発的なレビュー

Bevar det Vel からの回答

Mange tak. Virkelig dejligt, når mine kunder er tilfredse😊

5つ星のうち4の評価

Poserne er super gode til brød

2022年10月2日

Bevar det Vel からの回答

Mange tak for anmeldelse. Poserne er nemlig super til brød. størrelsen 33x33 er den næststørste størrelse, så den kan bruges til meget. 20x20 stykkerne, som er med i startpakken, kan godt være lidt små til f.eks. en stor ost. Her er 25x25 mere anvendelig.

5つ星のうち4の評価

Produktet i vegansk version fungerer…

Produktet i vegansk version fungerer fint.
Brødposen er dog langt fra lang nok til mine rugbrød og alt for bred.

2022年9月11日

Bevar det Vel からの回答

Glæder mig at du syntes de veganske Madklæder fungerer godt. Det kan være, der skulle være en poseversion, der var lidt længere og smallere…det er taget til efterretning😊tak for anmeldelsen

Supergodt produkt

Supergodt produkt. Kvik levering oven i købet. Men behøver varerne at være så dyre?

2022年9月2日

Bevar det Vel からの回答

Tak for fin anmeldelse, dejligt at du kan lide produkterne. Der er brugt virkelig gode råmaterialer i madklæderne, og det koster. Derudover er det håndlavet, hvilket både kræver tid og erfaring -det koster også😊

5つ星のうち4の評価

Gode produkter dog lidt for små

Gode produkter dog måtte enhederne gerne være lidt større

2022年8月20日

Bevar det Vel からの回答

Dejligt du syntes det er gode produkter, tak for det. Der er bestemt også pænt store enheder f.eks. et ark på 40x50 cm. eller en XL pose på 8,8 L

Spegepølsen og brød.

Spegepølsen er rullet ind madklædet og jeg fryser brød ned i poserne. Optøning oså i madklæde. Det er super.

2022年9月5日

Tak Holger -dejligt at høre de er i brug😊

Superfine produkter

Poser og ark virker efter hensigten, godt produkt og fantastisk at modtage en pakke med en lille håndskreven note :)

2022年9月5日

Bevar det Vel からの回答

Jeg bliver så glad, når mine små kort bliver værdsat - tak. Og tak for fin anmeldelse😊

Fine og nyttige poser

Fine og nyttige poser, der bliver brugt med stor fornøjelse.
Overvejer at anskaffe mig et par stykker mere.

2022年9月2日

Bevar det Vel からの回答

Det glæder mig du er tilfreds. Tak for fin anmeldelse😊

5つ星のうち5の評価

Hurtig levering. Personlig hilsen og et meget skønt produkt - mine bivoksposer og -stykker. Tak

2022年8月9日

Bevar det Vel からの回答

Mange tak for fin anmeldelse, det betyder virkelig noget, når jeg får så positive tilbagemeldinger.

Virkelig godt produkt

Virkelig godt produkt! Jeg var en smule betænkelig ved det med voks - frygtede at brødet ville tage smag af posen, men det skete slet ikke! Posen holder brødet frisk længere end plasticposer gør. Kan klart anbefales👏

2022年7月12日

Bevar det Vel からの回答

Dejligt at du kan lide posen, det glæder mig😊

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。