Selvom jeg ikke endte med at købe noget hos denne virksomhed, så ville jeg alligevel gerne give 5 stjerne for den venlige service jeg fik. Jeg bestilte et ur på deres hjemmeside, men fandt et andet... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Når man skriver 1-3 dages leveringstid på hverdage, så skal varen ikke komme på dag 4 om eftermiddagen. Varen blev bestilt en lørdag. På ordrebekræftelsen stod der levering tirsdag, men den kom først... もっと見る
Fornuftig webshop med alt det normale system. Der gik dog 2 dage inden tracking linket til Postnord fungerede, så man kunne næsten nå at blive lidt nervøs for manglende levering. - Pakken blev dog le... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
Trendy ure, der løfter din indretning – samlet ét sted. Velkommen til Beyond Time – en webshop med fokus på elegante vægure og stilrene vækkeure, der er mere end blot tidsvisere. Vores ure er nøje udvalgt til at blive en naturlig del af din indretning og bidrage med både funktion og design. Hos os finder du ure, der kombinerer form og kvalitet, uanset om du søger et moderne, minimalistisk udtryk eller en mere klassisk stil. Hver model er udvalgt med øje for detaljer og tilpasset forskellige hjem og smag. Siden 2011 har vi hjulpet kunder med at finde det rette ur til deres hjem. Vi tilbyder hurtig levering, personlig service og stor viden om vores sortiment. Beyond Time er en webshop, der tager både design og tid alvorligt.
連絡先
通常24時間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Venlig service :-)
Jeg bestilte et ur på deres hjemmeside, men fandt et andet ur som jeg hellere ville købe på en anden hjemmeside. Jeg skrev så til Beyond Time at jeg havde fortrudt mit køb og de skrev så tilbage til mig på en søndag at det var helt okay og annullerede mit køb, så det var rart :-)
Top klasse service…
Jeg havde bestilt et ur der desværre var beskadiget, 5 min efter jeg havde kontaktet webshoppen var der et nyt på vej til mig 😊
Hurtigt og nemt
Det bestilte ur var ikke på lager ved…
Det bestilte ur var ikke på lager ved bestillingen. Det er ikke i orden at man ikke oplyser det. Jeg fik uret inden jul, hvilket man ikke kunne love.
Da uret indgik som lager vare, var leveringen ok.
Alt gik fint 🍀
Jeg synes det var besværligt med…
Jeg synes det var besværligt med bestillingen - mange trin inden man kom igennem.
Det var et fejlkøb
Det var et fejlkøb, men der var meget fin og præcis besked og aftale om returnering og penge retur.
Fin service
Det er let at bestille varerne og de…
Det er let at bestille varerne og de kom indenfor lovet leveringstid.
Fuld tilfredshed.
Gitte
Jeg er utrolig glad for mit nye Beyond…
Jeg er utrolig glad for mit nye Beyond retro ur, som passer så fint, ind i mit nye hjem 👌
Ekstraordinært god kundeservice!
Jeg modtog uret lunhurtigt efter bestilling. Da jeg ifk det pakket ud, var urskiven forskubbet i forhold itl urets kant. Min reklamation førte til en udførlig vejledning i, hvordan jeg kunne rette skiven op samt en dekort i min betaling på 50 %. Ren win-win-situation :)
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。