Oerhört proffsigt hanterat genom hela affÀren. Upplevde en genuin omtanke om mig som kund och att grabbarna pÃ¥ Bidders Highway verkligen ville göra allt sÃ¥ att det blir rÀtt för alla parter. Det Àr ty... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Min bil blev såld och det vara ganska många bud givare vilket Àr en indikation att Bidders Highway har en god spridning bland mÀnniskor som Àr intresserade av lite speciella bilar.
Jag tycker er sajt Àr lÀtt att navigera i. NÀr man vÀl budar pÃ¥ ett objekt sÃ¥ kommer informationen löpande pÃ¥ ett proffsigt sÀtt. Det enda som blev ett vÀggupp var nÀr jag vann budet och godkÀnde r... ãã£ãšèŠã
Företaget har inte Ã¥terkommit med kontakt. Först skyllde man pÃ¥ att IT- stöd inte fungerat, sedan bestÀmdes - via mejl - en dag dÃ¥ de skulle ringa, det meddelades sedan att kontakt skulle tas pÃ¥ eft... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Auktionssajten för samlarbilar. Bidders Highway har det bÀsta utbudet av klassiska bilar till rÀtt priser. Köp eller sÀlj din legendariska drömbil idag!
é£çµ¡å
éåžž24æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
En trevlig och bra upplevelse samtâŠ
En trevlig och bra upplevelse samt mycket bra back upp om jag behövde hjÀlp med frågor eller något annat Lage Hansson
Min bil blev sÃ¥ld och det vara ganskaâŠ
Kunnig och kompetent personal
Kunnig och kompetent personal. Trevligt bemötande och utmÀrkt service!
Enkelt att bjuda och inga problem vidâŠ
Enkelt att bjuda och inga problem vid köp.
Oerhört proffsigt hanterat genom helaâŠ
Oerhört proffsigt hanterat genom hela affÀren. Upplevde en genuin omtanke om mig som kund och att grabbarna på Bidders Highway verkligen ville göra allt så att det blir rÀtt för alla parter. Det Àr tydligt att de brinner för det de gör och att de sjÀlva Àr riktiga bilentusiaster. Då blir det bra! Grymt kul med live auktion också! Jag kommer sÀkert återkomma som kund och jag rekommenderar Bidders Highway frÀmst för deras fina bemötande men också kunskap i sakfrågor.
High fees, zero accountability - horrible experience
Very poor experience. As a buyer, I felt misled.
The platform makes it clear they are not responsible for vehicle condition, but in practice they do nothing to ensure listings reflect reality. There appears to be no meaningful due diligence - what you see in photos is not AT ALL what you get.
Despite this, they charge a significant fee for the service.
After purchasing a car, I discovered multiple defects that were not apparent from the listing nor during the inspection I arranged and pay for MYSELF. While I was still assessing repair costs and next steps, I started receiving debt collection letters with added interest and fees, without clear prior warning.
Overall, the setup places all risk on the buyer while offering very limited value in return. I would not use this platform again and would not recommend it to anyone else.

Varför Bidders Highway
Kunniga och hjÀlpsamma medarbetare.
Kan varmt rekommendera denna firma, som hjÀlpt mig sÀlja mc och mopeder.

Bidders Highway ããã®åç
Very nice and easy auction service
Very nice and easy tu use auction portal. Everything is clear and works all right. Detailed descriptions and many photos of any car offered. The only "problem" is that commision for service have to be paid by wired transfer, for people outside Sweden it is not good and easy solution.

Bidders Highway ããã®åç
Jag tycker er sajt Àr lÀtt att naviger i.
Jag tycker er sajt Àr lÀtt att navigera i.
NÀr man vÀl budar på ett objekt så kommer informationen löpande på ett proffsigt sÀtt.
Det enda som blev ett vÀggupp var nÀr jag vann budet och godkÀnde reservationspriset så gick godkÀnnandet inte igenom, stod typ error i skÀrmen.
Men efter jag messat och ringt er så blev köpet klart.
Förtroendeingivande
Mycket fint engagemang från Bidders Highway samt smidig hantering från början och fram till affÀren blev klar och bilen blev såld.
Bortom all kritik
Bortom all kritik.
FörtjÀnar inte ens en stjÀrna, men Àr tvunget att vÀlja om recension ska lÀmnas.
Försökte buda på en bil en dodge ram srt-10 och kunde inte göra det en minut innan utsatt tid, detta skylldes på tekniska problem.
Kontaktade två olika personer och kom till slut i kontakt med rÀtt person. Jag fick mail om att jag skulle bli kontaktad av ansvarig sÀljare, men fick ingen återkoppling efter det.
Jag fick jaga honom i timmar via telefon och sms. NÀr han vÀl svarade så lovade han att återkomma igen efter att ha pratat med Àgaren om slutpriset inom ett par timmar.
En vecka senare trots 4 försök via telefon och sms så har han fortfarande inte svarat mig.
VÀldigt oseriös verksamhet och skulle inte lita på de med en pantburk.
Kom inte med några bortförklaringar hÀr som ni har gjort alla andra recensioner. Mitt namn Àr Alexander

Proffsigt och smidigt
Proffsigt och smidigt, mycket bra fotograf och korrekt och omfattande beskrivning av bilen

Bra beskrivning och Bra bilder
Bra beskrivning och Bra bilder -snabba svar vid förfrågningar

Bidders Highway ããã®åç
Jag vann en bil på auktion men fick den inte.
Var vÀldigt försiktig hÀr! Jag bjöd pÃ¥ en Mercedes 400E och nÃ¥dde till och med minimibudet, sÃ¥ jag trodde att jag var Àgare till denna vackra bil! Men sÃ¥ var inte fallet. Efter att jag hade spenderat ytterligare 500 euro pÃ¥ tÃ¥g- och flygbiljetter ville sÀljaren inte lÀngre sÀlja bilen. Bidders Highway Àr helt vÀrdelös i den hÀr situationen! Till och med deras villkor anger att inte ens högstbjudande har nÃ¥got ansprÃ¥k pÃ¥ bilen. Jag kontaktade herr Cederberg för att se om de Ã¥tminstone skulle tÀcka mina resekostnader som en gest av god vilja, men han svarade inte. TvÀrtom fick jag en pÃ¥minnelse om att betala transaktionsavgifterna â jag skrattade gott Ã¥t det. Sammanfattningsvis, köp din klassiska bil nÃ¥gon annanstans; kanske fÃ¥r du faktiskt en dÃ¥. Med vÀnliga hÀlsningar

Smidigt och bra respons
Smidigt och bra respons. Mkt fina bilder och beskrivning.
Stort tack för en bra service!
Mvh
Stefan Selander

Smidigt
Smidigt!
Kan varmt rekommenderas för den som har tröttnat pÃ¥ dÀcksparkare och testpiloter. ð

Fina bilder
Fina bilder, lite "vÀl utvalda". Kanske skulle objektet glorifierats något mindre och en mer riktigt och saklig beskrivning getts. Annars nöjd med tjÀnsten.

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ