Fik desvÊrre en defekt beyblade til mit barn og henvendte mig med det samme efter Ã¥bningen. Har intet hÞrt tilbage. Forventer egentlig bare en dialog om en lÞsning. Alle kan lave fejl pÃ¥ et produk... ãã£ãšèŠã
Blev rimlig overrasket over allerede at modtage min pakke dagen efter jeg hade bestilt det. Men det jeg hede bestilt var indpakningen lidt bulet og lignede at den hade vÊret Ã¥bnet en gang fÞr. Men pro... ãã£ãšèŠã
Altså beybladesne er mega cool, meget nostalgiske fra min barndom, men pakken var ikke i sÊrlig god stand, lidt ligesom det var blevet kastet rundt med. + plastikken er ikke verdens beste kvalitet
Ordren blev behandlet og afsendt hurtigt. Da postnord afleverede pakken i en forkert by sÞrgede Bayblade shoppen for hurtigt at lÞse problemet og jeg modtog min pakke pÃ¥ rette sted . KÞber gerne hos... ãã£ãšèŠã
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Hos Beyblade-shoppen.dk - Finder du Danmarks stÞrste udvalg af bayblades samt beystadiums, vi leveret hurtigt inden for 2 hverdage. Kig forbi til en godt bayblade tilbud.
Ãstergade 15, 7470, karup, ãã³ããŒã¯
- info@beyblade-shoppen.dk
- beyblade-shoppen.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
rigtig god service :)
Opfyldte behovet og leveringstiden
Let og tilgÊngelig hjemmeside
Let og tilgÊngelig hjemmeside. Hurtig levering. Pakkens indhold og anvendelse er ikke mulig at bedÞmme, gaven er ikke givet endnu. ð
Hurtig levering
Fin og hurtig service ð
hurtig levering
Beybladesne gik i stykker lige med detâŠ
Beybladesne gik i stykker lige med det samme
SeriÞs butik med super service
SeriÞs butik med super service. Har handlet der nogle gange nu
Meget hurtig levering og super godâŠ
Meget hurtig levering og super god kundeservice
Super god pakke og hurtig levering
Super god pakke og hurtig levering, kunne godt have brugt en samle vejledning
Jeg har henvendt mig med et kÞb
Jeg har henvendt mig med et kÞb, hvor der var en bey-blade, som ikke virkede. De er aldrig vendt tilbage.

Beyblade Shoppen ããã®åç
Cool beyblaydes, men ikke den bedte kvalitet
Godt udvalg og hurtig levering
Godt udvalg og hurtig levering
Jeg synes der er et fint udvalg på webshoppen. Min sÞn havde ihvertfald svÊrt ved at vÊlge. Det bedste var dog den hurtige levering, isÊr når man har en meget utålmodig dreng der står og tripper af iver .
Godt indtryk af Beyblade shoppen herfra. Takð
Super god service
Super god service
Vi har handlet der en del fÞr, hvor alt bare var i orden.
Denne gang var vi uheldige med et par ting som manglede eller gik hurtigt i stykker.
Skrev med den sÞdeste medarbejder på deres chat og fik bare sendt nyt uden spÞrgsmål eller behov for bevisfÞrelse.
Det er sgu tillid og bare super service.
Super service i bayblade shoppen
Super service i bayblade shoppen. Vi har flere grange bestilt fra sommerhuset uden problemer. Varen bliver som regel pakken samme dag og er lynhurtigt fremme
Fik mine bayblades efter ganske få dage
this is so very cool stufe and I amâŠ
this is so very cool stufe and I am happy
JEG SKAL ALDIG BESTILLE HER IGEN. LÃS OGSÃ ANDRES ANMELDELSER!
Hvis der er mindre en 1 stjerne, så har jeg givet det dem.
Dårligste service, dårlig kvalitet/kopi-vare.
JEG SKAL ALDIG BESTILLE HER IGEN. LÃS OGSÃ
ANDRES ANMELDELSER!